Ana Sayfa » , , » 2011 Başbakanlık Koşusu-Derviş Ağa

2011 Başbakanlık Koşusu-Derviş Ağa

 

2011 yılı başbakanlık koşusunu Derviş Ağa isimli safkan jokeyi Yalçın Akağaç ile kazanarak güçlü rakiplerini geri bırakmıştı.

Nevzat Ünlü'nün sahibi olduğu Derviş Ağa yarışı 2.02.83 lük derecesiyle kazanırken Hakkar'ı foto geçmeyi başardı.

2000 metre çim pistteki koşuda son 200 metreye kadar ortalarda olmayan son 200 metreden sonra dış kulvardan yaptığı müthiş sprinti ile son metrelerde rakiplerini geçen Derviş Ağa günün sürprizi yapmış ve 12.25 lik ganyan ile kendisine güvenenlere kazandırmıştır.

Koşuyu Hakkar isimli safkan ikinci,Mystical Storm ise koşuyu üçüncü olarak bitirdiler...

2011 Başbakanlık Koşusu

    
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk