Ana Sayfa » , » 13 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

13 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

ankara at yarışı tüyoları
13 Ağustos 2013 tarihinde Ankara'da koşulacak yarış gününde Altılı Ganyanın ilk ayağındaki "Turkish Attack" ve dördüncü ayağındaki "Madridli" performansları,idmanları ile günün kazanmaya yakın safkanları gibi gözüküyorlar.

Altılı Ganyanın 2.ayağı ve 3.ayağı sürprize açık koşular gibi gözüküyor.

13 Ağustos ankara at yarışı tahminler;

1.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan ve çok formda görüntüsünün devam ettiğini galoplarında da gösteren 8 numaralı TURKISH ATTACK mesafe kısalsa da bu yarışın favorisidir.5 numaralı Bella Pampa ve eküri avantajı ile 9 numaralı Royal Tozan ciddi rakipler olacaklardır.Koşunun bombasını son koşusundaki ikinciliği ile dikkat çeken 1 numaralı Ofsayt patlatabilir dikkat.

2.Ayak;

3 numaralı Balbey bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olacak güç ve kaliteye sahiptir.Ağır kilosu ve mesafede azalınca Balbey'in şansının arttığını düşünüyorum.Günün sizlere tek olarak önereceğim bir safkan.Tek atamayanlar 7 numaralı Korbatur'u yazabilirler.Koşunun bombasını 12 numaralı Ferisu yapabilir.

3.Ayak;

2 yaşli ingiliz atlarının katılcağı maiden koşu da öncelik diğer atlara göre koşu tecrübesi olan 1 numaralı Dorukcan ve galoplarında iyi işler çıkaran 7 numaralı Şasemu'da.Bu iki atın mücadelesi büyük ihtimal koşunun galibini belirleyecektir.Ancak fazla at yazmak isteyenler arka arkaya iki ikincilik elde eden 2 numaralı MURMUSLENT'i ve 8 numaralı Torun Callas'ı yazabilirler.

4.Ayak;

Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 6 numaralı Madridli Halis Karataş faktörü ile günün en sağlam atlarından biri olarak ön plana çıkıyor ; sizlere bu safkanı tek atmanızı öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Enver Güreli koşusunda 4 numaralı Il Nero,7 numaralı Yolcu Bey ve 8 numaralı Blue Beads arasındaki mücadele büyük ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

6.Ayak;

12 numaralı KoyraMert bu grubu normal şartlarda geçecektir.Ancak fazla atın koşması ve Şartlı 4 koşu olması nedeniyle 6 numaralı Asabi,7 numaralı Enderefe ve ilk koşusunda ikinciliği ile dikkat çeken 13 numaralı Safalım sırasıyla yazılmasını önereceğim safkanlar.Koşunun bombası ilk koşusunda fazla sıkılmayan 14 numaralı Tork olabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk