Ana Sayfa » , , , , » Erhan Yavuz Nam-ı Diyar Survivor Erhan

Erhan Yavuz Nam-ı Diyar Survivor Erhan

Erhan Yavuz başarılı bir jokey hayatından sonra "Survivor"a katılarak at yarışı dünyasında da tanınmaya başladı.

Erhan Yavuz 1980 yılında Sakarya'da dünyaya geldi.Fiziğinin jokeyliğe uyması nedeniyle etrafının yönlendirmesi sonucunda apranti okuluna kayıt oldu ve hayatı değişti.

Özellikle Bursa yarış günlerinde çok etkilli yarışlar çıkaran Erhan Yavuz kısa zaman içinde de aprantilikten jokeyliğe terfi etti.

Sosyal hayatında da çok iyi bir insan olarak tanına Erhan Yavuz yarışseverlerin en sevdiği jokeylerin başında gelmektedir.

Bunun yanında Survivordan döndükten sonra bursa'da özellikle başarılı yarışlar koşan Erhan Yavuz son olarak Sanzatu ile grup 1 bir yarış kazanmayı başarmıştır.

Bizde böylesine centilmen ve adam gibi adam olan bir jokeyin daha da başarılı olmasını istiyoruz.

Erhan Yavuz'un ayrıca kariyerinde bir de Fair Play ödülü bulunmaktadır.Bir yarış sırasında Halis Karataş'a kopan kantarmayı uzatarak hem olası bir tehlikeyi önlemiş hem de Gelibolu'nun yarışı kazanmasını sağlamıştır.(Videodan izleyebilirsiniz)

Erhan Yavuz 11137 koşuda 

  • 1437 birincilik %13 
  • 1388 ikincilik %12
  • 1282 üçüncülük %13 
  • 1183 dördüncülük %11

%49 luk bir tabelaya girme oranı yakalamıştır.

Erhan Yavuz Fairplay
   


Erhan Yavuz Resimleri
erhan yavuz gençliği
erhan yavuz ve ailesi
ödül alırken

sakatlandı erhan yavuz
erhan yavuz penaltı atarken
survivor erhan
survivor da erhan yavuz

survivor da da kişiliği ile hayran kitlesini arttıran Erhan Yavuz balık tutmadaki başarısı ile takım arkadaşlarına büyük faydalar sağlamaktadır.

Ayrıca yerinde duramayan yapısı ve her işin altından kalkması ile neden bu kadar iyi bir jokey olduğunu da birkez daha anlamamızı sağlamıştır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk