2013 Mimar Sinan Koşusu-FLY BY ME

fly by me
11 ağustos 2013 tarihinde Veliefendi Hipodromunda koşulan Mimar Sinan koşusunu 2 numaralı Fly By Me isimli safkan jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazandı.

2200 metre çim pistte koşulan koşuyu Beyaz bayrak ayna yaparak kazanan Fly By Me böylece Çakal Carlos'un birincilik serisine de son verdi.

Yarışı kazanan Fly By Me'nin bitiriş derecesi 2.16.70 olurken ganyanı da 2.20 verdi.Koşuyu Çakal Carlos ikinci,Eralp üçüncü,Lee Valley'de dördüncü olarak bitirdiler.

Koşuda 5 numaralı Verdasko isimli safkan son düzlükte tökezleyerek devrildi.

Ahmet Çelik'in sağlık durumu iyi ancak Verdasko'nun ciddi bir problemi olduğu yönünde haberler var ve bir daha yarışlara katılamayacağı da konuşuluyor.

Atın sahiplerine ve ilgililerine büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

2013 mimar sinan koşusu Fly By Me
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk