Adana at yarışı tahminleri 9 kasım 2013

09-11-2013 adana yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacğaı maiden mücadelede 2 numaralı Celsius ve 5 numaralı Kaşıbeyaz isimli safkanlar rakiplerine göre bir adım öndeler.

9 numaralı Jet Girl ve 1 numaralı Bahçeşehirli isimli safkanları da kuponlara eklersek rahat bir yarış izleriz kanaatindeyim.

ikinci ayak;

Son koşusunda İstanbul'da dördüncülük elde edip Adana'ya gelen 11 numaralı Şah Remo ve 10 numaralı Elifim eşit şans tanıdığım isimler.

Eküri avantajı ile 1 numaralı Şahenşah ve 3 numaralı Seymenağa bu tarz gruplarda başarılı performanslar gösterebilirler.

Bu dört safkanın bu ayak için yeterli olacağı kanaatindeyim.

üçüncü ayak;

1 numaralı Kartacalı ve 2 numaralı Doctor Sokrates isimli safkanların mücadelesinin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

Yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadan altıncılık elde eden 9 numaralı Oğlum Arda artan kondüsyonu ve tecrübesiyle bombayı patlatabilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Bölünen maiden yarışlarının ikinci bölümünde 3 numaralı Eurowings gerek idmanları gerekse de binici avantajı ile günün bankosu olacaktır diye düşünüyorum.

beşinci ayak;

1 numaralı Kenstington,2 numaralı Köylüm ve 6 numaralı Buffa isimli safkanlar arasında kıyasıya bir birincilik mücadelesi yaşanacaktır.

Ayrım yapmadan kuponlara yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

altıncı ayak;

3 numaralı Bayındırbey sonlardaki etkili sprinti ile uygun rakipleri yanında birinciliğe ulaşacaktır.

9 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 2,5,9,1
2.ayak; 11,10,1,3
3.ayak; 1,2,9
4.ayak; 3
5.ayak; 1,2,6
6.ayak; 3

kupon bedeli ; 7,2 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk