Son Eklenenler

İzmir at yarışı yorumları 10 kasım 2013

10.11.2013 pazar izmir yarış programo
birinci ayak;

İzmir Şirinyer hipodromunda 1300 çim pistte iki yarış gören ve yarışları çok rahat kazanan 3 numaralı True Legend yarış kum piste olmasına rağmen favorim.

Ancak bu yarışa ekürili katılacağından(sahipleri güvenmiyor olabilir) ve orjini itibariyle kum pistte nasıl koşacağını kestiremediğimden yanına at yazmak mantıklı olacaktır.

Yarış hayatının ilk koşusunda starttan 3 boy geç çıkmasına rağmen kazanmayı başaran 11 numaralı Lionel ve kendisini iyi tanıyan jokeyi ile 9 numaralı Sun Kingdom etkili bir performans beklediğim isimler.

Son koşusunda çok iyi gözüken ve Cypriana'yı geride bırakan 8 numaralı Miss Favela ters bir koşu çıkarabilir aman dikkat.

ikinci ayak;

2 numaralı Yiğitaslan sert jokeyi ile sevdiği mesafede favorim.

Arka arkaya iyi koşular çıkaran 5 numaralı Su Güzeli,6 numaralı Yünlüce Kızı ve 8 numaralı Kaanhan bu safkanın hata yapması halinde devreye girerler.

Sorunlarının giderildiği söylenen 11 numaralı TÜLİNABLA koşunun bombasını patlatabilir.

üçüncü ayak;

Ağır kilosuna rağmen bu dönem çok formda olan 1 numaralı AIRTOUCH'dan çok etkili bir yarış bekliyorum.

Ancak yarışta çok amiyane tabirle çok ters safkanlar var diye düşünüyorum.

Bu nedenle de son koşusunu kazanan 5 numaralı Grand Star,9 numaralı Torchy,12 numaralı Step Sister ve 3 numaralı Demirtütün yazılmadan yatırılan kuponlar hayalkırıklığı yaşayabilir.

Öyle bir koşu ki bu safkanlar bile yeterli olmayabilir.

dördüncü ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede 9 numaralı Senasultan ve 1 numaralı Bolkaray eşit şans tanıdığım isimler.

4 numaralı Tuğkan ve 5 numaralı Altütün daha sonraki ihtimaller.

beşinci ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kayaköy koşusunda 2 numaralı Terex son koşusundaki harika görüntüsü ve Erhan Yavuz faktörü ile günün bankosu olarak önereceğim safkan.

altıncı ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Altınkılıç ve 10 numaralı Parista arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

10 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 3,11,9,8
2.ayak; 5,6,8,11
3.ayak; 1,5,9,12,3
4.ayak; 9,1,4,5
5.ayak; 2
6.ayak; 1,10

kupon bedeli ; 32 TL

10 kasım pazar Adana at yarışı tahminleri

10.11.2013 adana gece yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatına Ankara'da dördüncülük ile başlayan 2 numaralı Bigalı Kız favorim.

Grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanlarından biri olan 4 numaralı Ganj ve ilk koşusunda fazla sıkılmayan 8 numaralı Seer of Light etkili performans beklediğim isimler.

ikinci ayak;

Yarış hayatına 1200 metre çim pistte şartlı koşu kazanarak başlayan ancak daha sonra koştuğu Kısa Vade koşularda varlık gösteremeyen Adana'da koştuğu iki koşuda da tabela yapan 2 numaralı HAYIRLI Yücel Bilik ile favorim.

Eküri avantajı ile 10 numaralı Serial Girl ve 1 numaralı Hypatia bu safkanın hata yapması halinde devreye girerler.

üçüncü ayak;

Son dört koşusunda tabelanın çeşitli yerlerinde kendine yer bulan 5 numaralı MISS WILLISTON ve 6 numaralı NO STRESS arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

dördüncü ayak;

3 numaralı I NEED A HERO ve 8 numaralı YAKUZA rakiplerinin çok önünde safkanlar bu nedenle de bu iki safkanın bu ayak için yeterli olacağı kanaatindeyim.

beşinci ayak;

8 numaralı LION ROCK son beş koşusunu ikinci bitirerek ne kadar kaliteli bir safkan olduğunu gösterirken son üç koşusunu kazanan 3 numaralı BURJ ile kıyasıya bir rekabete gireceklerdir.

altıncı ayak;

Adana altılısının tahmini en zor koşusu olduğunu düşünüyorum.Bu nedenle de kupon bütçenize göre çok at yazmakta fayda olacaktır.

Benim tercihim H.

10 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 2,4,8
2.ayak; 2,10,1
3.ayak; 5,6
4.ayak; 3,8
5.ayak; 8,3
6.ayak; H

kupon bedeli ; 50 TL

At Yarışı karikatürleri

At yarışı ülkemizde çok eski zamanlardan itibaren oynandığı için bir kültür haline gelmiştir.

Her gün binlerce insanın at yarışı oynadığı ve izlediği bir ülkede bu konunun mizahla buluşması da normaldir.

Bu nedenle de zaman zaman mizah-karikatür dergilerine de konu olmaktadır.



At Yarışı karikatürleri















9 kasım 2013 at yarışı tahminleri istanbul


birinci ayak;

Uzun süredir kalitesinin altında koşan 3 numaralı Kırmanşah Selim Kaya faktörü ile favorim.

Yalnız önde kaçmayı seven Kırmanşah kaliteli bir safkan olduğu için temposu taktik gereği olsa da çok bozuluyor son yarışlarda.e

Yani Kırmanşah'ın önde rahat kalacağını düşünmüyorum belki farklı bir yarış stratejisi benimseyip grubu biraz arkada beklerse koşuyu kazanabilir.

Kırmanşah'a bu koşuda güvensem de ilk ayaktan yatmakta istemediğimden yine bir Kaya ekürisinin safkanı olan 4 numaralı Mertkal ve 5 numaralı kalite safkan Şahdemir'i de kuponlara ekleme taraftarıyım.

koşunun sürprizini bostancı koşusunu sert grupta dördüncü bitiren ve form sıçraması yapan 8 numaralı Nurca yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadele yine alışkın olduğumuz gibi tahmini zor bir mücadele gibi gözüküyor.

İlk iki ayağın tahmini zor koşulardan oluşması artık yarışseveri isyan noktasına getirdi yeter da.

Neyse tahmine dönersek her ne kadar yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olsa da güçlü orjini ve idmanlarındaki başarılı işleri ile 6 numaralı Magrip bu koşuda favorim.

Son koşusunu Medoc isimli safkanla atbaşı ikinci bitiren 2 numaralı İsonic Halis Karataş faktörü ile iyi koşacaktır.m

7 numaralı Might ve 12 numaralı Sweet Prew gelecek vaadeden safkanlar olarak gözüküyorlar bu koşuda da ihmale gelmezler.

9 numaralı Seawind kendisi gibi iyi durumda olan "eküri"si 4 numaralı Kirby Drive ile kendilerine şans yaratabilirler.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Feshane koşusunda Son üç koşusunda iki birincilik bir de ikincilik elde eden,ikinci olduğu koşuyu da baş farkıyla kaybeden 7 numaralı Lavanta Gökhan Kocakaya ile zor programda tek olabilecek safkanlardan.

yüzde yüz bir banko olarak gözükmese de altılı ganyan sablonu kurmak için riske girip tek atma taraftarıyım.

Riske giremeyeceklere son koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Başkentlim ve Halis Karataş'ın tercih ettiği 1 numaralı Hanım Abla isimli safkanları önereceğim.

dördüncü ayak;

Suzi Gold ve İpek Su gibi iki tane gelecek vaadeden gösterişli safkanların arkasında üçüncülüğü olan 2 numaralı Ascella uygun grupta söz sahibi olacaktır.

Her ne kadar daha yarış kazanma başarısı göstermese de rakiplerinden çok daha iyi durumda gözüken bu safkanın tek atılabileceğini düşünüyorum.

beşinci ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında 5 numaralı Grumpy,7 numaralı Nogay Tuğ,6 numaralı Karapekmez,2 numaralı Borgahan ve 11 numaralı Stone Green ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

altıncı ayak;

altılı ganyanın son ayağında büyük başarılar beklenen ancak beklenen başarıları elde edemeyen amiyane tabilirler pimi çekilmiş bombalar aynı koşudalar.

Sırasıyla 5 numaralı Massai Mara,8 numaralı El Ganador,6 numaralı Radikal Star,10 numaralı Gazze,12 numaralı Luxstar,4 numaralı Royal Winner kuponlarda olmalı.

9 kasım istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 3,4,5,8
2.ayak; 6,2,7,12,4
3.ayak; 7
4.ayak; 2
5.ayak; 5,7,6,2,11
6.ayak; 5,8,6,10,12,4

kupon bedeli ; 30 TL

Adana at yarışı tahminleri 9 kasım 2013

09-11-2013 adana yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacğaı maiden mücadelede 2 numaralı Celsius ve 5 numaralı Kaşıbeyaz isimli safkanlar rakiplerine göre bir adım öndeler.

9 numaralı Jet Girl ve 1 numaralı Bahçeşehirli isimli safkanları da kuponlara eklersek rahat bir yarış izleriz kanaatindeyim.

ikinci ayak;

Son koşusunda İstanbul'da dördüncülük elde edip Adana'ya gelen 11 numaralı Şah Remo ve 10 numaralı Elifim eşit şans tanıdığım isimler.

Eküri avantajı ile 1 numaralı Şahenşah ve 3 numaralı Seymenağa bu tarz gruplarda başarılı performanslar gösterebilirler.

Bu dört safkanın bu ayak için yeterli olacağı kanaatindeyim.

üçüncü ayak;

1 numaralı Kartacalı ve 2 numaralı Doctor Sokrates isimli safkanların mücadelesinin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

Yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadan altıncılık elde eden 9 numaralı Oğlum Arda artan kondüsyonu ve tecrübesiyle bombayı patlatabilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Bölünen maiden yarışlarının ikinci bölümünde 3 numaralı Eurowings gerek idmanları gerekse de binici avantajı ile günün bankosu olacaktır diye düşünüyorum.

beşinci ayak;

1 numaralı Kenstington,2 numaralı Köylüm ve 6 numaralı Buffa isimli safkanlar arasında kıyasıya bir birincilik mücadelesi yaşanacaktır.

Ayrım yapmadan kuponlara yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

altıncı ayak;

3 numaralı Bayındırbey sonlardaki etkili sprinti ile uygun rakipleri yanında birinciliğe ulaşacaktır.

9 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 2,5,9,1
2.ayak; 11,10,1,3
3.ayak; 1,2,9
4.ayak; 3
5.ayak; 1,2,6
6.ayak; 3

kupon bedeli ; 7,2 TL

Jet Ski yoksa At Ski var haberi


Bir haber programı sunan kadın spiker haberi sunarken söyledikleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

Jet ski yoksa At Ski var diye sunduğu haberde ata bağladıkları ip ile kayak yapan gençlerin videosunu izleyebilirsiniz.

Bahsettiğim anlar videonun 29. saniyesinden itibaren başlıyor iyi seyirler.

işte o anlar

Metin Arolat'tan Arolats Dream tweeti


Ünlü şarkıcı Metin Arolat at sahibi olan ünlülerden biridir.

12.05.2013 tarihinde Adana koşulan dördüncü koşuda büyük bir bomba yaparak yarışı kazanan AROLATS DREAM'un sahibi olan Arolat bu koşu ardından twitter dan bunun haberini takipçileri ile paylaşmıştı.

39.05 ganyanla gelen AROLATS DREAM o gün altılı ganyanın büyük para vermesine neden olmuştu.

işte o tweet


Spy X Bursa altılı ganyan tahminleri 8 kasım

1.ayak: Aynı pist ve mesafedeki son koşusunu kazanan PERFORM(8) uyumlu jokeyiyle koşunun en şanslı ismidir. SİVEREK BEYİ(2) ve AÇIK BEY(1) ihmal edilmemelidir. WATANABE(10) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusunda ikinci olan RÜYAGİBİ(10) gelişen formuyla kazanabilir. ÇILDIROĞLU(6) ve ATİKKIZ(2) en yakın rakipleridir. AZADBEY(1-13) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşusunda kum pistte dördüncü olan DESTAN YAZAN(1) iyi form durumu ile favorimizdir. DÖRTNALINOĞLU(2) en güçlü rakibidir. GENÇ ESKİŞEHİR BEYİ(4) ve GİZEM HANIM(7) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda çim pistte ikinci olan SILVER PLANE(3) artan formuyla favorimizdir. TİNNO(1) ihmal edilmemelidir. İKRAN(2) ve REASONS FOR LOVE(7) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşusunu kazanan BÜYÜK AMED(10) devam eden formuyla kazanmaya yakındır. ACTION LAW(4) ve SECRET STORY(3) ihmal edilmemelidir. MOUNTAIN WARRIOR(8) sürpriz şansına sahiptir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistte kazandığı yarışının ardından çim pistte start aldığı son koşusunda etkili olamayan TEXASLI BEGÜM(1) artan formuyla favorimizdir. BİREKO(6) en güçlü rakibidir. CHACHKOVA(2) ve RAIL BIRD(8) sonraki ihtimallerdir.

8 kasım 2013 bursa at yarışı tahminleri

08-11-2013 bursa yarış programı
birinci ayak;

Yarış hayatına şartlı 1 galibiyeti ile başlayan 9 numaralı TARANTA BABU kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

Mudanya koşusunda sert grupta başarılı bir dördüncüluk elde ettikten sonra geri çekilen ve ara veren 11 numaralı Zoya Erhan Yavuz ile ters koşabilir ihmal etmemek gerekir.

2 numaralı Siverek Beyi ve son koşusunu rahat kazanarak dikkatleri üzerine çeken 3 numaralı Tunceli kuponlarda kesinlikle olmalıdır.

ikinci ayak;

Birbirine yakın 4 yaşlı arap atlarının mücadelesinde her türlü sonuç çıkabilir diye düşünüyorum.Bütçeniz doğrultusunda fazla at yazmakta fayda var kanaatindeyim.

Benim düşüncem;

2 numaralı Atikkız,10 numaralı Rüya Gibi,7 numaralı Klimanjero,3 numaralı Aden ve eküri faktörü ile 1 numaralı Azadbey ayrım yapılmadan kuponlara işaretlenmelidir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katıldığı tahmini zor vasat bir maiden yarışı daha.

Adana pistinde iki yarışa çıkan ve bu yarışlarda tabela yapmayı başaran 1 numaralı Destan Yazan ve son koşusundan yakın aralarla üçüncü ayrılan 6 numaralı Aşkana eşit şans verdiğim safkanlar.

7 numaralı Gizem Hanım bu safkanların hata yapması halinde devreye girebilir.

Eküri avantajı ile 9 numaralı küçük eser ve sorunlarının giderildiği söylenen 5 numaralı Üç Ortak sürpriz yapabilirler.

dördüncü ayak;

Son koşusunu baş farkıyla fotoda Green Aley'in arkasında kaybeden 3 numaralı Silver Plane günün tek atılabilecek ender safkanlarından biri.

Zor Bursa programında gerek idmanlarındaki form sıçraması gerekse de son yarışı ile Silver Plane günün bankosu.

beşinci ayak;

Bir süredir çok başarılı performanslar gösteren 3 numaralı Secret Story ve 4 numaralı Action Law birincilik için yüksek şansa sahip isimler.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Mususi ve son koşusunu 47,5 kiloyla koşup kazanan 2 numaralı Green Alley ağırlaşan kilosundan(+9) etkilenmezse etkili performans gösterebilirler.

7 numaralı Princess Süreyya ise koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT

altıncı ayak;

İki koşu kazandıktan sonra son koşusunda altıncılık elde eden 1 numaralı TEXASLI BEGÜM zayıf rakiplerinin yanında birincilik serisine geri dönecektir.

Bu safkanı tek atamayanlar ya da yıkmak isteyenlere bol şans diliyorum ; çünkü Teksaslı Begüm gelemezse koşuya katılan bütün safkanlar gelebilir.

8 kasım bursa altılı kuponum;

1.ayak; 9,11,2,3
2.ayak; 2,10,7,3,1
3.ayak; 1,6,7,9,5
4.ayak; 3
5.ayak; 3,4,2,5,7
6.ayak; 1

kupon bedeli ; 25 TL

8 Kasım Cuma Greyville tahminleri


8 kasım 2013 cuma günü Güney Afrika'nın Greyville hipodromda koşulacak yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 16:50 de altılı ganyan ise saat 18:05 itibari ile başlayacak.

Yurtdışında bu yarışları yayınlayan bültenlerin puan ortalamaları alınarak yayınlanan erken bahis oranlarına göre;

1.ayak;

11 numaralı WILD LORD ve 4 numaralı APPLE PIE yarışın favorileri

10 numaralı ROYALSECURITYPOWER ve 12 numaralı YURIES GOLD plase şans verilen isimler

1 numaralı HIGH ARROW ve 5 numaralı HARRY PEPPA yarışın sürpriz isimleri

2.ayak;

İlk koşusu kazanan 8 numaralı INSPECTOR CASEY favori

3 numaralı LAST ECLIPSE ve 5 numaralı KINGSTON plaseler

7 numaralı ATSO'S HILL sürpriz

3.ayak;

5 numaralı HARD ROCK yarışın favorisi

8 numaralı BREEDERS CUP ve 4 numaralı EXCUSE MY FRENCH plaseler

7 numaralı SON OF ORIMANDES koşunun sürprizi

4.ayak;

3 numaralı AL ROMANOV favori

5 numaralı ROCKY BAY plase

4 numaralı LIVE CONTROVERSY ve 8 numaralı ZAP THE STARSK sürpriz

5.ayak;

3 numaralı TAARISH ve 1 numaralı 1 numaralı DELAWARE BAY  eşit derecede favori

7 numaralı HENRY OF YORK ve 2 numaralı COLOUR OF COURAGE plaseler

11 numaralı EDDIE SWEAT sürpriz

6.ayak;

4 numaralı ROYAL NISHA,3 numaralı JET SET MODEL ve 1 numaralı ARTISTICALLY DONE favoriler

2 numaralı GOLDEN DYNASTY plase

9 numaralı NICHOLSON FINDING sürpriz

Diyarbakır altılısını 2 kişi bildi-423 bin TL kazandı


Diyarbakır Hipodromu'nda 7 Kasım Perşembe günü yapılan koşularda altılı ganyan 423 Bin 156 TL verdi.

Altılı ganyanı iki talihli yarışsever doğru tahmin etmeyi başardılar.Altılı ganyanı tutturan kuponlardan biri İstanbul biri de Edirne'den yatırılmış.

Bu kuponlardan Edirne'de oynanan 10,80 TL,İstanbul'da oynanan kupon ise 933,12 TL tutarında.

Daha detaylı bilgileri ve bu kuponları Tjk'nın internet sitesinde görebilirsiniz.

Favori gösterilen hiçbir safkanın koşu kazanamadığı bir yarış gününde günün en büyük sürprizini ALZENGİNOĞLUM isimli at yaptı bu safkanın ganyanı 18.25 verdi

7 kasım 2013 perşembe diyarbakır sonuçları;

1.ayak:  9-  ALİYE ÇEÇAN 3,15
2.ayak: 11- PUDUHEPA 3,30
3.ayak: 4 -  UNUTULMAZ 7,00
4.ayak: 11- GEORGEOFTHEJUNGLE 3,80
5.ayak: 5 -  ALZENGİNOĞLUM 18,25
6.ayak: 3 -  ARSEBÜK 9,20

Ahmet Çelik


Ahmet Çelik son günlerin en popüler jokeylerinden biri olarak gözüküyor.

Birçok önemli koşuda kazandığı zaferlerle Halis Karataş ve Selim Kaya ile büyük rekabet halinde olan jokey geçmiş yıllarda karıştığı olaylar nedeniyle ağır şekilde eleştirilmişti.

bu eleştirilerin tamamına katıldığımı her ne kadar başarılı bir jokey olsa da Ahmet Çelik'e kanımın ısınmadığını da rahatlıkla söyleyebilirim.

Bunun nedeni dediğim gibi geçmişte başrolde olduğu olayları unutmamam.

Bu olayların birincisi tabi ki de Yalçın Akağaç'ın jokeylik hayatını bitiren o koşuda yaptığı büyük hata.bu yarış her duyarlı yarışseverin içinde kanayan bir yaradır.

Jokeylikten önce bir insanın hayatına kastedilen bu olayda kimse hakettiği caydırıcı cezaları almadığı gibi hiç birşey olmamış gibi yarış hayatına devam etmektedir.

E durum da böyle olunca her ay bir atın devrilme haberi de çok normal sıradan haberler oluyor bizler için.

Bu olayların ikinci ise Ahmet Çelik'i eleştiren bir yarışseverin,jokeyin ailesi tarafında dövüldüğü olay.

Ahmet Çelik ile ilgili hatırladığım son olay ise kendisini eleştiren antrenör Servet Ceylan'a saldırdığı ve kırbaçla vurduğu olay.

Neyse lafı fazla uzatmayalım da Çelik ailesi internet üzerinden bize de saldırır falan...

Ahmet Çelik'in kariyerindeki istatistlikleri;

Katıldığı 7288 koşuda ; 
  • 1033 birincilik ile (%14)
  • 958 ikincilik (%13)
  • 901 üçüncülük (%12)
  • 830 dördüncülük (%11)
elde etmiştir.Ahmet Çelik %50 lik tabelaya girme oranı ile büyük bir başarı elde etmiştir

Özdeşleştiği safkanlar ;
  • Matador Yaşar
  • Toruk Macto
  • Hayatım
  • Time To Dance
  • Silsüpür
  • Dedesabri
  • Tozan
  • Dutyfree
  • Onurkaan
Kazandığı önemli koşular
  • Adnan Menderes koşusu-2011 Adonise
  • Cumhuriyet koşusu 2011-onurkaan 2012-Gelibolu
  • Çaldıran koşusu 2013-Blaze to Win
  • Byerley Türk Koşusu 2013-White Ram
  • Ankara Belediye Başkanlığı Koşusu 2013-Ankara belediye başkanlığı koşusu
  • İstanbul Üniversitesi Koşusu 2013-Tozan
  • Kraliçe 2.Elizabeth Koşusu 2013-Es Es Runner
  • Eminönü Koşusu 2013-Semadayıldız
Ahmet Çelik resimler






Diyarbakır at yarışı tahmini 7 kasım 2013

07-11-2013 perşembe diyarbakır yarışları
birinci ayak;

Kısa mesafelerde de iyi koşular çıkaran ve son koşusunu kazanan 2 numaralı DidarHanım uygun rakiplerinin yanında favorim.

1 numaralı Çinikız son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak rahat bir şekilde kazanırken dikkat çekti devam eden formu ile yine iyi bir performans sergileyecektir.

4 numaralı Sitara ve yarış kazanmayı beceremese de etkili koşular sergileyen 9 numaralı Aliye Çeçan devreye girebilirler ihmale gelmez.

10 numaralı Roket Kız bomba arayanlara tavsiyem.

ikinci ayak;

Son koşusunu 1200 metre kum pistte kazanan ve uzun mesafelerde de üçüncülükleri bulunan 7 numaralı Sel Sebil favorim.

2 numaralı Mackhalia son dört koşusunu tabelada bitirirken son yarışta da birincilik elde etti.Kısacası çok formda bir dönem geçiriyor ihmal edilmemeli.

Son koşusunda gösterişli bir birincilik elde eden 10 numaralı Power of the Sun ve 4 numaralı Arling daha sonraki ihtimaller.

8 numaralı Tekcan koşunun sürpriz ismi olabilir Dikkat.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 1 numaralı İzbe ve 10 numaralı sihirin Kızı yarış performansları ile rakiplerinin bir adım önündeler.

8 numaralı Melike Kızı ve 2 numaralı Tanış Rüzgarı en ufak hatayı affetmezler.

Bu safkanları ayrım yapmadan kuponlara eklemenizi öneriyorum.

dördüncü ayak;

2 numaralı Ağaslan ve 3 numaralı always Delfina arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bu ayak için bu iki safkanı yeterli görüyorum.

Yine de at ilave etmek isteyenlere eküri avantajı ile 1 numaralı Columbus ve 8 numaralı Nikka isimli safkanları öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan Diyarbakır Surları koşusunda Diyarbakır Vali koşusunu yakın aralarla üçüncü bitiren 7 numaralı KIRDEMİRKIR'ın uygun grupta birinciliğe uzanacağını düşünüyorum.

Günün bankosu Kırdemirkır.

altıncı ayak;

Geçmişinde birçok grup mücadelede başarılı sonuçlar elde eden 5 numaralı Kayadelen ve 4 numaralı formda safkan Cold Water eşit şans tanıdığım isimler.

6 numaralı Uğur Abjar ve 8 numaralı Camaraderie etkili koşacak diğer isimler ayrım yapmadan yazmak gerekiyor.

7 kasım diyarbakır altılı kuponum;

1.ayak; 2,1,4,9,10
2.ayak; 7,2,10,4,8
3.ayak; 1,10,8,2
4.ayak; 2,3
5.ayak; 7
6.ayak; 5,4,6,8

kupon bedeli ; 24 TL

İzmir gece yarışları tahmini 7 kasım 2013

7 kasım 2013 İzmir yarışları
birinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusundan az farkla ikincilikle ayrılan 9 numaralı Patiska ve 3 numaralı Dönüm noktası eşit şans tanıdığım isimler.

4 numaralı Erenberk sulu kum pistteki uzak farkla ikinci olsa da iyi gözüktü rakipleri eksik koşarsa devreye girebilir.

7 numaralı Ilgınkızı görüntüsü ile dikkat çekiyor son üçüncülüğü de başarılıydı ihmale gelmez.

ikinci ayak;

Birbirine yakın safkanların start alacağı mücadelede 1 numaralı Tavşanabi,4 numaralı Persenhan,7 numaralı Kışlalı,9 numaralı Uçankarınca,5 numaralı Sabrihan ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalı.

üçüncü ayak;

1600 metre kum pistte kazandığı koşudan sonra koştuğu iki 2000 metre kum yarışında mesafeden etkilenen ve beklenen performansı gösteremeyen 4 numaralı Lily Bos sevdiği mesafede favorim.

İstanbul'da koştuğu Nene Hatun Koşusunda hem sert gruptan hem de sentetik pistten etkilenen 3 numaralı Maralım dişine göre grupta söz sahibi olacaktır.

2 numaralı Big Star ve 8 numaralı Yeşil Elma daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

Kelebek Vadisi ve Buca Belediyesi koşularını kazanan ve bu koşudaki rakiplerinin bir bölümünü geride bırakan 10 numaralı STROMBOLI günün en güvenilir safkanı olarak gözüküyor.

Günün bankosu olarak gözüküyor.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede son iki koşusundan ikincilik ile ayrılan 7 numaralı CYPRIANA bu koşuda yarış hayatının ilk birinciliğini alabilir.

11 numaralı Wolfram ve 3 numaralı Sabırlıbey idmanlarında iyi işler yapan safkanlar yansıtırlarsa iddialı olurlar.

4 numaralı ŞİMŞEK MC QUEEN yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadı bu yarışta farklı koşup sürpriz yapabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

9 numaralı FESTINA LENTE kısa mesafede iyi bir performans beklediğim isim.

1 numaralı Galapacus ve 3 numaralı Extra Güzel bu tarz mesafelerde ve bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olacak kalitede isimler.

2 numaralı Tulpar koşunun bombasını patlatabilir ekleyelim kuponlara gelirse de bayram ederiz.

7 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 9,3,4,7
2.ayak; 1,4,7,9,5
3.ayak; 4,3,2,8
4.ayak; 10
5.ayak; 7,11,3,4
6.ayak; 9,1,3,2

kupon bedeli ; 51,20 TL

Ayabakan pistlere bu koşu ile veda etti


Son yıllarda yetişen en önemli şampiyon safkanlarımızdan biri olan Ayabakan yarış hayatında koştuğu 15 koşunun 13'ünü birincilikle bitirmiştir.

Kaybettiği iki koşudan biri Çelikkan'ın tarihi zaferi,diğer ise bu konun hikayesini oluşturan sakatlandığı ve pistlere veda ettiği Veliefendi koşusu.

2800 metre çim pistte koşulan Veliefendi koşusunun ilk metrelerinden itibaren bir sorunu olduğu hissedilen Ayabakan son 600 metrede yarışı bırakmıştır.

Jokeyi Halis Karataş'ın durumu hissetmesi ile birlikte yarışı bitiremeyen Ayabakan çok erken bir şekilde kariyerine veda etmek zorunda kalmıştır.

Gerek Halis karataş gerekse de Ayabakan'ın ilgilileri çok yoğun bir şekilde eleştirilmiş özellikle mesafenin uzunluğu nedeniyle safkanın sakatlandığı öne sürülmüştü.

Bu önemli koşuyu İzbatur isimli safkan Kafkaslı'nın önünde kazanmıştır.

O koşuyu hatırlamak isteyenler için videoyu paylaşıyorum

Ayabakan son kez

İstanbul at yarışı tahminleri 6 kasım 2013


birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katıldığı maiden mücadelede önceliğim bir türlü beklentileri karşılayamayan ancak kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Farukhan'da.

Son koşusunu yarım boyla kaybeden 7 numaralı Saldıran ve son beş koşusunu tabelada bitirmeyi başaran 6 numaralı Lengür Lüngür yarışı kazanma şansı yüksek safkanlar.

2 numaralı Bayramhan ve ilk koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Esrüzgar daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

Günün tahmini zor koşularından biri olduğunu düşünüyorum bu nedenle de fazla at yazarak sürpriz bulunabilir.

Benim sıralamam 6 numaralı Ayella,2 numaralı Maravilla,11 numaralı Gölge,5 numaralı İpekay,1 numaralı Divine Fleirs ve 7 numaralı Bella Cosa şeklinde.

12 numaralı Sihirli bomba patlatabilir geniş kuponlara eklenebilir.

üçüncü ayak;

5 numaralı Yenisei bu aralar karikerinin en parlak dönemini yaşıyor.Etkili sprinti ile uygun rakiplerini foto önünde avlayacağını düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Birbirine denk 7 atın mücadelesinde koşuya katılan safkanların hepsinin şansı olduğunu düşünüyorum ve bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağı kanaatindeyim.

beşinci ayak;

Yılın flaş taylarından biri olan 1 numaralı Hernando Beyi bana göre son koşusunu jokeyi ahmet çelik yüzünden dördüncü bitirdi.

Yetkililerde öyle düşünüyor ki bu sefer safkan son günlerin formda jokeyi Halis Karataş ile start alacak.

Yarış stilini çok beğendiğim Hernando Beyi'nin uygun rakiplerini sonlardaki öldürücü sprinti ile geri bırakacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

5 numaralı Digor,6 numaralı Kubilay ve 9 numaralı Akçabey isimli safkanların mücadelesi birinciyi belirleyecektir.

16 numaralı Ozican eküri avantajı ile sürpriz yapabilir at eklemek isteyenler değerlendirsinler.

6 kasım istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 4,7,6,2,3
2.ayak; 6,2,11,5,1,7,12
3.ayak; 5
4.ayak; H
5.ayak; 1
6.ayak; 5,6,9,16

kupon bedeli ; 49 TL

6 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri


6 kasım 2013 çarşamba günü İngiltere'nin Kempton Park Hipodromunda koşulacak yarışlar toplam 8 koşudan oluşuyor.

18:30 da start alacak programda altılı ganyan saat 19:30 da start alacak.

Yurtdışı bahis sitelerinin puan ortalamaları alınarak yayınlanan erken bahis oranları 6 kasım Kempton Park programı için açıklandı.


Kempton Park erken bahis oranları;        
 FAVORİ  
          PLASE           
1.KOŞU
8

3-2

13-4
2.KOŞU38-121-11
3.KOŞU(6'lı bu ayaktan başlıyor)81-92-10
4.KOŞU1-612-119-14-5
5.KOŞU1-76-128-9-10
6.KOŞU167
7.KOŞU35-16-10
8.KOŞU85-13-2

2013 yılı en başarılı jokeyler


2013 yılının sona ermesine 2 aydan az bir zaman kala bir sene içerisinde 100 yarış kazanma başarısı gösteren jokey sayısı sekize yükseldi.

Her ne kadar Halis Karataş ile Ahmet Çelik arasındaki birincilik yarışı var gibi gözükse de Ahmet Çelik sihirbazdan 227 kere fazla at bindiğinden senenin en başarılı jokeyi kuşkusuz Halis Karataş olacaktır.

Ahmet Çelik Karataş'tan fazla da at binse sene sonuna kadar iki jokey arasındaki 9 koşuluk birincilik farkının kapanacağını düşünmüyorum.

Bunun yanında ikincilik ve üçüncülükte yer alan Ahmet Çelik ve Gökhan Kocakaya'nın yerlerini kaybetmeleri neredeyse imkansız gözüküyor.

Uğur Polat,Mehmet Kaya,Özcan Yıldırım ve Ayhan Kurşun arasında dördüncü en çok birinci olan jokey yarışı sene sonuna kadar sürecek gibi.

Diğer yandan çok fazla at binmeyen Selim Kaya'da uzun zaman sonra ilk bu tarz önemli istatistliklerde yer almadı diyebiliriz sanırım.

2013 yılı jokey birincilik tablosu (son güncelleme 5 kasım 2013)

  1. HALİS KARATAŞ 765 koşuda 228 birincilik 
  2. AHMET ÇELİK 992 koşuda 219 birincilik 
  3. GÖKHAN KOCAKAYA 917 koşuda 159 birincilik
  4. UĞUR POLAT 844 koşuda 127 birincilik 
  5. MEHMET KAYA 872 koşuda 125 birincilik 
  6. ÖZCAN YILDIRIM 788 koşuda 124 birincilik
  7. AYHAN KURŞUN 910 koşuda 111 birincilik
  8. ÖMER KAYA 686 koşuda 100 birincilik

Turbo'nun yarış hayatındaki ilk koşusu


19.04.2008 tarihinde Ankara hipodromunda sahne alan Efsane arap atı Turbo maiden mücadeleyi uzak farkla birinci bitiriyor.

800 metre çim pistteki mücadeleyi çok rahat tempoda kazanan Turbo'nun bu yarışı bitiriş derecesi 0.51.04 olurken ganyanı da 2.00 verdi.

Turbo bu mücadeleyi jokeyi Ahmet Çelik ile kazanırken çok başarılı bir kariyer geçireceğini ve şampiyon bir safkan olacağının sinyallerini açıkça vermişti.

İşte Turbo'nun yarış hayatındaki ilk koşusunun son 600 metresi;

Turbo'nun ilk koşusu 

Michael Owen futbolu at yarışı için bırakmış


İngiltere futbol tarihinin 2000'li yıllarla birlikte efsane olan oyuncularından biri olan Michael Owen gerek sakatlık problemleri gerekse de atçılık nedeniyle erken denilebilecek bir yaşta futbolu bıraktı.

Dünya genelindeki hayranlarını üzüntüye bırakan bu kararın en önemli sebebi ise Michael Owen'in at sahipliği yapması.

Michael Owen sahibi olduğu ve büyük başarılar elde etmesi beklenen Brown Panther isimli safkanın katılacağı yarışı izlemek için Avustralya'ya gitti.

Melbourne Kupasında yarışacak tayı hakkında açıklamalarda bulunan ünlü golcü dünyanın en büyük yarışlarından biri kazanmak en büyük hayalim diye konuştu.

Birçok tayı takip ettiğini ve bu konuda çeşitli planları olduğunu belirten Michael Owen bu işten çok zevk aldığını da sözlerine ekledi.

Michale Owen kariyerindeki takımlar;
  • Liverpool
  • Real Madrid
  • Newcastle United
  • Manchester United
Michale Owen başarıları;
  • Ballon d'Or. (Altın top) - 2001 
  • İngiltere Premier Ligi 1997/1998 gol kralı. 
  • İngiltere Premier Ligi 1998/1999 gol kralı. 
  • 1998 FIFA Dünya Kupası en iyi genç oyuncu ödülü.
Michael Owen golleri

Adana at yarışı tahminleri 5 kasım 2013

5 kasım 2013 salı Adana yarışları
birinci ayak;

8 numaralı Roket idmanlarında yaptığı işlerle göze çarpıyor beklenen performansı bu koşu ile gösterebilir.

Bilinen kalitesi ile 4 numaralı Pastacı ve son koşusunu ankara'da rahat kazanan 9 numaralı Yürübe bu tarz gruplarda her zaman kuponlara işaretlenmelidir.

Son koşusunda yarış içinde sıkıntılar yaşayan ve yarışı neredeyse yürüyerek tamamlayan 7 numaralı Çeliksoy ters bir yarış gösterebilir aman DİKKAT.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede 1 numaralı Açılım ve 10 numaralı Total Score eşit şans verdiğim isimler.

Yarış hayatının ilk koşusunu Ankara'da az farkla ikinci bitiren 2 numaralı Aslanstar artan yarış tecrübesi ile iddialı olacaktır.

İlk koşusunu ağır çim pistten etkilenerek dördüncü bitiren 7 numaralı Rebellion ve Gökhan Kocakaya faktörü ile 6 numaralı Pearl of the South daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

Birbirine denk safkanların mücadelesinde 3 numaralı Fakı Bey,arka araya üç ikincilik elde eden 8 numaralı Osmanbaba ve son koşusunu rahat kazanan 9 numaralı Uçanbir eşit şansa sahipler.

7 numaralı Asilanecan ve 4 numaralı Ateş Kartalı bu safkanların eksik koşması halinde sürpriz yapabilirler.

dördüncü ayak;

Son beş koşusunu tabelada bitiren ve son koşusunda robinho'nun arkasındaki ikinciliği dikkat çeken 2 numaralı Victory uygun rakiplerinin yanında fotoyu önde geçecektir günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yarış hayatında birincilik elde edememesine rağmen çok başarılı sonuçlar alan 2 numaralı Coffee Bean bu kez birinciliğe çok yakın gözüküyor.

Ancak safkanın birincilik elde etmedeki problemleri nedeniyle 4 numaralı Gold Dancer ve 11 numaralı Molniya isimli safkanları yazmakta fayda var.

İdmanları ile dikkat çeken 12 numaralı BEST QUESTION yarış hayatının ilk koşusunda bombayı patlatabilir ayık olmak lazım.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ömer Caf koşusunda son koşusunda bir hayli sert gruptan etkilenen 6 numaralı Mansoor kendisini tanıyan jokeyi ile fotoyu önde geçecektir diye tahmin ediyorum.

Ancak bildiğiniz gibi Mansoor yarış stili olarak son yıllardaki en ilginç safkanlardan biri.Hiç zorlanmadan liderliği alıp yarışı çok rahat kazanacak derken bir anda yarışı verebiliyor.

Bu nedenle de geçmiş yıllarda büyük işler yapan 1 numaralı Demironur ve 2 numaralı Hızlıtay isimli safkanları eklemekte fayda olacağı düşüncesindeyim.

5 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 8,4,9,7
2.ayak; 1,10,7,2,6
3.ayak; 3,8,9,7,4
4.ayak; 2
5.ayak; 2,4,11,12
6.ayak; 6,1,2

kupon bedeli ; 60 TL

Ankara at yarışı yorumları 5 kasım 2013

05.11.2013 ankara yarış programı
5 kasım 2013 salı Ankara programında toplam 49 at start alıyor.Bu nedenle de tahmini zor gözükmese de kıyasıya mücadelelere sahne olacak kanaatindeyim.

7 koşudan oluşan programda altılı ganyan saat 13:30 da başlayacak.

Ankara at yarışı yorumları 5 kasım salı

birinci ayak;

7 safkanın katılacağı mücadelede 2 tane farklı eküri var.Bu nedenle de ilk ayakta yatmamak için bu ayağı kapatıp rahat bir yarış izlemenizi öneriyorum.

Sıralamamda ise 6 numaralı Kalaycı ve 3 numaralı Yaşar Amca isimli safkanları öncelikli şans verdiğim isimler.

ikinci ayak;

Kazanmayı alışkanlık haline getiren ve son dört koşusundan üç birincilik çıkaran 4 numaralı SonKalelim ve son koşusunu az bir farkla ikinci bitiren 5 numaralı PatronKaya eşit şans verdiği isimler.

7 numaralı Naifbey devam eden formu ile bu safkanların en ciddi rakibi olacaktır.

İdmanlarında toparlanma emareleri gösteren ve eküri avantajı ile koşuya katılacak olan 8 numaralı Salihbey koşunun sürpriz ismi olabilir.

üçüncü ayak;

Bursa Osmangazi hipodromunda start aldığı son üç koşuyu 1800 metre kum pistte kazanan ve Ankara'ya gelen 4 numaralı Sly Belle azalan kilosuyla(-9) koşunun en şanslı ismi

eküri avantajı ile 5 numaralı Kartacalı ve 2 numaralı Sabıroğlu devreye girmek için hata kollayacaklar.

7 numaralı Wish koşunun bomba ismi olur kuponlara ekleyin.

dördüncü ayak;

birbirine yakın güç ve kalitedeki 5 safkanın katılacağı bu ayağında kapatılması taraftarıyım.

beşinci ayak;

Kazandığı koşusdan sonra daha sert grupta koştuğu dünya Gıda Günü koşusundan dokuzunculuk ile ayrılan 5 numaralı Royal Tozan uygun grupta birinciliğin en güçlü adayı.

Günün bankosu olarak öneriyorum ; yanı at yazmak isteyenler için sıralamam 3 numaralı Spice Cat,1 numaralı Magic Rain ve 4 numaralı One of Kind

altıncı ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede Torun Callas gibi kaliteli bir ismi arkasında ikinci olan 10 numaralı Sekvens bu koşuda yüksek şansa sahip.

Yarış tecrübesi yüksek olan 1 numaralı Dorukcan ve yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadan altıncı olan 4 numaralı Aly Girl bu safkanın en ciddi rakipleri olacaklardır.

6 numaralı Garden of Heaven ve 11 numaralı Swords of Thunder daha sonraki ihtimaller.

5 kasım ankara altılı kuponum;

1.ayak; H
2.ayak; 4,5,7,8
3.ayak; 4,5,2,7
4.ayak; H
5.ayak; 5
6.ayak; 10,1,4,6,11

kupon bedeli ; 100 TL

Kara Çocuk çok uzaklarda


Yarış tahminlerinde de belirttiğim gibi önde istediği tempoyu kurduğunda çok başarılı sonuçlar alan Kara Çocuk Şanlıurfa Belediye başkanlığı koşusunu beyaz bayrak ayna yaparak kazandı.

Sonlarda artan temposu ile rakiplerini çok rahat geride bırakan ve uzak çeken Kara Çocuk namına yakışır bir zafer kazandı.

Bu önemli koşuyu Kafkaslı ikinci,Hammurabi üçüncü,Invincible isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak tamamladılar.

2000 metre kum pistte koşulan mücadeleyi kazanan Kara Çocuk'un yarışı bitiriş derecesi 2.12.03 olurken ganyanı da 2.40 verdi

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı

Şans oyunları ve at yarışı özelleşiyor


Chp'li Muharrem İnce'nin büyük millet meclisinde yaptığı At yarışı ve iddaa başta olmak üzere şans oyunlarını devletin oynatması eleştirisine iktidardan yanıt geldi.

Başbakan Erdoğan bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada devlet eliyle bahis oynama döneminin yakında biteceğini söyledi.

Bu açıklama Spor Toto teşkilatı, Milli Piyango ve bütün bahis oyunlarının özelleştirileceği anlamını içeriyor.

Durum böyle olunca da ortaya iki farklı düşünce çıkıyor.

Bir kesim ; Ülkemizde özelleştirme rekoru kıran Ak Parti'nin yeni hedefi bütün şans oyunlarını özelleştirerek yandaşları zengin edecek derken

diğer kesimde ; Şans oyunları özelleşince yarışseverlere yapılan haksızlıkların giderileceği ve daha adil bir ortam olacağı düşüncesinde

Hangi düşüncenin doğru olduğu ve gerçekleşeceğini bizlere zaman gösterecek bana fikrimi sorarsanız

bu devran böyle sürüp gitmez ki der kaçarım.

Spy X 4 kasım Şanlıurfa altılı ganyan tahminleri

spy x Şanlıurfa
1.ayak: Son startında çok rahat bir birincilik elde etmiş olan BAWIKAL (7) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. COŞKUNGIRL (3) ciddi rakibi olup PERVİNİM (9) ve BEST OF SABUR (2) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak: Son startıyla dikkat çeken SATIROĞLU (9) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. BOKSÖRKAYA (4) ciddi rakibi olup TURBOKAYA (2) ihmal edilmemelidir. TORUN BERTUĞ (13) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: Son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan ACAR KIRNIÇ (4) ilk şanslı isimdir. SİHİRİM (2) ciddi rakibi olup ekürili FİKOKAYA (9-12) sonraki ihtimaldir. BUMİNŞAH (6) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan SAHALARIN YILDIZI (11) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. DİLŞADOĞLU (2) ciddi rakibi olup ADEM HOCA (1) ihmal edilmemelidir. SON MARTI (4) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız HAMMURABİ (1) etkili jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. KARA ÇOCUK (8) ve KAFKASLI (2) ciddi rakipleri olup HULİN (6) sonraki ihtimaldir.

6.ayak: Son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan FATE (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. GÜZELCAN (2) ve BYE CANIM (3) ciddi rakipleri olup FULL TIME HAPPY (6) sonraki ihtimaldir.

4 kasım Şanlıurfa at yarışı tahminleri

04.11.2013 şanlıurfa yarış programı
4 kasım 2013 pazartesi günü Şanlıurfa yarış günleri başlıyor.9 koşulu yarış programı saat 11:45 de star alacak altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

Günün en önemli koşusu Şanlıurfa Belediye Başkanlığı olacak.

4 kasım Şanlıurfa at yarışı yorumlar;

birinci ayak;

Elazığ'da star aldığı favorilerden biri olduğu son koşuda jokeyini üstünden atan 6 numaralı Son Lira yarışı derecesiz tamamlamış ve haya kırıklığı yaratmıştı.

İzmir'de başarılı denilebilecek bir sezon geçiren bu safkanın Şanlıurfa'da iyi performanslar sergilemesini bekliyorum.

Son koşusunda uzayan mesafeden etkilenen ve altıncı olan 2 numaralı Best of Sabur sevdiği mesafede etkili koşacaktır.

1 numaralı Full Time Lucky ve 4 numaralı Diamond Black ihmale gelmeyecek safkanlar kuponlara eklemek lazım kanaatindeyim.

ikinci ayak;

Form durumları ve kaliteli vasat safkanların start alacağı altılı ganyanın ikinci ayağı sürprize açık bir koşu olabilir.

Bu nedenle de 4 numaralı BoksörKaya,10 numaralı Evrenoğlu,14 numaralı Didimhan,8 numaralı Mücevher,2 numaralı Turbokaya ve 15 numaralı Ardacan ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalı.

Bu koşuda bomba patlarsa bu bombayı idmanlarında kıpırdanmalar gösteren 12 numaralı Kumrulu yapabilir Dikkat.

üçüncü ayak;

Diyarbakır'da start aldığı son koşusunu boyun farkı ile ikinci bitiren 4 numaralı Acar Kırnıç uygun rakiplerinin yanında favorim.

2 numaralı Sihirim form durumunu muhafaza ediyor yine iyi bir derece alacaktır.

10 numaralı Tanselhan,6 numaralı Buminşah ve eküri avantajı ile 9 numaralı Fikokaya daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 11 numaralı Sahaların Yıldızı isimli safkan dişine göre rakiplerini geride bırakıp özlediği birinciliğe ulaşacaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün en önemli koşusu olan Şanlıurfa Belediye Başkanlığı koşusunda bilinen kalitesi ile 8 numaralı Kara Çocuk favorim.

Önde istediği tempoyu kurarsa bir solukta fotoyu önde geçebilir.

Ancak istediği tempoyu kuramadığı anda devreye kalitesi herkesce bilinen 1 numaralı Hammurabi,7 numaralı Invincible ve 2 numaralı Kafkaslı girerler.

altıncı ayak;

3 numaralı Bye Canım son koşusunu bir kenara bırakırsak çok istikrarlı yarışlar çıkaran ancak birincilik konusunda şanssız bir safkan.

bu yarışta da etkili koşacaktır kuponlara yazmakta fayda var.

son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Fate ve 4 numaralı Tour Guide yarışta şans verdiğim diğer safkanlar.

5 numaralı West Rock koşunun sürpriz ismi.

4 kasım urfa altılı kuponum;

1.ayak; 6,2,1,4
2.ayak; 4,10,11,8,2,15,12
3.ayak; 4,2,6,10,9
4.ayak; 11
5.ayak; 8,1,7,2
6.ayak; 3,1,4,5

kupon bedeli ; 67,20 TL
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk