10 kasım pazar Adana at yarışı tahminleri

10.11.2013 adana gece yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatına Ankara'da dördüncülük ile başlayan 2 numaralı Bigalı Kız favorim.

Grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanlarından biri olan 4 numaralı Ganj ve ilk koşusunda fazla sıkılmayan 8 numaralı Seer of Light etkili performans beklediğim isimler.

ikinci ayak;

Yarış hayatına 1200 metre çim pistte şartlı koşu kazanarak başlayan ancak daha sonra koştuğu Kısa Vade koşularda varlık gösteremeyen Adana'da koştuğu iki koşuda da tabela yapan 2 numaralı HAYIRLI Yücel Bilik ile favorim.

Eküri avantajı ile 10 numaralı Serial Girl ve 1 numaralı Hypatia bu safkanın hata yapması halinde devreye girerler.

üçüncü ayak;

Son dört koşusunda tabelanın çeşitli yerlerinde kendine yer bulan 5 numaralı MISS WILLISTON ve 6 numaralı NO STRESS arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

dördüncü ayak;

3 numaralı I NEED A HERO ve 8 numaralı YAKUZA rakiplerinin çok önünde safkanlar bu nedenle de bu iki safkanın bu ayak için yeterli olacağı kanaatindeyim.

beşinci ayak;

8 numaralı LION ROCK son beş koşusunu ikinci bitirerek ne kadar kaliteli bir safkan olduğunu gösterirken son üç koşusunu kazanan 3 numaralı BURJ ile kıyasıya bir rekabete gireceklerdir.

altıncı ayak;

Adana altılısının tahmini en zor koşusu olduğunu düşünüyorum.Bu nedenle de kupon bütçenize göre çok at yazmakta fayda olacaktır.

Benim tercihim H.

10 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 2,4,8
2.ayak; 2,10,1
3.ayak; 5,6
4.ayak; 3,8
5.ayak; 8,3
6.ayak; H

kupon bedeli ; 50 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk