Son Eklenenler

AT YARIŞI TAHMİNLERİ 10 ŞUBAT ADANA


1.Ayak: Bir türlü kazamasa da çok daha ciddi rakipler arasında koşarak adından bahsettirdiğini gördüğüm Bandiero, muhafaza ettiği güzel durumu ve tam mesafesinde bu kez şeytanın bacağını kırmaya çok yakın.

2.Ayak: Bir süre aradan sonra yarış görerek açıklarını kapatan Altınok, ciddiyet kazandırdığı çalışmaları ışıltılı Recepbey, denk rakipler arasında start alan Umut Efe ve form tutmaya başlayan Doğu Rüzgarı sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

3.Ayak: Çok erken yürüdüğü son koşusunu az farkla Savaş Atı’na kaybeden Salihin Oğlu, bu gün için aynı hataya düşmediği takdirde birinciliğe uzanabilir.

Sürekli iyiye giden Kimsesiz ve yeni yeni kendini bulan Yamak Tay üst sıraları zorlayacaklar. Aprantisi tarafından iyi idare edildiği takdirde Atombombası rakiplerinin eksiklerinden istifade edebilir.

4.Ayak: Rakiplerine nazaran çok daha iyi durumda olduklarını gördüğüm; Çetinaslan, Sezar ve Turabi arasında kıyasıya bir çekişme olmasını bekliyorum. En az hata yapan safkan, koşunun kazananını belirler.

5.Ayak: Starttan düzgün çıktığı son koşusunu kazanarak moral bulan Fire Piece, uyum içerisindeki aprantisiyle yine üst sıralardaki yerini alacaktır.

Formunu önemli ölçüde geliştiren Ümidim’i dikkat edilmesi taraftarıyım. Bu kez KULAKLIK’sız start alan The Mentalist, kusursuz yarış galobuyla her an devreye girebilir. Kolay kazandığı yarışındaki durumunu koruyan My Heart, kuponlardaki yerini muhakkak almalı.

6.Ayak: Yarış gördükten sonra çok farklılaşan Baymıstık, çok daha hazır gireceği bu startında söz sahibi olur. Formunu geliştirmeye başlayan Dorukefe, idmanları kadar koşarsa birinciliği zorlayacaktır. Son 2.liği yeterli Yektanem, sonlardaki güçlü atakları ile Maiden’e veda edebilecek yetenekte. Hatice Sultan, Kozanlı Ağa ve Nepal kollanılması gereken diğer safkanlar.

10 ŞUBAT 2015 KOCAELİ AT YARIŞI TAHMİNLERİ


1. AYAK: Günün ilk ayağı oldukça zorlu bir mücadeleyle başlıyor. Ggrubun tecrübeli ve istikrarlı taylarından biri olan Follproof, son ikinciliği ile dikkat çeken Solo Türk, Kocaeli pistini seven Annaguska, gördüğü yarışların ardından daha da iyi duruma gelmeye başlayan Freedom As A Gypsy, usta jokeyiyle Bunga Bunga ve ilk kez takacağı Dil Bağı ile farklı bir performans ortaya koymasını beklediğim Heidi benim bu zor yarışta sizlere sırasıyla önereceğim safkanlar.

2. AYAK: Rakiplerine oranla önemli bir kilo avantajına sahip olan Ertanbey favorim. Start sorunu yaşadığı son koşusu bile gayet başarılı olan Özümtatar ve hafta içi yapmış olduğu yarış galobunda oldukça beğenimi kazanan Gökdere ikilisi bu safkandan hemen sonra düşündüğüm isimler. Koşunun sürprizini Başyazar’dan bekliyorum.

3. AYAK: İzmir’den bu koşuya tırnaklarının ucunda gelecek olan Parista bir kez daha kazanmaya çok yakın.

Bu safkan beklenen yarışını yapamaması durumunda ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan Hisarpınar ve sık koşmanı rağmen eküri avantajına da sahip olan Rengül ikilisi devreye girebilirler.

4. AYAK: Yine önde kuracağı sert temposuyla yanına hiç kimseyi sokmadan bir solukta bitirmeye çalışacak olan Vulcanus ve sahip değiştirdikten sonra koşmuş olduğu ilk yarışı tatminkar olan Estigeçti mücadelesine, sonlarda yapacağı güçlü ataklarıyla sonuca gitmeye çalışacak olan Canberkhan’ın da katılmasını bekliyorum.

5. AYAK: Grubun en formda safkanlarından biri olan Vedo’nun bu rakiplerine de kolayca üstünlük sağlamasını bekliyor ve sizlere günün en sağlam bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

6. AYAK: İkincilikler serisine son vermeye çalışacak olan Kemik Kıran başta tuttuğum isim. Bu kez ideal pist ve mesafesinde mücadele edecek olan Dağkaplanı bu safkanın en ciddi rakibi olur.

Geliyorum sinyalleri veren Tatarbeyi, startta oyalanmadığı taktirde Babaseyfi ve her geçen gün daha iyi duruma gelmeye başlayan Küçükprens de hata affetmezler.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk