Süleyman Akdı


Türk yarışçılık tarihinin en önemli jokeyleri saymak gerekirse listeye Süleyman Akdı ile başlamak gerekir sanırım.

1963 yılında apranti olarak pistlere adım atan Süleyman Akdı jokeyliği bırakana kadar yaklaşık 12 bin koşuda 4,500 birincilik kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Yarışçılık camiasında İmparator lakabıyla tanınan Süleyman Akdı 63 yaşında aktif jokeyliği bıraktı.Kendisi için düzenlenen jübile gecesinde İstanbul Valisi kendisini özel olarak tebrik etti.

Süleyman Akdı yarış hayatı boyunca 3 kez gazi şampiyonluğu,7 Başbakanlık,8 tane de Cumhurbaşkanlığı koşusu kazanmıştır.

Süleyman Akdı ile johnny guitar özdeşleşmiş ve büyük başarılara imza atmışlardır.

Jübile yaptıktan sonra at antrenörlüğü yaparak bu sektörde hizmet vermeye devam edeceğini de belirtelim.

Her ne kadar iyi bir jokey olsa da birçok kişinin de Onu hiç sevmediğini de ayrca belirtelim...


Süleyman Akdı Resimleri







Süleyman Akdı anısına paylaşılan bir video iyi seyirler...
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk