Ana Sayfa » , » 19 Ağustos Pazartesi Bursa At Yarışı Tahminleri

19 Ağustos Pazartesi Bursa At Yarışı Tahminleri

19 ağustos bursa altılı tahminleri
19 Ağustos 2013 Pazartesi Bursa programındaki yarışarın hepsi birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak.

Tutturulması zor ve katılan at sayısının fazla olduğu Bursa yarış günü büyük ihtimalle büyük bir ikramiye verecektir.

Altılı Ganyanın 4.ayağında İpek Su ve 5.ayağında Lale Kızım dışında tek atılabilecek bir at olmaması nedeniyle küçük kuponların işi zor.

19 Ağustos Bursa Tahminleri;

1.Ayak;

İlk koşusunu kazanırken oldukça rahat bir görüntü sergileyen ve Bursa hipodromlarının en kaliteli jokeyi Murat Gündüzeli ile bu koşuya katılan 4 numaralı Taykutlu bu koşuda büyük şansa sahip safkanı olarak gözüküyor.

Bu safkanın rakipleri sırasıyla ilk koşusunu kazanma başarılı gösteren 9 numaralı Livorn,11 numaralı Cankurtaran ve eküri avantajıyla 3 numaralı Orfia olacaktır.13 numaralı Pamuk Abla bombayı patlatabilir aman dikkat.

2.Ayak;

Ağır kilo dezavantajına rapmen ekürisiyle birlikte 3 numaralı Rescator,koştuğu yarışlarda tabelada kendine yer bulan 1 numaralı Into Storm ve 7 numaralı Queen of Eskişehir ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Yarışın bombasını kaliteli safkan 2 numaralı Tekdoğan yapabilir.

3.Ayak;

Birbirine yakın safkanların katılacağı Handikap 17 koşuda öncelik formda safkan 6 numaralı Sılk Kaptan ve son 2 koşusunu kazanan 11 numaralı boş kilolu Landros'ta.

Bu iki atın eksik koşması durumunda son iki yarışında ikincilik elde eden 12 numaralı Mountain Warrior ve 5 numaralı Black Brow devreye girebilirler.

Bu tarz mesafeleri iyi koşan 1 numaralı Serkan Bey bombayı patlatabilir Dikkat.

4.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katıldığı koşuda Erhan Yavuz avantajı ile 1 numaralı İpek Su bu grubu rahat geçecektir ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

2 koşusu arka arkaya kazandıktan sonra son iki koşusunda tabela dışı kalan ancak idmanların formda bir görüntü sergileyen ve Özcan Yıldırım'ın tercih ettiği 7 numralı Lale Kızım'ın bu koşuyu kazanmasını bekliyorum.

6.Ayak;

Günün en karışık koşusu olarak ön planan çıkan günün son koşusunda fazla at yazmak faydalı olacaktır.

Maiden koşu da öncelik son üçüncülüğü ile dikkat çeken 16 numaralı İzem,5 numaralı Canary,eküri avantajıyla Çerkez Şefika,15 numaralı Hadra isimli safkanlarda.

Koşunun bombasını ilk koşusunda boş koşan 6 numaralı Emrenada koşunun bombasını patlatabilir DİKKAT.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk