Son Eklenenler

30 Temmuz İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

istanbul at yarışı tahminleri istanbul

1.Ayak = Altılı Ganyanın ilk ayağında 3 numaralı Birsen Hanım eküri avantajıyla ilk tercihimiz.Daha sonra Kader Fırtınası ve Sirtaki ayırılmadan yazmanızı tavsiye ediyorum...

2.Ayak = Altılı Ganyanın ikinci ayağı biraz karışık bir koşu gibi gözüküyor.1 numaralı Beş Şehir yarışın favori atı olarak ön plana çıkıyor.Vicekonsul ve charlie Brown favorinin en ufak hatasını affetmeyecek derecede formdalar.Koşunun sürprizini ise ikinciliklere abone olan Dark ruler yapabilir Dikkat...

3. Ayak = Dişi Kısarakların maiden koşusu sürpriz bitebilir. Bu nedenle çok at yazmanızda fayda var.5 numaralı Çay Güzeli'nin normal şartlar bu koşuyu kazanması gerekiyor. Ama maiden olması itibariyle 1 numaralı Asortik ve 8 numaralı Im No Angel yazabilirsiniz. Koşusun bombasını 3 numaralı Bagi yapabilir...DİKKAT

4. Ayak = 1 numaralı Hanımer ve 4 numaralı Kartopu bu ayak için yeterli olacaktır.

5. Ayak = Kafkaslı'yı tek atamayanlar için 1 numaralı Gelibolu,2 numaralı Haberkan ve 7 numaralı Özhaberi yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak = 2 numaralı Sarıkamışlı,5 nujmaralı West River ve 12 numaralı Özbaylım sırasıyla yazmanızı önerdiğim safkanlar.

At Yarışlarında Vokover Ne Demektir ( Work Over )

wolk over nedir at yarışı terimi At yarışlarında vokover kelimesi Work Over kelimelerinin birleşmesinden oluşmaktadır.

Anlamına gelecek olursak bir koşuya sadece tek bir atın katılmasıdır.Yani yalnızca bir at,yarışı koşar.

At yarışlarında çok ender görülen bir olaydır.Bunun başlıca sebepleri bulunmaktadır.

Vokover koşuların en son örneği 2008 yılında olmuştur. "Çetin" isimli safkan tek katıldığı koşuyu Kenter yaparak kazanmıştır.

Bu koşuda Çetin'in katıldığı koşuları rahat kazanması nedeniyle diğer at sahiplerinin büyük bir tepkisi bulunuyordu.

Çetin'in yarışlardan men edilmesi için Komiserler Kurulu'na baskı yapan at sahipleri tepki olarak Çetin'in katıldığı koşudan atlarının kayıtlarını sildirmişlerdir.

Çetin'in yarım kan olduğunu düşünen diğer at sahipleri birlikte hareket ederek Çetin'in "Vokover" koşmasını sağlamışlardır.

At Yarışlarında Atbaşı Nedir (Dehdit)

at yarışlarında atbaşı nasıl olmaktadır...
atbaşı
At yarışlarında koşulan mesafenin sonunda ince bir finish çizgisi bulunmaktadır.Bu çizgi yarışı kazanan atın belirlenmesine yardımcı olmaktadır.....

Bu çizginin paralelinde her yarışında son görüntüsünü çeken bir fotoğraf makinası bulunmaktadır.

Bu makinadan alınan görüntüler sonucunda eğer iki veya daha fazla at o çizgiyi beraber geçmişlerse koşuyu aynı anda kazanmış sayılırlar.

At yarışların atbaşı çok sık rastlanan bir sonuç değildir.En bilimen atbaşı yarışı olarak Salvatore ve Kurtınıdais fotoyu beraber geçerek Başbakanlık koşusunu kazanmışlardı.

Altılı ganyan açısından bakacak olursak eğer atbaşı ile sonuçlanan bir koşu varsa altılı ganyan 2 farklı ikramiye vermektedir.

Eğer iki at kuponlarınızda bulunuyorsa siz iki ikramiyeyi de kazanırsınız. Eğer iki at yoksa hangi atı kuponunuzda yazdıysanız o ikramiyeyi kazanırsınız....

2008 Enternasyonel Malazgirt Koşusu

2008 malazgirt koşusunu kazanan Ayabakan jokeyi halis karataş ile2008 yılının en önemli koşularından biri olan Enternasyonel Malazgirt koşusu Ayabakan kazanmıştır.

Ayabakan'ın bu koşudaki jokeyi Halis Karataş ile kazanmıştır.

1600 metre çim pistte koşulan koşuyu çıktığı gibi kazana Ayabakan son metrelerde rakiplerinin sprintlerine başarılı cevap vererek rahat bir birincilik elde etmiştir.

2008 yılının bu önemli koşusunda Berksoy ve Kafkaslı'da gibi birinci sınıf safkanlarda mücadele vermişlerdir...


2008 ENTERNASYONEL KOŞUSU MALAZGİRT AYABAKAN

Tsyd Ankara Şubesi Koşusunu Havadis Kazandı

havadis atının koşuları izle 27 Temmuz Günün yarış programının en önemli koşusu olan Tsyd Ankara Şubesi koşusunu "Havadis" isimli safkan jokeyi Nurettin Şen ile kazandı.

36 Bin Tl lik ikramiyeyi sahiplerine kazandıran Havadis'in koşuyu bitiriş derecesi 1.28.43.

1400 metre kum pistte koşulan koşuda ağırlığını son 200 metrede hissettiren Havadis koşuyu rakiplerinin önünde rahat bir şekilde kazandı.

Koşuyu Gülay Sultan 2. bitirirken,Tütün Tınaz ve Sıra Dağlar tabelayı tamamlayan safkanlar oldular.


TSYD ANKARA ŞUBESİ KOŞUSU HAVADİS

False Start

at yarışo false start "False Star" kelimesi olimpiyatlarda yapılan koşularda genellikle karşılaşılan bir durumdur.

At yarışında fazla karşımıza çıkmasa da bazı durumlarda False Start olabilmektedir.At yarışında False Start kelime anlamı hatalı başlangıçtır.

At yarışında başlangıç hatalı olduğu zaman Start hakemleri ve hipodrom görevlileri jokeyleri uyarırlar.Bu uyarıyı anlayan jokeyler atları koşturmazlar.

Eğer atların jokeyleri bu durumu anlayamaz ve yarış mesafesi kadar atları koştururlarsa o atlar yarıştan çıkarılır.

False start olan koşular ya 15 dakika sonra ya da altılı ganyanın son koşusundan sonra yeniden koşulur.

27 Temmuz Ankara Yarış Gününün 3. koşusunda False start olmuştur.Bu koşu altılı ganyanın son ayağından sonra tekrarlanacaktır...

27 Temmuz Altılı Ganyan Tahminleri

1. Ayak = Yarış hayatlarının ilk koşularını koşacak olan İngiliz taylarının mücadelesinde 2 numaralı Balçibin isimli dişi kısrak idmanlarda rakiplerinden daha kaliteli dereceler yapıyor.Bu grubu zorlanmadan geçmesini bekliyoruz günün ilk güvenilir teki Balçibin.

2. ayak = Günün ikinci ayağında 5 numaralı Lucky Pearl ve 13 numaralı Çıkmaz Bey sanırım bu ayak için yeterli olacaktır.

3. Ayak = Altılı ganyanın üçüncü ayağında birbirine yakın 5 arap atının yarışacağı için bu ayağa HEPSİ diyoruz.

4 Ayak = Yine 6 birbirine yakın İngiliz atının katılacağı bu koşuya da HEPSİ diyoruz...

5. Ayak = 3 yaşlı arap atlarının katılacağı bu koşuda 6 numaralı Çoşkunbey'i günün ikinci güvenilir atı olarak sizlere öneriyoruz.

6. Ayak = 3 numaralı Sadomi,4 numaralı Taylan Bey, 9 numaralı Jamaıka,11 numaralı Noks,12 numaralı Nurcan Hanım ve 13 numaralı West Dancer isimli safkanları ayırmadan yazmanızı öneriyorum.

27 Temmuz Altılı Ganyan Kuponu

2
5,13
HEPSİ
HEPSİ
6
3,4,9,11,12,13

26.50 TL tutarındaki bu kupon ile altılı ganyanın 2'si garanti olmak üzere 3 ayağını tutturma ihtimaliniz %95. Diğer ayaklardaki tekler oturursa altılı ganyanı tutturabilirsiniz....Hepinize Bol Şans

2010 Başbakanlık koşusunu Inspector Kazandı

2010 Başbakanlık,59. başbakanlık koşusu Pazar günü Veliefendi de düzenlenen 59. Başbakanlık koşusunu 1 numaralı İnspector isimli safkan ingiliz atı jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

260 bin Tl lik ikramiyeyi sahiplerine kazandıran İnspector'un yarış hayatındaki 2. Başbakanlık koşusu zaferi oldu.

59. Başbakanlık koşusu Adonise ikinci, yarışın favorisi Kurtinidais üçüncü, Ateşin Kızı da dördüncü olarak bitirdi.

Yarışın liderliği startla alan Inspector daha sonra Azaraks'n temposuna ayak uydurmayarak liderliği Azaraks'a bıraktı.

Virajla birlikte liderliği alan Inspector Kurtinidais'in ve Adonise'nin sprintlerine dayanarak koşuyu kazandı.

Yarışın favorisi Kurtinidais'in son 200 de bana göre Selim Kaya'nın hatası nedeniyle önü kapanınca sprintine geç başladı ;bu avantajı iyi kullanan Inspector koşuyu kazandı.Bilmeyenler için Inspector'un ganyanı 3.20.

2010 Başbakanlık koşusu
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk