Ana Sayfa » , » 21 Ağustos 2013 İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

21 Ağustos 2013 İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

21 ağustos 2013 istanbul tüyoları

21 Ağustos 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayaktaki Cyrstal Clear,2 ayakta Sungurberk ve Sarraf ve dördüncü ayakta Derhadır.

Bunun yanında "altılı ganyan"ın beşinci ayağında Mübadele'de ciddi bir şekilde kazanma şansına sahip bir at gibi gözüküyor.

21 Ağustos Çarşamba At Yarışı Yorumları

1.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı Maiden koşuda öncelik ilk koşusunda tatminkar bir ikincilik elde eden Halis Karataş'ın da bu safkanı tercih etmesi ile birlikte 2 numaralı CYRSTAL CLEAR'da.

Bu safkan eksik koşarsa tecrübeli safkan 8 numaralı Prenses Gülşah ve 9 numaralı Selected devreye girebilirler.

Koşunun sürprizini yarış hayatının ilk koşusunda 5 numaralı Lady Leyla yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Bakırköy Belediye başkanlığı koşusunda son yarışını kazanırken büyük sükse yapan 6 numaralı Sungurberk ve bu aralar sık koşturulmasına rağmen her zaman kalitesini ortaya koyabilen 7 numaralı Sarraf öncelikli değerlendirilmesi gereken safkanlar.

3 numaralı Gezeroğlu da Selim Kaya ile devreye girebilir.Koşunun bombasını idamnlarında adeta uçan 9 numaralı Rast yapabilir

3.Ayak;

240 bin TL lik ikramiyesi ile Harem koşusu büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Sürekli olarak kendine tabelada yer bulan 2 numaralı Golden Step,eküri avantajıyla 12 numaralı Will Power,öldürücü sprintini atabilirse 11 numaralı Pan Amore,9 numaralı Tonya,4 numaralı Lily of the Valley öncelikle yazılması gereken safkanlar.

2010 Gazi birincisi 6 numaralı MYSTICAL STORM bombayı patlatabilir aman Dikkat.

4.Ayak;

147 bin TL lik ikramiyesi ile Aziziye koşusunda 3 numaralı kalite safkan Derhadır bu grubu geçmesi gereken Halis Karataş ile de bunu yapabilecek bir safkan.

Günün kazanması en muhtemel atı olarak sizlere tek olarak öneriyorum.

Tek atamayanlar Saadın Zaferi'ni yazabilirler.Bildiğiniz gibi son koşuda Derhadır sprintinde geç kalınca yarışı üçüncü bitirmiş,Saadın zaferi de Ertürk'ün arkasında ikinci olmuştu.

5.Ayak;

 Son koşusunu kazanırken formda gözüken idmanlarında da bu görüntüsünün devam ettiği izlenimini veren Özcan yıldırım'lı 6 numaralı Mübadele bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan.Güvenenler tek atabilir.

6.Ayak;

Üst üste katıldığı iki koşudan ikincilikle ayrılan 3 numaralı Hırçınkaya,son üçüncülüğü ile dikkat çeken 9 numaralı Savaşçı,11 numaralı Göçmenkızı ve 1 numaralı İlkar ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.Koşunun bombasını 13 numaralı Dağların Kızı yaparsa kimse şaşırmasın.

21 Ağustos İstanbul Altılı ganyan kuponum

1.Ayak;2,8,9,5
2.Ayak;6,7
3.Ayak;2,12,11,9,4,6
4.Ayak;3
5.Ayak;6
6.Ayak;3,9,11,1,13

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk