Son Eklenenler

25 Ağustos 2013 Pazar İstanbul Tahminleri

25 ağustos istanbul tahmini
1.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkan 2 yaşlı ingiliz atlarının Şartlı-2 mücadelesinde güçlü kan hatlarıyla 3 numaralı Büyücü Tekbir ve 7 numaralı Dalia öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Bu iki safkanın en ciddi rakipleri 1 numaralı Aviles ve 6 numaralı Zulu River olacaktır.

2.Ayak;

Önceki koşularında ekürilerine fedai olarak koşan ve sert gruplarda başarılı işler yapan 11 numaralı  Kubilay bu koşuda hafif kilosuyla büyük şansa sahip.

Bu safkanın en önemli rakipleri 6 numaralı Şahdemir,9 numaralı Gökçeer olacaktır.Koşunun bombasını idmanlarını yarışan yansıtırsa 2 numaralı Efemir yapabilir.

3.Ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında son koşusunu kazanan ve formu devam eden 7 numaralı  SUNDANCE KIT isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile bu koşuyu kazanacaktır ve günün en şanslı safkanı olarak sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

1 numaralı Aysun Hanım ve 2 numaralı Yenisei isimli safkanların mücadelesinin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bomba arayanlar idmanlarını yarışa yansıtamayan ve bu koşuda dil bağı ile şansını değerlendirecek 7 numaralı Uğurlu'yu değerlendirsinler.

5.Ayak;

8 numaralı Ayella son koşusunu kazanarak dikkatleri çekmişti.Dişine göre grupta ve kilo avantajı ile yine kazanma şansı yüksek bir safkan olarak sizlere tek olarak öneriyorum

6.Ayak;

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan arap atlarının katılacağı altılı ganyanın son ayağına çok at yazmakta fayda var.

Sırasıyla 4 numaralı Fethiye,8 numaralı Günyüzü,10 numaralı Korkut Ceylanı,9 numaralı Hırçınkaya,12 numaralı Hisargül kuponlarda bulunması gereken isimler.

Koşunun bombasını 1 numaralı İpekala yapabilir DİKKAT...

25 Ağustos altılı ganyan kuponum;

1.Ayak; 3,7,1,6
2.Ayak; 11,6,9,2
3.Ayak; 7
4.Ayak; 1,2,7
5.Ayak; 8
6.Ayak; 4,8,10,9,12,1

Kupon Bedeli ; 14,40 TL

2013 Peri Bacaları Koşusu-King Drok Kanatlandı

king drok
24 ağustos 2013 tarihinde Ankara Hipodromunda koşulan Peri Bacaları koşusunu King Drok isimli safkan jokeyi Fuat Çakar ile kazandı.

Yarışın başlarında koşuya adapte olmakta zorlanan safkan ilk 100 metrede grubun 6-7 boy gerisinde kaldı.

Son virajı da en son sırada dönen King Drok son 100 metrede deyim yerindeyse kanat takıp uçtu.

Rakipleri ile arasındaki büyük farklı inanılmaz "sprint"i ile kapatan ve fotoda rakiplerini geçen King Drok 2013 yılının en flaş birinciliklerinden birini elde etti diyebiliriz.

Uzun süreler hafızlarda çıkmayacak bu koşuda Dansing River ikinci,Distand Rising üçüncü,Dark Magic ise dördüncü oldular.

King Drok'un bu yarıştaki bitiriş derecesi 1.32.75 olurken ganyanı ise 2.75 verdi.

King Drok Peri Bacaları Koşusu

24 Ağustos 2013 İzmir At Yarışı Tahminleri

24 ağustos cumartesi tahminleri
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında dişi ingiliz atlarının maiden mücadelesinde 5 numaralı KOMŞU TINAZ ve 11 numaralı WINE TIME arasındaki mücadele büyük ihtimal koşunun galibini belirleyecektir.

Bu iki safkanın kötü koşması halinde 12 numaralı YES TÜTÜN ve 4 numaralı GREENGAGE devreye girebilirler.Koşunun bombasını 13 numaralı Zayçik yapabilir.

2.Ayak;

Son 5 koşunun dördünde tabelaya girmeyi başaran ve idmanlarında da iyi durumda görünen 4 numaralı DEMRE'nin artık birincilik zamanı geldi.Ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

Bu safkanı tek atamayanlar 3 numaralı MERT ve ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Baba Nejat'ı değerlendirebilirler.

3.Ayak;

1 numaralı ROYALSEA,3 numaralı SAND BLLESRT, 5 numaralı  STEP SISTER ve 6 numaralı ALMADOVAR ayrım yazılmadan kuponlarınıza yazmanızı tavsiye edeceğim safkanlar.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Mavi Yolculuk koşusunda formda safkan Massai Maka jokeyi Özcan Yıldırım ile birinciliğe yakın gözükse de 2 numaralı Adıgüzel ve 6 numaralı Gözüyılmaz'da kazanma şansı olan safkanlar.

5.Ayak;

Günün en karışık ayaklarından biri olarak gözüken koşuda 2 numaralı GÜZELHABER,form durumunda gelişme olan RAZYANA,3 numaralı TOŞURKIZI ve 9 numaralı MENTEŞ KIZI kuponlarda olması gereken safkanlar.

Koşunun bombasını idmanlarında kalite dereceler yapan 13 numaralı Zehrakız yapabilir Dikkat.

6.Ayak;

Form durumları vasat olan safkanların katılacağı bu koşuda sırasıyla 2 numaralı CANBAZ,1 numaralı SPEAR, 3 numaralı KIZIM MELİKE,6 numaralı DUDRIO,8 numaralı Machete ve eküri avantajıyla 14 numaralı GreenPalace sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

24 Ağustos 2013 Ankara At Yarışı Tahminleri

24 ağustos ankara tahmini
1.Ayak;

Formunda aşama kaydeden kalite safkan 6 numaralı Özfidan ve Ahmet Çelik faktörü ile 2 numaralı Durmazbey öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Son koşusunmu kazanırken gayet formda gözüken 4 numaralı Mahmut Berat ve 3 numaralı Lider bu safkanların ciddi rakibi olacaklardır.1 numaralı Adıyaman koşunun sürprizini yapabilir.Dikkat.

2.Ayak;

Son koşusunda hayal kırıklığı yaratan 2 numaralı Aygülüm bu koşusu ile geçen koşusunu unuttarabilir.

1 numaralı Borayel ve son üçüncülüğü ile dikkat çeken 11 numaralı Özümülkü bu safkanın ciddi rakibi olacaklardır.12 numaralı Yamanülkü ve 7 numaralı Satıroğlu koşunun bomba isimleri DİKKAT.

3.Ayak;

Son günlerin formda safkanlarının katılacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.Öncelik 1 numaralı King Drok ve 2 numaralı Galactica'da.

Daha sonra son iki koşusunu kazanan 6 numaralı Inception,7 numaralı Syriana ve 10 numaralı Dark Magic değerlendirilebilir.

4.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Enderefe Ahmet Çelik' ile bu koşuyu da kazanmaya en yakın safkan olarak öne çıkıyor ve sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

4 numaralı Best Wango,5 numaralı Ben Salvador ve 2 numaralı Öztükel ayrım yapılmadan yazılmalıdır.At eklemek isteyenler galoplarından gelişme kaydeden 6 numaralı Massai Mara'yı yazabilirler.

6.Ayak;

İki koşu üst üste kazandıktan sonra son koşusundan üçüncülükle ayrılan ve önde istediği tempoyu kurması halinde geçilmesi zor bir at olan 11 numaralı ASİL DESA koşu kalabalıktan olsa sizlere tek olarak önereceğim diğer bir safkan

24 Ağustos Ankara Tahminim

1.Ayak; 6,2,3,1
2.Ayak; 2,1,11,12,7
3.Ayak; 1,2,6,7,10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 4,5,2,6
6.Ayak; 11

Kupon bedeli ; 20 TL


23 Ağustos İstanbul 5'li-4'lü-3'lü Tahminleri

23 ağustos diğer ganyan

23 Ağustos günü altılı ganyan dışında kupon yapmak isteyenlere alternatif kuponları değerlendirebilirler.

Özellikle Çaykaşı'nı ve Asırımbey'i çok tuttuğum için kuponlarımda bu atları tek tuttum.Kafanıza yatan bir kuponu oynayıp kazanmanız umuduyla.

Beşli Ganyan Kuponum;

1.ayak; 6,7,9,3,10
2.ayak; 1
3.ayak; 2
4.ayak; 4
5.ayak; 4,2,8,11

Kupon bedeli ; 10 Misli 5 TL

Dörtlü Ganyan Kuponum;

1.Ayak; 1
2.Ayak; Hepsi
3.Ayak; 4
4.Ayak; 4,2,8,11

Kupon bedeli; 10 misli 10 TL

Üçlü Ganyan Kuponum;

1.Ayak; 2
2.Ayak; 4
3.Ayak; 4

Kupon bedeli; 200 misli 10 TL

Günün çiftesi ; 

EL CONQUERADOR/ÇAYKAŞI

Günün İkilisi ;

ÇAYKAŞI/ONLY

23 Ağustos Cuma İstanbul Tahminleri


tahminler istanbul
23 ağustos 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak yarış gününde Çaykaşı ve Aşırım Bey büyük şansa sahip safkanlar.

Bunun dışında kalan koşularda ise büyük mücadeleler yaşanacak ve tahmini zor koşular.Altılı ganyanın ortalama 1-10 bin TL arasında bir ikramiye vermesini bekliyorum.

Ayrıca İstanbul yarışlarınınönemli ismi Halis Karataş tatile gittiği için 1 hafta at binmeyecektir bu da ufak bir hatırlatma.

23 Ağustos 2013 cuma İstanbul Değerlendirmeleri;

1.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan 8 numaralı Experiment,formda safkan 3 numaralı Aten,son koşusunu kazanırken sprinti ile dikkat çeken 4 numaralı Woody ve ağır kilodan etkilenmezse 1 numaralı Yükselen bu koşu için yeterli olacaktır.

Bomba arayanlar galoplarında yükselen formu ile dikkat çeken hafif kilolu 10 numaralı Genç Purple'ı değerlendirsinler.

2.Ayak;

Türk edebiyatının en önemli isimlerinden biri olan Halide Edip Adıvar adına koşulacak koşu altılı ganyan programının en karışık koşularından biri olarak gözüküyor.

Sırasıyla Son iki koşusunu kazanan eküri avantajıyla 6 numaralı Okinawa,,son ikiciliği ile dikkat çeken 7 numaralı Özgülen,Selim Kaya faktörü ile 9 numaralı Sevdacan,kalite safkan 3 numaralı Gülzeycan ve 10 numaralı Şahenşah yazılmalıdır.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da formda "eküri"si ile 1 numaralı Aşırım Bey günün ilk bankosu olarak önereceğim safkanı.

4.Ayak;

Özcan Kızılkaya adına düzenlenecek koşuya katılan 5 safkanında ben eşit şansı olduğunu düşünüyorum ve sizlere bu ayağı H yani hepsi yapmanızı öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunu Bursa'da kazanan ve tek olarak önerdiğim 4 numaralı Çaykaşı bu koşuyu da kazanacaktır gönül rahatlığı ile tek yazabilirsiniz.

6.Ayak;

Bölünen maiden ın ikinci bölümünde 5 tane Kaya ekürisi(4,6,7,9,10) aynı koşuya katılıyor.

Bu büyük bir avantaj olarak gözükse de eküriler dışında 2 numaralı Coşandere,8 numaralı Adaletkaya,11 numaralı Günhat ve 1 numaralı Barlashan'da yazılması gereken safkanlar.

23 Ağustos 2013 Cuma İstanbul Tahminleri;

1.ayak; 8,3,4,1,10
2.ayak; 6,7,9,3,10
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 4
6.ayak; 4,2,8,11,1

Kupon Bedeli ; 31,25 TL

23 Ağustos Cuma Bursa Tahminleri

23 ağustos 2013 bursa tahmini
1.Ayak;

Son 6 koşusunda bir şekilde kendine yer bulan ve birinciliğe hasret kalan 3 numaralı Çiftçi Beyi,son iki koşusu başarılı olan 8 numaralı Last Dragon ve jokeyi Erhan Yavuz ile iyi koşmasını beklediğim 6 numaralı Midas Touch arası geçmesini beklediğim bir koşu.

Koşunun bombası idmanlarda ışıl ışıl parlayan ancak bu durumunu koşulara yansıtamayan 9 numaralı Mentor yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Çok iyi yarışlar koşsa da bir türlü birinci gelemeyen ve birinciliği adeta unutan 4 numaralı Koralay,son koşusunu kısa mesafede kazanan 12 numaralı Erçeşmeli,Murat Gündüzeli'nin 8 numaralı Kuruşağa  ve 6 numaralı Denizeri sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Koşunun bombasını 11 numaralı Akoğuz yapabilir.

3.Ayak;

Günün sizlere tek olarak önereceğim ilk safkan INVINCIBLE ROCK.Safkan son koşularında geliştirdiği formunu devam ettiriyor ve bence kazanma zamanı geldi.

4.Ayak;

8 numaralı Tulbarkan jokeyi Erhan Yavuz ile bu koşuyu rahat kazanmasını beklediğim bir safkan.Günün ikinci ve son teki olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunu kazanan 7 numaralı Dileğinoğlu,başarılı formu devam eden 5 numaralı İpekay,ağır kilosuna rağmen bu tarz gruplarda söz sahibi olabilecek 1 numaralı Tekdoğan ve 3 numaralı Glowing Sun arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.ayak;

İki birincilik elde ettikten sonra çok kötü bir koşu koşan ancak idmanlarında düzelmiş gözüken 15 numaralı Akkurt bu yarışta en şanslı isim.

Bu safkanın kötü koşması halinde 6 numaralı Sırkaya,14 numaralı Sulalp,3 numaralı Akbaran ve eküri avantajıyla 4 numaralı Gurbetkaya devreye girebilirler.Koşunun bombasını toparlanmış gözüken 16 numaralı Koryürek yapabilir

At Yarışında ŞİKE Var mı?

at yarışı şikeleri
At yarışını sadece bir sektör olarak düşünmek doğru değildir.At yarışı birçok insanın para kazandığı ve büyük meblağların söz konusu olduğu bir iş sektörüdür aynı zamanda.

Durum da böyle olunca bazı yarışlarda yaşanılanlardan dolayı at yarışlarında şike oluyor mu sorusu akıllara gelmektedir.

Özellikle at sahipleri,jokeyler arasındaki ilişkiler,at sahipleri ve jokeyler arasındaki rekabet vb. sebeplerden ötürü bazı yarışların sonucunda kasıtlı hatalar yapılmaktadır.

Tabi ki bu yapılanları koskoca at yarışı camiasına ve jokey kulübüne mal etmemek gerekir ancak bunun önlemlerinin de alınıp yarışseverlerin mağdur edilmemesi gerektiği de çok açık.

Bu konuda bu camianın içinde olan insanların bu olayları daha net bildiğini düşünüyorum.Bunun önlemleri alınmayıp birilerine yarışseverlerin parası gasp ediliyorsa orda kul hakkı devreye girer.

Şike yaptığı alenen belli olan at sahipleri,jokey,antrenör vb. kişiler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Ancak ülkemizde ne yazık ki hukuksal ve adalet anlamında doğru işlemeyen bir düzen olduğu için bu tarz olayların üstü hemen örtülmektedir.

Bir dönem
  1. Ünlü jokey Halis Karataş'ın eniştesi ,jokeyin şike yaptığını iddia etmiş
  2. Bir vatandaş kuponunun haksız yere yani şike sonucu yattığını düşünerek mahkemeye başvurmuş
  3. Kaya ekürisi ve kaya soyadlı jokeylerin aralarında anlaşıp koşuları bölüştüğü
  4. Şanlıurfa yarışları hakkında birçok dedikodular
şeklinde yarış camiası ile ilgili mide bulandıran haberler hala daha hafızalarda.

Şunu da belirtmek gerekir ki futbol dünyasına bomba gibi düşen şike olayları günün birinde at yarışı camiasını da vurabilir.

Şimdi ülkemizde yaşanan bazı şüpheli yarışların videolarını sizlerle paylaşıyorum buyrun at yarışlarında şike var mı yok mu siz karar verin.

Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum

Adana yarışları-Demironur-G.Yılmaz



Full Time Tragedy Necmi Altın  

Ağaaslan Necmi Altın

22 Ağustos 2013 İngiltere Tahminleri

wolverhampton tahmini perşembe 2013 22 ağustos
1.Ayak;

Son koşusundaki üçüncülüğü ile düzelmeler gösteren 6 numaralı SHAWKANTANGO ve arka arkaya başarılı yarışlar koşan 4 numaralı ROYAL ACQUISITION öncelikli şansa sahip safkanlar.10 numaralı Dangerouse Age ve 11 numaralı Deepest Blue her an devreye girebilirler.1 numaralı Rocket Rob ise koşunun süprizini gerçekleştirebilir.

bülten favorisi 4/1 Rocket Rob

2.Ayak;

Kum pistte birbirinden başarılı yarışlar koşan ve kısa mesafeyi seven 2 numaralı Pull the Pin,9 numaralı Sleek ve 12 numaralı Gregori bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkanlar.

bülten favorisi 4/1 Pull The Pin

3.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da artık birincilik zamanının geldiğini düşündüğüm 4 numaralı STELLA CLAVISQUE günün en güvenilir atlarından biri.

bülten favorisi 4/5 Stella Clavisque

4.Ayak;

Son koşusunu kazanan 2 numaralı Yahilwa,son 5 koşusunda tabela yapan formda safkan 9 numaralı Mishaal arasında geçmesi muhtemel bir koşu.1 numaralı Ready'de bombayı patlatabilir.

5.Ayak;

12 numaralı JUMBO STEPS günün bir diğer bankosu;

bülten favorisi 4/1 Yahilwa

6.Ayak;

Altılı ganyanın en karışık koşusu olarak görünün bu koşuda ayağı kapatmak en mantıklı karar olacaktır.

bülten favorisi 6/4 Unex Michelangelo

İngiltere Wolverhampton Tahminim

1.Ayak; 6,4,10,11,1
2.Ayak; 2,9,12
3.Ayak; 4
4.Ayak; 2,9,1
5.Ayak; 12
6.Ayak; H

Kupon Bedeli ; 17,75 TL

22 Ağustos Ankara 5'li-4'lü-3'lü Ganyan Tahminleri

22 AĞUSTOS perşembe ganyan tahminleri
22 Ağustos 2013 perşembe Ankara yarış günün en güvenilir atı olarak altılı ganyanın 4.ayağındaki 1 numaralı Hard Baby'yi düşünüyorum.

Bu nedenle kuponlarım Hard Baby'i tek olarak yazdım.Bunun yanında son ayaktaki 6 numaralı Roket'te iyi koşmasını beklediğim bir safkan.

22 ağustos Ankara Beşli Ganyan kuponum;

1.Ayak ;6,10,1,2
2.Ayak; 6,12,13,14,4
3.Ayak; 1
4.Ayak; 1,2,3,9,17
5.Ayak; 6,1,18,9

20 TL

 22 ağustos Ankara Dörtlü Ganyan kuponum;

1.Ayak; 6,12,13,14,4
2.Ayak; 1
3.Ayak; 1,2,3,9
4.Ayak; 6

10 misli 5 TL

 22 ağustos Ankara Üçlü Ganyan kuponum;

1.Ayak; 12
2.Ayak; 1,2,3,9
3.Ayak; 6,1,18,9,11

10 misli 10 TL

22 Ağustos 2013 Ankara Altılı Tahminleri

22 ağustos 2013 perşembe tahminleri
1.Ayak;

Son koşusunda Rubicon gibi kalite bir safkanı baş farkıyla geçen 2 numaralı Suçatılı deyim yerindeyse tırnağının ucundu.Bu koşuda da söz sahibi olacaktır.

Bu safkanın en yakın rakipleri 3 numaralı Fire Mambo ve 4 numaralı Concrete gibi gözükse de eküri avantajıyla 10 numaralı Burj sürpriz yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün en karışık ayağında son koşusunda çok kötü koşan 6 numaralı Sedat bey,başarılı ikinciliği ile dikkat çeken 10 numaralı Yolalan,Halis Karataş avantajı ile 1 numaralı Sezar ve son koşusunu kazanan 2 numaralı Eşrefbey sırasıyla yazılmasını önerceğim safkanlar.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atları nın katılacağı maiden koşu da öncelik koşu tecrübeleri ile öne çıkan 6 numaralı Kağızman,12 numaralı Gamzehanım ve 14 numaralı Şanskaya da.

Bu koşunun süprizini 4 numaralı Gencerhan ve 13 numaralı Pırenses Berca yapabilir.

4.Ayak;

Son koşusunda sert rakiplerden etkilenen 1 numaralı Hard Baby bu grubu rahat geçecektir.Bu nedenle sizlere tek olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en kalabalık koşusunda diğer atlara göre daha iyi durumda olan 1 numaralı Padri Padre,2 numaralı White Hope,3 numaralı Babadoğukan,9 numaralı İzbatur ve 17 numaralı Chankara isimli safkanlardan biri bu koşuyu kazanacaktır.

6.Ayak;

6 numaralı Roket'in yarış performansı bu grubu geçmeye yeterli olacaktır.Riske girip sizlere tek olarak öneriyorum.

22 ağustos İstanbul Altılı Ganyan kuponum;

1.Ayak ;2,3,4,10
2.Ayak ;6,10,1,2
3.Ayak; 6,12,13,14,4
4.Ayak; 1
5.Ayak; 1,2,3,9,17
6.Ayak; 6

20 TL

21 Ağustos İstanbul 5'li-4'lü-3'lü Tahminleri

21 ağustos istanbul alternatif kuponlar

21 Ağustos 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayaktaki Cyrstal Clear,2 ayakta Sungurberk ve Sarraf ve dördüncü ayakta Derhadır.

Bunun yanında "altılı ganyan"ın beşinci ayağında Mübadele'de ciddi bir şekilde kazanma şansına sahip bir at gibi gözüküyor.

21 Ağustos İstanbul Beşli ganyan tahminim

1.Ayak;6,7,9,3
2.Ayak;2,12,11,9,4,6
3.Ayak;3
4.Ayak;6
5.Ayak;3,9,11,1,13

6 TL

21 Ağustos İstanbul Dörtlü ganyan tahminim

1.Ayak;2,12,11,9,4,6
2.Ayak;3
3.Ayak;6
4.Ayak;3,9,11,1,13

5 Misli 7,5 TL

21 Ağustos İstanbul Üçlü ganyan tahminim

1.Ayak;3
2.Ayak;6
3.Ayak;3

100 Misli 5 TL

21 Ağustos Elazığ 5'li-4'lü-3'lü Ganyan Tahminleri

21 ağustos 2013 elazığ tahminleri
Elazığ yarış programının birim fiyatı 3 kuruştur.Bunun yanında Elazığ'da start alan atlar ve aprantiler yarışseverlere güven vermemektedir.

Bu nedenle de değişik ve beklenmeyen sonuçlar çıkmaktadır.

Yine oynamak isteyenler için 21 ağustos çarşamba günü Elazığ'da koşulacak koşular için beşli,dörtlü ve üçü ganyan tahminlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

21 Ağustos Elazığ Beşli Ganyan tahminim

1.Ayak;14,11,10,2   
2.Ayak;3,5 
3.Ayak;6,1,2
4.Ayak;1
5.Ayak;4,11,7,12,1

3,6 TL

21 Ağustos Elazığ Dörtlü Ganyan tahminim

1.Ayak;3,5 
2.Ayak;6,1,2
3.Ayak;1
4.Ayak;4,11,7,12,1

10 Misli 9 TL

21 Ağustos Elazığ Üçlü Ganyan tahminim

1.Ayak;6
2.Ayak;1
3.Ayak;4

100 Misli 5 TL


 

21 Ağustos 2013 İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

21 ağustos 2013 istanbul tüyoları

21 Ağustos 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayaktaki Cyrstal Clear,2 ayakta Sungurberk ve Sarraf ve dördüncü ayakta Derhadır.

Bunun yanında "altılı ganyan"ın beşinci ayağında Mübadele'de ciddi bir şekilde kazanma şansına sahip bir at gibi gözüküyor.

21 Ağustos Çarşamba At Yarışı Yorumları

1.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı Maiden koşuda öncelik ilk koşusunda tatminkar bir ikincilik elde eden Halis Karataş'ın da bu safkanı tercih etmesi ile birlikte 2 numaralı CYRSTAL CLEAR'da.

Bu safkan eksik koşarsa tecrübeli safkan 8 numaralı Prenses Gülşah ve 9 numaralı Selected devreye girebilirler.

Koşunun sürprizini yarış hayatının ilk koşusunda 5 numaralı Lady Leyla yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Bakırköy Belediye başkanlığı koşusunda son yarışını kazanırken büyük sükse yapan 6 numaralı Sungurberk ve bu aralar sık koşturulmasına rağmen her zaman kalitesini ortaya koyabilen 7 numaralı Sarraf öncelikli değerlendirilmesi gereken safkanlar.

3 numaralı Gezeroğlu da Selim Kaya ile devreye girebilir.Koşunun bombasını idamnlarında adeta uçan 9 numaralı Rast yapabilir

3.Ayak;

240 bin TL lik ikramiyesi ile Harem koşusu büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Sürekli olarak kendine tabelada yer bulan 2 numaralı Golden Step,eküri avantajıyla 12 numaralı Will Power,öldürücü sprintini atabilirse 11 numaralı Pan Amore,9 numaralı Tonya,4 numaralı Lily of the Valley öncelikle yazılması gereken safkanlar.

2010 Gazi birincisi 6 numaralı MYSTICAL STORM bombayı patlatabilir aman Dikkat.

4.Ayak;

147 bin TL lik ikramiyesi ile Aziziye koşusunda 3 numaralı kalite safkan Derhadır bu grubu geçmesi gereken Halis Karataş ile de bunu yapabilecek bir safkan.

Günün kazanması en muhtemel atı olarak sizlere tek olarak öneriyorum.

Tek atamayanlar Saadın Zaferi'ni yazabilirler.Bildiğiniz gibi son koşuda Derhadır sprintinde geç kalınca yarışı üçüncü bitirmiş,Saadın zaferi de Ertürk'ün arkasında ikinci olmuştu.

5.Ayak;

 Son koşusunu kazanırken formda gözüken idmanlarında da bu görüntüsünün devam ettiği izlenimini veren Özcan yıldırım'lı 6 numaralı Mübadele bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan.Güvenenler tek atabilir.

6.Ayak;

Üst üste katıldığı iki koşudan ikincilikle ayrılan 3 numaralı Hırçınkaya,son üçüncülüğü ile dikkat çeken 9 numaralı Savaşçı,11 numaralı Göçmenkızı ve 1 numaralı İlkar ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.Koşunun bombasını 13 numaralı Dağların Kızı yaparsa kimse şaşırmasın.

21 Ağustos İstanbul Altılı ganyan kuponum

1.Ayak;2,8,9,5
2.Ayak;6,7
3.Ayak;2,12,11,9,4,6
4.Ayak;3
5.Ayak;6
6.Ayak;3,9,11,1,13

21 Ağustos 2013 Çarşamba Elazığ Tahminleri

21 ağustos altılı tahmini elazığ
1.Ayak;

Performans olarak vasat ve birbirlerine yakın atların mücadelesinde her türlü sonuç çıkabilir.Bu nedenle de çok at yazmakta fayda olan bir koşu.

Sırasıyla son koşusunu kazanan 11 numaralı Santa Barbara,idmanlarındaki derecelerinde diğer atlara göre daha iyi durumda olan 10 numaralı Queen Alya,son beşinciliği tatminkar olan 2 numaralı Hulin,4 numaralı Armina ve 1 numaralı Tekcan bu ayak için yeterli olacaktır.

2.Ayak;

14 numaralı Roya iki koşu arka arkaya kazanarak ne kadar formda olduğunu gösterdi.Yarış içinde aksilik yaşamazsa üçüncü birinciliğini alacaktır.

Tek atamayanlar 1 numaralı Naif Ağa,3 numaralı Kartalbey,8 numaralı Lion rock ve 2 numaralı Akın Baba'yı yazabilirler.

3.Ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ve sürekli tabelada kendine yer bulan 3 numaralı Mıstıkım ve son koşusu ölçü olmayan 5 numaralı Haşmetli arasında geçmesini beklediğim bir koşu.Bu ayak için bu iki safkan yeterli olacaktır.

4.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik yarış tecrübesi fazla olan 6 numaralı Rocks ve 1 numaralı Birdalkan'da.Bu iki safkan dışında güçlü bir orjini olan kumcu safkan 2 numaralı Black Tea yarış hayatının ilk koşusunu kazanabilir.

5.Ayak;

Üst üste birbirinden başarılı yarışlar koşan ancak son koşusunda yarış içinde sıkıntı yaşayıp ilk 10 dışında kalan daha sonra geri çekilip sorunları giderilen 1 numaralı Gobak Oğluyam bu koşuyu kazanacaktır.Günün bir diğer teki olarak sizlere öneriyorum.

6.Ayak;

Arka arkaya iki üçüncülük elde eden 4 numaralı Best Commander,son koşusunu kazanırken dikkat çeken ve devreden Elazığ altılısının süprizlerinden biri olan 11 numaralı Süzgeçinoğlu,7 numaralı Wacca,12 numaralı Kareas sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

Mesafenin kısa olması nedeniyle 1 numaralı Lucky John'u da bombacılar değerlendirsin.

21 Ağustos Elazığ Altılı Ganyan tahminim

1.Ayak;11,10,2,1,4
2.Ayak;14,1,3,8,2   
3.Ayak;3,5
4.Ayak;6,1,2
5.Ayak;1
6.Ayak;4,11,7,12,1

22,5 TL

Çifte Nedir-Nasıl Oynanır

çifte at yarışı
Çifte oyunu programda aktif edilen yarışlarda oynanan ve arka arkaya olan koşuların birincilerini bilindiğinde ikramiye kazanılan bir oyundur.

Çifte oyunu muhtemellere göre oynanan ve ganyan basma mantığında bir oyundur.Çiftesi 10 veren bir oyuna 10 TL basarsanız 100 TL kazanırsınız.

Örnek vermek gerekirse genellikle ganyan bayiinde 2/5 çifte 10 TL şeklinde oynanan bir bahis türüdür.

Yine de kupon doldurmak isteyenler ; altılı ganyan kuponundaki C kutucuğunu işaretlersiniz.Daha sonra hangi koşu ile çifteniz başlıyorsa onu işaretlersiniz.

Misli bölümünü de işaretledikten sonra koşu bölümünün ilk iki hanesine (yani 1.koşu ve 2 koşu) yazacağınız atları yazarsınız.

Bunun yanında çiftenin ilk ayağına 2 at ,ikinci ayağına tek at yazıp 10 misli yaparsanız kuponunuz 20 TL olur.

Örnek ; 2,5 / 1 10 misli = 20 TL

Plase İkili Nedir-Nasıl Oynanır

plase ikili nedir

Plase İkili Nedir ;

10 veya daha fazla atın katıldığı ve plase ikilinin aktif edildiği koşularda ilk üç dereceye girecek iki atın bilinmesi amacıyla oynanan bir bahis oyunudur.

Oynadığınız atların ;
  • Birinci veya ikinci 
  • Birinci veya üçüncü 
  • İkinci veya üçüncü
derecelerini alması durumunda ikramiye kazanırsınız.

Plase İkili Nasıl Oynanır;

Plase ikili birim fiyatı 2 TL dir.

Altılı ganyan kuponlarında bulunan PI kutucuğunu işaretledikten sonra Plase ikilinin aktif olduğunu koşu numarasını işaretlersiniz.

Tuttuğunuz atları yazıp misli yapacaksanız işaretleyip kuponu yazarsınız.

Plase İkili İkramiyesi;

Plase ikili oynadığınız koşu bittikten sonra eğer tahminleriniz tuttuysa makineye kuponunuzu verip kaç para kazandıysanız alabilirsiniz.

Bunun dışında yarış sonuçlandıktan sonra Plase ikili ganyanları da bildirilmektedir.

20 Ağustos 2013 Ankara Beşli-Dörtlü-Üçlü Ganyan Kuponları

bursa beşli ganyan
20 Ağustos Salı günü Ankara'da koşulacak yarışlarda Altılı Ganyanın 3 ayağında 1 numaralı küçük Matra ve son ayağında koşacak 3 numaralı Bella Pampa günün en sağlam atları olarak gözüküyorlar.

Bunun dışında altılı ganyanın ikinci ve beşinci ayakları ise sürprize müsait koşular ve bu nedenle fazla at yazmakta fayda var.

20 Ağustos Salı ankara Beşli Ganyan Tahminim;

1.Ayak; 1,2,8,9,12,13
2.Ayak; 1,6,3
3.Ayak; 5
4.Ayak; 1,2,3,5,6
5.Ayak; 3

4,5 TL

20 Ağustos Salı ankara Dörtlü Ganyan Tahminim

1.Ayak; 1,6,3
2.Ayak; 5
3.Ayak; 1,2,3,5,6
4.Ayak; 3

10 Misli 7,5 TL

20 Ağustos Salı Bursa Üçlü Ganyan Tahminim

1.Ayak; 5
2.Ayak; 1
3.Ayak; 3

100 Misli 5 TL

günün koşuları ile ilgili yorumlar için tıklayın

Beşli Ganyan Nedir-Nasıl Oynanır

beşli ganyan nedir
Beşli Ganyan ; Altılı programında son beş koşunun birincilerini tahmin etmek adına oynanan bir bahis oyunudur.

At yarışı programlarında yeni olarak oynanmaya başlanmış bir bahis oyunu olan Beşli ganyan özellikle altılı ganyanın ilk ayağında yatan yarış severlerin oynadığı bir oyundur.

Beşli Ganyan Nasıl Hesaplanır;

Beşli ganyan kuponunun maliyeti hesaplanırken altılı ganyan hesaplanırken izlenen yol izlenir.Beşli ganyan birim fiyatı da 5 kuruştur.

Her ayağa oynadığınız at sayısını çarpıp daha sonra birim fiyat olan 5 kuruşla çarparak kuponun maliyetini bulursunuz.

Beşli ganyan Nasıl Oynanır ;

Beşli Ganyan oynamak için altılı ganyan kuponlarında bulunan 5G kutucuğu işaretlenir.Daha sonra da yarış tahmini bölümünün ilk beş hanesine oynayacağınız atları yazarsınız.

Beşli Ganyan İkramiyesi;

Beşli ganyan ikramiyesinin ne kadar verdiğini altılı ganyan sonuçlandıktan sonra öğrenebilirsiniz.Gelen atların durumuna göre zaman zaman yüksek meblağlar verebilmektedir.

Üçlü Ganyan Nedir-Nasıl Oynanır

üçlü ganyan nedir
Üçlü Ganyan Nedir ;

Genellikle altılı ganyanın son üç ayağının birincilerini bilmek adına oynanan bir bahis oyunudur.

Ancak bazı kalabalık koşulu programlarda altılı ganyan dışı 3 koşuda da üçlü ganyan aktif edilmektedir.

Üçlü ganyandan para kazanmak için misli olarak tutturmak şarttır.Sadece üç koşunun birincilerini bildiğiniz için üçlü ganyan ikramiyesi düşük olmaktadır.

Üçlü Ganyan kuponu nasıl hesaplanır;

Üçlü ganyan birim fiyatı 5 kuruştur.Oynadığınız koşulardaki atları birbirleri ile çarpıp sonunda birim fiyatla çarptığınızda kuponun maliyeti ortaya çıkar.

Eğer misli oynadıysanız en son çıkan rakamı da kaç misli oynadıysanız onun çarparsınız.

Üçlü Ganyan Nasıl Oynanır

Üçlü ganyan oynamak için altılı ganyan kuponlarından bulunan 3G kutucuğunu işaretlersiniz.Ve bahis bölümünün ilk 3 koşusuna(1.koşu-2.koşu-3.koşu) oynayacağınız atları yazarsınız.

Kaç misli oynayacaksanız onu da işaretledikten sonra kuponu yatırırsınız.

Üçlü Ganyan İkramiyesi

Genellikle düşük veren üçlü ganyan ikramiyeleri altılı ganyan sonunda açıklanır.Üçlü ganyandan para kazanmak için en az 50 misli oynamanız ve tutturmanız gerekir.
  • her ayağı tek geçip 100 misli yaparsanız kupon maliyeti 5 TL olur
  • her ayağı tek geçip 200 misli yaparsanız kupon maliyeti 10 TL olur
  • her ayağı tek geçip 50 misli yaparsanız kupon maliyeti 2,5 TL olur.
En mantıklı üçlü ganyan kuponları yukarıdaki gibidir.Örneğin her 200 misli yaptığınız bir üçlü ganyan 5 TL verirse 1000 TL alırsınız.

Dörtlü Ganyan Nedir-Nasıl Oynanır

dörtlü ganyan at yarışı oyunu

Dörtlü ganyan Nedir ;  Altılı ve beşli ganyanları yatan yarışseverlerin bahis yapmasına imkan veren yeni sayılabilecek bir geçmişe sahip bahis oyunudur.

Altılı ganyan dahilindeki koşuların son dördüne veya 10 yarışlı bir yarış gününün altılı dışında kalan ilk 4 koşusu üzerinde oynanan bir oyundur.

Dörtlü ganyanı tutturmak için oynanan koşuların birincilerini tahmin etmek gerekmektedir.

Dörtlü Ganyan Nasıl Hesaplanır

Dörtlü ganyan oyununun birim fiyatı 5 kuruştur.Yüksek ikramiye kazanmak için bu bahis oyununu misli oynamanız gerekmektedir.

Dörtlü ganyan kuponunuzun maliyetini hesaplamak için oynadığınız atları çarpıp sonunda birim fiyat ile çarpmanız gerekmektedir.

Ayrıca misli oynadıysanız kaç misli oynadıysanız sonunda çıkan rakamı çarpmanız gerekir.

Dörtlü Ganyan Nasıl Hesaplanır;

Altılı ganyan kuponlarında 4G kutucuğunu işaretledikten sonra tahmin bölümünün ilk dört hanesine(1.koşu,2.koşu,3.koşu,4.koşu) oynayacağınız atları yazarsınız..

20 Ağustos 2013 Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

20 ağustos bursa tüyoları
20 Ağustos Salı günü ;Ankara'da koşulacak yarışlarda Altılı Ganyanın 3 ayağında 1 numaralı küçük Matra ve son ayağında koşacak 3 numaralı Bella Pampa günün en sağlam atları olarak gözüküyorlar.

Bunun dışında altılı ganyanın ikinci ve beşinci ayakları ise sürprize müsait koşular ve bu nedele fazla at yazmakta fayda var.

20 AĞUSTOS 2013 Salı Ankara Tahminleri

1.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılcağı maiden koşu da ilk koşularında ikincilik elde eden 1 numaralı Cemcem ve 9 numaralı Yakuza öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanları olarak ön plana çıkıyorlar.

Daha sonra son dördüncülüğü ile toparlanma emareleri gösteren 8 numaralı Powers Dream ve yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak güçlü orjinli 4 numaralı Giddy değerlendirilmelidir.

2.Ayak;

Günün en zor koşularından biri olan 3 yaşlı arap atları nın katılacağı bu koşuya fazla at işaretlenmesi iyi bir seçim olacaktır.

Sırasıyla 1 numaralı Alişirin Oğlu,2 numaralı Latifbey,8 numaralı Bakkız,son koşusunu ölçü almadığım 9 numaralı Çiftçibaşı öncelikle yazılması gereken safkanlar.

Bu koşunun sürprizini 12 numaralı Günce kızı,bombasını ise 13 numaralı Sardes yapabilir DİKKAT

3.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan CAERLAVEROCK koşusunda 1 numaralı Küçük Matra günün en güvenilir atı olarak gözüküyor.

Bu atı tek atamayanlar bu aralar formda jokeyi ile 6 numaralı Hayırlı'yı ve 3 numaralı Kadbey'i değerlendirsinler.

4.Ayak;

Birbirine denk atların katılacağı Cemal Tekelioğlu koşusunda 5 numaralı Gümüşsoy bu grubun üstünde bir kaliteye sahip.bu nedenle güvenenler bu atı tek geçsinler.

Eğer Gümüssoy kötü koşarsa bu yarışa katılan bütün safkanların kazanma şansı olduğunu düşünüyorum ve imkanı olanlar ve Gümüşsoy'u tek atamayanlara bu ayağı kapatmalarını tavsiye ediyorum

5.Ayak;

Yine büyük bir mücadeleye sahne olacak koşuda birçok atın kazanma şansı var.Sırasıyla 1 numaralı Valley of the Sun,2 numaralı Black Model,3 numaralı Galina,5 numaralı Arzumcan ve 6 numaralı MERVEILLEUX arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.Ayak;

Son ikiciliği ile göz dolduran ve artık birincilik zamanı geldiğini düşündüğüm 3 numaralı Bella Pampa bu grubu geçecektir.Sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.

20 ağustos salı ankara altılı kuponum

1.Ayak;1,9,8,4
2.Ayak; 1,2,8,9,12,13
3.Ayak; 1,6,3
4.Ayak; 5
5.Ayak; 1,2,3,5,6
6.Ayak; 3

18 TL

beşli,dörtlü,üçlü ganyan tahminleri için tıklayın

Yedili plase-7'li Plase Nedir-Nasıl Oynanır

yedili plase oyunu at yarışı
At yarışının en yeni oyunlarından biride Yedili Plase'dir.

Yedili plase altılı ganyandan sonra en çok oynanan bahis oyunlarından biri olma özelliği taşımaktadır.

Yedili Plase Nedir;

Yarış programında birbirini takip eden yedi koşunun birincisini veya ikincisini bilmek amacıyla oynanan bir oyundur.

Birim fiyatı 5 kuruş olan Yedili Plase oyunun da oynadığınız atların birinci ya da ikinci gelmesi önemli değildir.

Önemli olan koşunun birincisini ya da ikincisini bilebilmektir.Yedili Plase oyunu misli olarak tutturulduğunda büyük kazanç elde edilebilmektedir.

Yani misli oynanmadan yedi plase tutturmak altılı ganyan veya beşli ganyan dan elde edilen geliri elde edemezsiniz.

Görünüşte tutturması çok kolay gibi görünen yedili plase aslında zor bir oyundur.

Altılı ganyan sonuçlandığında Yedili Plase'nin verdiği miktar açıklanmaktadır.Kaç misli oynadıysanız veren ikramiye ile çarptığınızda kazancınızı hesaplayabilirsiniz.

Altılı Ganyan kuponlarında 7P kutuğu işaretlenerek kupondaki tahmin bölümüne tahminlerinizi yazıp kaç misli oynayacağınızı yazıp kuponu yatırırsınız.

19 Ağustos Pazartesi Bursa At Yarışı Tahminleri

19 ağustos bursa altılı tahminleri
19 Ağustos 2013 Pazartesi Bursa programındaki yarışarın hepsi birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak.

Tutturulması zor ve katılan at sayısının fazla olduğu Bursa yarış günü büyük ihtimalle büyük bir ikramiye verecektir.

Altılı Ganyanın 4.ayağında İpek Su ve 5.ayağında Lale Kızım dışında tek atılabilecek bir at olmaması nedeniyle küçük kuponların işi zor.

19 Ağustos Bursa Tahminleri;

1.Ayak;

İlk koşusunu kazanırken oldukça rahat bir görüntü sergileyen ve Bursa hipodromlarının en kaliteli jokeyi Murat Gündüzeli ile bu koşuya katılan 4 numaralı Taykutlu bu koşuda büyük şansa sahip safkanı olarak gözüküyor.

Bu safkanın rakipleri sırasıyla ilk koşusunu kazanma başarılı gösteren 9 numaralı Livorn,11 numaralı Cankurtaran ve eküri avantajıyla 3 numaralı Orfia olacaktır.13 numaralı Pamuk Abla bombayı patlatabilir aman dikkat.

2.Ayak;

Ağır kilo dezavantajına rapmen ekürisiyle birlikte 3 numaralı Rescator,koştuğu yarışlarda tabelada kendine yer bulan 1 numaralı Into Storm ve 7 numaralı Queen of Eskişehir ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Yarışın bombasını kaliteli safkan 2 numaralı Tekdoğan yapabilir.

3.Ayak;

Birbirine yakın safkanların katılacağı Handikap 17 koşuda öncelik formda safkan 6 numaralı Sılk Kaptan ve son 2 koşusunu kazanan 11 numaralı boş kilolu Landros'ta.

Bu iki atın eksik koşması durumunda son iki yarışında ikincilik elde eden 12 numaralı Mountain Warrior ve 5 numaralı Black Brow devreye girebilirler.

Bu tarz mesafeleri iyi koşan 1 numaralı Serkan Bey bombayı patlatabilir Dikkat.

4.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katıldığı koşuda Erhan Yavuz avantajı ile 1 numaralı İpek Su bu grubu rahat geçecektir ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

2 koşusu arka arkaya kazandıktan sonra son iki koşusunda tabela dışı kalan ancak idmanların formda bir görüntü sergileyen ve Özcan Yıldırım'ın tercih ettiği 7 numralı Lale Kızım'ın bu koşuyu kazanmasını bekliyorum.

6.Ayak;

Günün en karışık koşusu olarak ön planan çıkan günün son koşusunda fazla at yazmak faydalı olacaktır.

Maiden koşu da öncelik son üçüncülüğü ile dikkat çeken 16 numaralı İzem,5 numaralı Canary,eküri avantajıyla Çerkez Şefika,15 numaralı Hadra isimli safkanlarda.

Koşunun bombasını ilk koşusunda boş koşan 6 numaralı Emrenada koşunun bombasını patlatabilir DİKKAT.

Kafkaslı ve Turbo'nun Son Koşusu

turbo kafkaslı
Kafkaslı ve Turbo 2000 li yılların şampiyon arap atları olarak bilinmektedir.

Katıldıkları birçok koşuları kazanarak at yarışı tarihindeki yerini alan bu safkanların pistlere veda edişi kaderin bir oyunu gibi aynı koşuda olmuştur.

Özellikle Kafkaslı'nın sahibi Remazan Kaya bu safkanın pistlere veda edişinde ve hayata veda edişinde bir numaralı sorumludur.

Kafkaslı'yı 50 bin TL gibi düşük bir maliyetle satın alan ve bu safkanda 9 trilyon gibi büyük bir gelir elde eden Kaya yine de safkana gereken saygıyı göstermemiş ve dinlendirmeden yeniden koşturmuştur.

Selim kaya bile akrabası olan Remazan kaya'ya tepki göstererek Kafkaslı'nın pistlere veda ettiği koşuda bu safkanı çok sevmesine rağmen binmeyi reddetmiştir.

Kafkaslı katıldığı son koşusunda son viraja gelmeden sakatlık geçirmiş ve bir daha pistlere dönememiştir.

Bunun yanında Kafkaslı gibi büyük bir safkanı aygır olarak da değerlendirmek isteyen Kaya ekürisi bu dönemde de safkanı rahat bırakmamış ve bu dönemde de bu attan faydalanmak için atı zorlamışlardır.

Kısacası Kafkaslı büyük bir şampiyon olmasına rağmen yanlış bir sahip yüzünden zor bir hayat geçirmiş ve gereken saygıyı asla görmemiştir.

Turbo ise yarım kan olduğu ortaya çıkan Alperkaan ile olan yarışlarından sonra sakatlanmış ve eski günlerine dönememiştir.

Bu paylaştığımız videoda Kafkaslı ve Turbo efsanelerinin pistlerdeki son yarışını izleyebilirsiniz.Kafkaslı yarışı bitiremezken Turbo ise 18. olmuştur.

Kafkaslı'nın ve Turbo'nun pistlere veda ettiği koşu
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk