23 Ağustos Cuma Bursa Tahminleri

23 ağustos 2013 bursa tahmini
1.Ayak;

Son 6 koşusunda bir şekilde kendine yer bulan ve birinciliğe hasret kalan 3 numaralı Çiftçi Beyi,son iki koşusu başarılı olan 8 numaralı Last Dragon ve jokeyi Erhan Yavuz ile iyi koşmasını beklediğim 6 numaralı Midas Touch arası geçmesini beklediğim bir koşu.

Koşunun bombası idmanlarda ışıl ışıl parlayan ancak bu durumunu koşulara yansıtamayan 9 numaralı Mentor yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Çok iyi yarışlar koşsa da bir türlü birinci gelemeyen ve birinciliği adeta unutan 4 numaralı Koralay,son koşusunu kısa mesafede kazanan 12 numaralı Erçeşmeli,Murat Gündüzeli'nin 8 numaralı Kuruşağa  ve 6 numaralı Denizeri sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Koşunun bombasını 11 numaralı Akoğuz yapabilir.

3.Ayak;

Günün sizlere tek olarak önereceğim ilk safkan INVINCIBLE ROCK.Safkan son koşularında geliştirdiği formunu devam ettiriyor ve bence kazanma zamanı geldi.

4.Ayak;

8 numaralı Tulbarkan jokeyi Erhan Yavuz ile bu koşuyu rahat kazanmasını beklediğim bir safkan.Günün ikinci ve son teki olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunu kazanan 7 numaralı Dileğinoğlu,başarılı formu devam eden 5 numaralı İpekay,ağır kilosuna rağmen bu tarz gruplarda söz sahibi olabilecek 1 numaralı Tekdoğan ve 3 numaralı Glowing Sun arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.ayak;

İki birincilik elde ettikten sonra çok kötü bir koşu koşan ancak idmanlarında düzelmiş gözüken 15 numaralı Akkurt bu yarışta en şanslı isim.

Bu safkanın kötü koşması halinde 6 numaralı Sırkaya,14 numaralı Sulalp,3 numaralı Akbaran ve eküri avantajıyla 4 numaralı Gurbetkaya devreye girebilirler.Koşunun bombasını toparlanmış gözüken 16 numaralı Koryürek yapabilir
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk