Ana Sayfa » , » 18 Ağustos 2013 Pazar İzmir At Yarışı Tahminleri

18 Ağustos 2013 Pazar İzmir At Yarışı Tahminleri

18 ağustos 2013 at yarışı tahminleri
1.Ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu kazanan ancak ikinci koşusunda altıncı olarak yarışseverleri şaşırtan 3 numaralı Sabrihan ve son koşusunu rahat kazanan 1 numaralı Darphane'nin arasındaki mücadele bu koşunun birincisini belirleyecektir.

2.Ayak;

Rahat kazandığı koşudan sonra idmanlarında da formda görünün ancak son koşusunda çok kötü bir performans sergileyen Arzumcan yeniden form tuttu bu koşuda önemli bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu safkanın en önemli rakipleri üst üste iki ikincilik elde eden 5 numaralı Sugar Loaf,son koşusunu kazanan 7 numaralı Airtouch olacaktır.Koşunun bombasını 12 numaralı Gold One yapabilir DİKKAT:

3.Ayak;

2 Yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik tecrübeli safkanlar 9 numaralı RoyalBlue ve 6 numaralı Haydi Güle Güle isimli safkanlarda.

Daha sonra kaliteli bir orjini olan ve çim piste yatkın bir at olan 8 numaralı My Queen ve ilk koşusunda yakın bir beşincilik elde eden ve koşu içinde çok sıkılmayan 1 numaralı Fernandes değerlendirilmelidir.

4.Ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı koşuda 1 numaralı Cool Girl günün en güvenilir atlarından biri tek yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak;

Arka arkaya kazandığı birinciliklerden sonra form düşüklüğü yaşayan ve geri çekiln idmanlarında durumunun iyileştiği gözlenen SCUDETTO bu koşuyu rahat kazanacağı izlenimini vermektedir.

Tek yazmanızı öneriyorum tek yazamayanlar 2 numaralı Western Lady ve 3 numaralı Ertekin Beyi'ni yazabilirler.Koşunun bombasını 4 numaralı Tinker Bell yapabilir.

6.Ayak;

Son 5 koşusunda 2 ikincilik ve 3 ikincilik elde eden 9 numaralı Payidarbey yarış bültenlerinin en güvendiği isim olarak ön plana çıksa da ben 7 numaralı Kareas ve eküri avantajıyla 12 numaralı Yalçıner'i de kuponlarınıza eklemenizi öneriyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk