Ana Sayfa » , » 20 Ağustos 2013 Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

20 Ağustos 2013 Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

20 ağustos bursa tüyoları
20 Ağustos Salı günü ;Ankara'da koşulacak yarışlarda Altılı Ganyanın 3 ayağında 1 numaralı küçük Matra ve son ayağında koşacak 3 numaralı Bella Pampa günün en sağlam atları olarak gözüküyorlar.

Bunun dışında altılı ganyanın ikinci ve beşinci ayakları ise sürprize müsait koşular ve bu nedele fazla at yazmakta fayda var.

20 AĞUSTOS 2013 Salı Ankara Tahminleri

1.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılcağı maiden koşu da ilk koşularında ikincilik elde eden 1 numaralı Cemcem ve 9 numaralı Yakuza öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanları olarak ön plana çıkıyorlar.

Daha sonra son dördüncülüğü ile toparlanma emareleri gösteren 8 numaralı Powers Dream ve yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak güçlü orjinli 4 numaralı Giddy değerlendirilmelidir.

2.Ayak;

Günün en zor koşularından biri olan 3 yaşlı arap atları nın katılacağı bu koşuya fazla at işaretlenmesi iyi bir seçim olacaktır.

Sırasıyla 1 numaralı Alişirin Oğlu,2 numaralı Latifbey,8 numaralı Bakkız,son koşusunu ölçü almadığım 9 numaralı Çiftçibaşı öncelikle yazılması gereken safkanlar.

Bu koşunun sürprizini 12 numaralı Günce kızı,bombasını ise 13 numaralı Sardes yapabilir DİKKAT

3.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan CAERLAVEROCK koşusunda 1 numaralı Küçük Matra günün en güvenilir atı olarak gözüküyor.

Bu atı tek atamayanlar bu aralar formda jokeyi ile 6 numaralı Hayırlı'yı ve 3 numaralı Kadbey'i değerlendirsinler.

4.Ayak;

Birbirine denk atların katılacağı Cemal Tekelioğlu koşusunda 5 numaralı Gümüşsoy bu grubun üstünde bir kaliteye sahip.bu nedenle güvenenler bu atı tek geçsinler.

Eğer Gümüssoy kötü koşarsa bu yarışa katılan bütün safkanların kazanma şansı olduğunu düşünüyorum ve imkanı olanlar ve Gümüşsoy'u tek atamayanlara bu ayağı kapatmalarını tavsiye ediyorum

5.Ayak;

Yine büyük bir mücadeleye sahne olacak koşuda birçok atın kazanma şansı var.Sırasıyla 1 numaralı Valley of the Sun,2 numaralı Black Model,3 numaralı Galina,5 numaralı Arzumcan ve 6 numaralı MERVEILLEUX arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.Ayak;

Son ikiciliği ile göz dolduran ve artık birincilik zamanı geldiğini düşündüğüm 3 numaralı Bella Pampa bu grubu geçecektir.Sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.

20 ağustos salı ankara altılı kuponum

1.Ayak;1,9,8,4
2.Ayak; 1,2,8,9,12,13
3.Ayak; 1,6,3
4.Ayak; 5
5.Ayak; 1,2,3,5,6
6.Ayak; 3

18 TL

beşli,dörtlü,üçlü ganyan tahminleri için tıklayın
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk