Ana Sayfa » , , » Yedili plase-7'li Plase Nedir-Nasıl Oynanır

Yedili plase-7'li Plase Nedir-Nasıl Oynanır

yedili plase oyunu at yarışı
At yarışının en yeni oyunlarından biride Yedili Plase'dir.

Yedili plase altılı ganyandan sonra en çok oynanan bahis oyunlarından biri olma özelliği taşımaktadır.

Yedili Plase Nedir;

Yarış programında birbirini takip eden yedi koşunun birincisini veya ikincisini bilmek amacıyla oynanan bir oyundur.

Birim fiyatı 5 kuruş olan Yedili Plase oyunun da oynadığınız atların birinci ya da ikinci gelmesi önemli değildir.

Önemli olan koşunun birincisini ya da ikincisini bilebilmektir.Yedili Plase oyunu misli olarak tutturulduğunda büyük kazanç elde edilebilmektedir.

Yani misli oynanmadan yedi plase tutturmak altılı ganyan veya beşli ganyan dan elde edilen geliri elde edemezsiniz.

Görünüşte tutturması çok kolay gibi görünen yedili plase aslında zor bir oyundur.

Altılı ganyan sonuçlandığında Yedili Plase'nin verdiği miktar açıklanmaktadır.Kaç misli oynadıysanız veren ikramiye ile çarptığınızda kazancınızı hesaplayabilirsiniz.

Altılı Ganyan kuponlarında 7P kutuğu işaretlenerek kupondaki tahmin bölümüne tahminlerinizi yazıp kaç misli oynayacağınızı yazıp kuponu yatırırsınız.
Paylaş :

1 yorum:

  1. şu örnek kuponu daa bir degiştirin 3 sene olmuş

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk