24 Ağustos 2013 İzmir At Yarışı Tahminleri

24 ağustos cumartesi tahminleri
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında dişi ingiliz atlarının maiden mücadelesinde 5 numaralı KOMŞU TINAZ ve 11 numaralı WINE TIME arasındaki mücadele büyük ihtimal koşunun galibini belirleyecektir.

Bu iki safkanın kötü koşması halinde 12 numaralı YES TÜTÜN ve 4 numaralı GREENGAGE devreye girebilirler.Koşunun bombasını 13 numaralı Zayçik yapabilir.

2.Ayak;

Son 5 koşunun dördünde tabelaya girmeyi başaran ve idmanlarında da iyi durumda görünen 4 numaralı DEMRE'nin artık birincilik zamanı geldi.Ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

Bu safkanı tek atamayanlar 3 numaralı MERT ve ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Baba Nejat'ı değerlendirebilirler.

3.Ayak;

1 numaralı ROYALSEA,3 numaralı SAND BLLESRT, 5 numaralı  STEP SISTER ve 6 numaralı ALMADOVAR ayrım yazılmadan kuponlarınıza yazmanızı tavsiye edeceğim safkanlar.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Mavi Yolculuk koşusunda formda safkan Massai Maka jokeyi Özcan Yıldırım ile birinciliğe yakın gözükse de 2 numaralı Adıgüzel ve 6 numaralı Gözüyılmaz'da kazanma şansı olan safkanlar.

5.Ayak;

Günün en karışık ayaklarından biri olarak gözüken koşuda 2 numaralı GÜZELHABER,form durumunda gelişme olan RAZYANA,3 numaralı TOŞURKIZI ve 9 numaralı MENTEŞ KIZI kuponlarda olması gereken safkanlar.

Koşunun bombasını idmanlarında kalite dereceler yapan 13 numaralı Zehrakız yapabilir Dikkat.

6.Ayak;

Form durumları vasat olan safkanların katılacağı bu koşuda sırasıyla 2 numaralı CANBAZ,1 numaralı SPEAR, 3 numaralı KIZIM MELİKE,6 numaralı DUDRIO,8 numaralı Machete ve eküri avantajıyla 14 numaralı GreenPalace sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk