Ana Sayfa » , » Kafkaslı ve Turbo'nun Son Koşusu

Kafkaslı ve Turbo'nun Son Koşusu

turbo kafkaslı
Kafkaslı ve Turbo 2000 li yılların şampiyon arap atları olarak bilinmektedir.

Katıldıkları birçok koşuları kazanarak at yarışı tarihindeki yerini alan bu safkanların pistlere veda edişi kaderin bir oyunu gibi aynı koşuda olmuştur.

Özellikle Kafkaslı'nın sahibi Remazan Kaya bu safkanın pistlere veda edişinde ve hayata veda edişinde bir numaralı sorumludur.

Kafkaslı'yı 50 bin TL gibi düşük bir maliyetle satın alan ve bu safkanda 9 trilyon gibi büyük bir gelir elde eden Kaya yine de safkana gereken saygıyı göstermemiş ve dinlendirmeden yeniden koşturmuştur.

Selim kaya bile akrabası olan Remazan kaya'ya tepki göstererek Kafkaslı'nın pistlere veda ettiği koşuda bu safkanı çok sevmesine rağmen binmeyi reddetmiştir.

Kafkaslı katıldığı son koşusunda son viraja gelmeden sakatlık geçirmiş ve bir daha pistlere dönememiştir.

Bunun yanında Kafkaslı gibi büyük bir safkanı aygır olarak da değerlendirmek isteyen Kaya ekürisi bu dönemde de safkanı rahat bırakmamış ve bu dönemde de bu attan faydalanmak için atı zorlamışlardır.

Kısacası Kafkaslı büyük bir şampiyon olmasına rağmen yanlış bir sahip yüzünden zor bir hayat geçirmiş ve gereken saygıyı asla görmemiştir.

Turbo ise yarım kan olduğu ortaya çıkan Alperkaan ile olan yarışlarından sonra sakatlanmış ve eski günlerine dönememiştir.

Bu paylaştığımız videoda Kafkaslı ve Turbo efsanelerinin pistlerdeki son yarışını izleyebilirsiniz.Kafkaslı yarışı bitiremezken Turbo ise 18. olmuştur.

Kafkaslı'nın ve Turbo'nun pistlere veda ettiği koşu
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk