Son Eklenenler

Apranti Nedir-Ekrem Kurt Apranti Eğitimi


At yarışı sözlüğünde aprantinin anlamı jokey yamağı demektir.

Apranti okulundan mezun olan jokey yamakları 100. birincilikleri ile jokeylik ünvanını kazanmaktadırlar.

Yani bir aprantinin jokey olabilmesi için 100 yarış kazanması gerekmektedir.

Bir jokeyin sanırım hayatında en unutumadığı anlardan en önemlisi de aprantilikten çıktığı andır yani son 100. birinciliğini kazandığı yarıştır.

Ülkemizde bir tane apranti eğitiminin verildiği merkez bulunmaktadır.Unutulmaz jokey Ekrem Kurt'un adını taşıyan bu okuldan günümüzün ünlü jokeyleri mezun olup başarıya ulaşmışlardır.

Bu isimlerden bazıları Fuat Çakar, Sadettin Boyraz, Yalçın Akağaç, Nurettin Şen, Özcan Yıldırım, Erhan Yavuz olarak sayılabilir.

Bir bireyin apranti okuluna kabul edilmesi için gereken şartlar şunlardır.

*16 yaşını geçmemiş,17 yaşından gün almamış
*İlköğretim mezunu
*Kilosu 35-45 kg arasında olan
*Boyu 1,35-1,45 arasında olan

Bu şartlara uyanların başvuruları kabul edilmektedir...

Ekrem Kurt Apranti Okulundan Resimler



 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk