Ana Sayfa » , » 10 Ağustos İzmir At Yarışı Tahminleri

10 Ağustos İzmir At Yarışı Tahminleri

izmir at yarışı tüyoları
10 Ağustos 2013 İzmir programı biraz karışık gibi gözüküyor.Günün en güvenilir atları olarak altılı ganyanın 3.ayağında Doktor Kaya ve 5.Ayağında Tumbulzele göze çarpıyorlar.

Dişi atların katılacağı maiden koşulara fazla at yazmakta fayda var.

İzmir Tahminleri

1.Ayak;

11 tane dişi ingiliz atının mücadele edeceği altılı ganyanın ilk ayağında son iki koşusunda göz dolduran SPRING BREEZE bu koşuyu kazanarak "maiden koşu"ya veda etmesini beklediğim safkan.Eğer kötü koşarsa ilk koşusunu koşacak olan ve galoplarında iyi dereceler yapan 7 numaralı Patiska ve eküri avantajıyla White Lady kendilerine şans yaratabilirler.

2.Ayak;

Son iki koşusu ile düzeldiğini gösteren ve bu mesafelerde başarılı sonuçlar alan 13 numaralı Nurbeyaz ve 6 numaralı ve çok formda olan Gülen Aslan eşit şansa sahipler.Bu iki at aynı anda kötü koşarlarsa 2 numaralı Taşbebek ve 9 numaralı Karanihan etkili bir yarış çıkartabilirler.Son koşusu büyük bir hayal kırıklığı olan 8 numaralı Çıkmaznur bu koşuda bombayı patlatabilir aman dikkat.

3.Ayak;

4 numaralı Doktor Kaya bu rakiplerini kolay geçmesini beklediğim bir safkan ve bu nedenle sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Bölünen maiden koşuların ikincisinde 8 numaralı tecrübeli tay Son lira büyük bir şansa sahip gözüküyor.En önemli rakipleri ilk kez koşacak olan 2 numaralı Bandırma Rüzgarı ve 5 numaralı CYPRIANA olacaklardır.

5.Ayak;

İzmir programının en önemli koşusu olan Kasvet koşusunda 11 numaralı Tumbulzele büyük avantaja sahip.eğer eksik koşarsa bütün atların devreye girme şansı var.Tumbulzele'yi tek atamayanlar çok at yazsınlar.

6.Ayak;

1 numaralı Berkcan ağır kilodan ve uzun mesafeden etkilenmezse bu grubu rahat geçecektir.Ancak kötü koşarsa 5 numaralı Denizeri,6 numaralı Gelen Dost,eküri avantajı ile 12 numaralı Sevdakar,Fuat Çakar avantajı ile 2 numaralı Uçbeyi sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim safkanlar.14 numaralı Anka bombayı patlatabilir DİKKAT.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk