Ana Sayfa » , » 11 Ağustos İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

11 Ağustos İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

11 ağustos istanbul tahminleri
11 Ağustos 2013 İstanbul programı birbirinden önemli koşulara sahne olacak. Birinci ve İkinci İnönü koşuları ile Mimar Sinan koşuları günün en önemli yarışları.

Fly by Me ve Çakal Carlos mücadelesinin sonucu merakla beklenirken,formda safkan Kuloğlu'nun birincilik serisine devam edip edemeyeceği ise diğer bir merak edilen durum.


1.Ayak;

Son koşusunu kazanarak büyük sükse yapan Kalaycı bu grubu bir kez daha geçebilir öncelikle değerlendirilmelidir.Halis Karataş faktörü ile 5 numaralı Altın Adım ve 7 numaralı Kılıcım Kalaycı'nın en ciddi rakipleri olacaktır.Koşunun bombasını galoplarında canlandığını gösteren 8 numaralı Nazarat yapabilir.

2.Ayak;

16 ingiliz atının katıldığı koşuda öncelikle 8 numaralı Fangio ve son koşusunda yarış içinde sorun yaşayan 9 numaralı Fly Wings yazılmalıdır.3 numaralı Ocean Sound,2 numaralı Red Zeyteen ve 13 numaralı Woddy bu ayak için yeterli olacaktır.

3.Ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan 1.İnönü koşusunda seneye büyük ihtimalle gazi koşusu na katılacak ingiliz atlarının büyük mücadelesine sahne olacak.Güçlü orjini ile ilk koşusunda fazla zorlanmayan ve Halis Karataş'ın bindiği 2 numaralı Ascella,9 numaralı Suzi Gold ve 8 numaralı Sibel Su öncelikle yazılmalıdır.İstikrarlı koşularına rağmen hep ikincilikte kalan Sadettin boyraz'ın bindiği 1 numaralı Amarillo'da bu koşuda bombayı patlatabilir dikkat.

4.Ayak;

İstanbul yarış programının bir diğer önemli koşusunda sürekli olarak birbirileri ile mücadele eden Çakal Carlos ve Fly by Me mücadelesi büyük ihtimal birinciyi belirleyecektir.İki atın önde kaçmak için tempoyu yüksek tutması koşuyu karıştırabilir.Eğer koşu bu şekilde devam ederse diğer atlar sprintleriyle rakiplerini avlayabilir dikka.

5.Ayak;

2.İnönü koşusunda Erhan Yavuz'un bindiği ve son 4 koşusunu kazanan formda safkan Kuloğlu yine kazanacaktır günün en sağlam atı olarak ön plana çıkıyor.

6.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katıldığı maiden koşu çok at yazılması gereken ayaklardan biri olarak gözüküyor.Grubun tecrübeli safkanı 2 numaralı Fıtrat,9 numaralı Mopeş,11 numaralı Williston,16 numaralı Queen Tamara ve eküri avantajı ile 12 numaralı Asrisare ayrım yapılmadan yazılmalıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk