22 Ağustos 2013 İngiltere Tahminleri

wolverhampton tahmini perşembe 2013 22 ağustos
1.Ayak;

Son koşusundaki üçüncülüğü ile düzelmeler gösteren 6 numaralı SHAWKANTANGO ve arka arkaya başarılı yarışlar koşan 4 numaralı ROYAL ACQUISITION öncelikli şansa sahip safkanlar.10 numaralı Dangerouse Age ve 11 numaralı Deepest Blue her an devreye girebilirler.1 numaralı Rocket Rob ise koşunun süprizini gerçekleştirebilir.

bülten favorisi 4/1 Rocket Rob

2.Ayak;

Kum pistte birbirinden başarılı yarışlar koşan ve kısa mesafeyi seven 2 numaralı Pull the Pin,9 numaralı Sleek ve 12 numaralı Gregori bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkanlar.

bülten favorisi 4/1 Pull The Pin

3.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da artık birincilik zamanının geldiğini düşündüğüm 4 numaralı STELLA CLAVISQUE günün en güvenilir atlarından biri.

bülten favorisi 4/5 Stella Clavisque

4.Ayak;

Son koşusunu kazanan 2 numaralı Yahilwa,son 5 koşusunda tabela yapan formda safkan 9 numaralı Mishaal arasında geçmesi muhtemel bir koşu.1 numaralı Ready'de bombayı patlatabilir.

5.Ayak;

12 numaralı JUMBO STEPS günün bir diğer bankosu;

bülten favorisi 4/1 Yahilwa

6.Ayak;

Altılı ganyanın en karışık koşusu olarak görünün bu koşuda ayağı kapatmak en mantıklı karar olacaktır.

bülten favorisi 6/4 Unex Michelangelo

İngiltere Wolverhampton Tahminim

1.Ayak; 6,4,10,11,1
2.Ayak; 2,9,12
3.Ayak; 4
4.Ayak; 2,9,1
5.Ayak; 12
6.Ayak; H

Kupon Bedeli ; 17,75 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk