Ana Sayfa » , » 17 Ağustos Cumartesi Ankara At Yarışı Tahminleri

17 Ağustos Cumartesi Ankara At Yarışı Tahminleri

17 ağustos 2013 ankara yarış tüyoları
Cuma 17 Ağustos 2013 cuma Ankara'da koşulacak altılı ganyan oldukça zor bir program.

Tek yazılacak bir atın ön plana çıkmadığı koşularda özellikle altılı ganyanın son iki ayağı sürprize açık yarışlar olacak.

Bu nedenle bu iki ayağa çok yaz yazmak mantıklı bir tercih olacaktır.

17 Ağustos Cuma Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak 2 yaşlı ingiliz atlarının mücadelesinde 1 numaralı Ege Kartal ve 2 numaralı High Roller galoplarında diğer rakiplerine göre daha iyi bir performans sergiledikleri için öncelik bu safkanlarda.6 numaralı Maglady ve 5 numaralı İkibaki daha sonra yazılabilecek orjinleri güçlü olan safkanlar.

2.Ayak;

Star problemi yaşadığı için birtürlü hakettiği birinciliğe ulaşamayan 7 numaralı Balıkesirli mesafenin uzun olması nedeniyle öncelikle yazılması gereken safkan.Sprint mesafesini ayarlarsa koşuyu kazanabilir.

Kalite safkan 1 numaralı Çıkmazhan,galoplarında formunun devam ettiğini gösteren 2 numaralı Invincible ve formda jokeyi ile 3 numaralı New Partner bu ayak için yeterli olacaktır.

3.Ayak;

1000 metre çim pitte koşulacak koşuda son koşusunu ölçü almadığı 3 numaralı Salida,kaliteli bir safkan olan 2 numaralı Krem ve 1 numaralı Gazi Evrenos ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

4.Ayak;

Son koşusu ile büyük hayal kırıklığı yaşatan 1 numaralı Semada Yıldız ve yarış hayatının en başarılı ve formda dönemini geçiren 4 numaralı Kıyamet arasındaki mücadele yarışın birincisini belirleyecektir.

Süpriz arayanlar 6 numaralı Hülyacan ve 9 numaralı Füze'yi değerlendirsinler.

5.Ayak;

Günün en karışık koşularından biri olan altılı ganyanın 5.ayağına fazla at yazmakta fayda var.

Sırasıyla son koşusunda ikincilik elde ederek toparlanmış gözüken 4 numaralı Rose Daily,kaliteli safkan 2 numaralı Mertol,jokey avantajı ile 7 numaralı Kartacalı,12 numaralı Vertika ayrım yapılmadan yazılmalıdır.Koşunun bombasını 11 numaralı Oğlum Kaan'dan bekliyorum DİKKAT

6.Ayak;

Günün süpriz bir sonuç çıkması muhtemel koşusunda yine çok at yazmakta fayda var.

Sırasıyla 7 numaralı Nilüferkaya,13 numaralı Yamanülkü,6 numaralı Angelsim,eküri avantajıyla 1 numaralı Yeni Dünya ve 8 numaralı Çokkazankızı bu ayak için yeterli olacaktır.Bu ayağın bombasını yaparsa 2 numaralı Akrebin Gözü yapar DİKKAT
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk