25 Ağustos 2013 Pazar İstanbul Tahminleri

25 ağustos istanbul tahmini
1.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkan 2 yaşlı ingiliz atlarının Şartlı-2 mücadelesinde güçlü kan hatlarıyla 3 numaralı Büyücü Tekbir ve 7 numaralı Dalia öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Bu iki safkanın en ciddi rakipleri 1 numaralı Aviles ve 6 numaralı Zulu River olacaktır.

2.Ayak;

Önceki koşularında ekürilerine fedai olarak koşan ve sert gruplarda başarılı işler yapan 11 numaralı  Kubilay bu koşuda hafif kilosuyla büyük şansa sahip.

Bu safkanın en önemli rakipleri 6 numaralı Şahdemir,9 numaralı Gökçeer olacaktır.Koşunun bombasını idmanlarını yarışan yansıtırsa 2 numaralı Efemir yapabilir.

3.Ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında son koşusunu kazanan ve formu devam eden 7 numaralı  SUNDANCE KIT isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile bu koşuyu kazanacaktır ve günün en şanslı safkanı olarak sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

1 numaralı Aysun Hanım ve 2 numaralı Yenisei isimli safkanların mücadelesinin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bomba arayanlar idmanlarını yarışa yansıtamayan ve bu koşuda dil bağı ile şansını değerlendirecek 7 numaralı Uğurlu'yu değerlendirsinler.

5.Ayak;

8 numaralı Ayella son koşusunu kazanarak dikkatleri çekmişti.Dişine göre grupta ve kilo avantajı ile yine kazanma şansı yüksek bir safkan olarak sizlere tek olarak öneriyorum

6.Ayak;

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan arap atlarının katılacağı altılı ganyanın son ayağına çok at yazmakta fayda var.

Sırasıyla 4 numaralı Fethiye,8 numaralı Günyüzü,10 numaralı Korkut Ceylanı,9 numaralı Hırçınkaya,12 numaralı Hisargül kuponlarda bulunması gereken isimler.

Koşunun bombasını 1 numaralı İpekala yapabilir DİKKAT...

25 Ağustos altılı ganyan kuponum;

1.Ayak; 3,7,1,6
2.Ayak; 11,6,9,2
3.Ayak; 7
4.Ayak; 1,2,7
5.Ayak; 8
6.Ayak; 4,8,10,9,12,1

Kupon Bedeli ; 14,40 TL

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk