İstanbul at yarışı tahminleri 6 kasım 2013


birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katıldığı maiden mücadelede önceliğim bir türlü beklentileri karşılayamayan ancak kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Farukhan'da.

Son koşusunu yarım boyla kaybeden 7 numaralı Saldıran ve son beş koşusunu tabelada bitirmeyi başaran 6 numaralı Lengür Lüngür yarışı kazanma şansı yüksek safkanlar.

2 numaralı Bayramhan ve ilk koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Esrüzgar daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

Günün tahmini zor koşularından biri olduğunu düşünüyorum bu nedenle de fazla at yazarak sürpriz bulunabilir.

Benim sıralamam 6 numaralı Ayella,2 numaralı Maravilla,11 numaralı Gölge,5 numaralı İpekay,1 numaralı Divine Fleirs ve 7 numaralı Bella Cosa şeklinde.

12 numaralı Sihirli bomba patlatabilir geniş kuponlara eklenebilir.

üçüncü ayak;

5 numaralı Yenisei bu aralar karikerinin en parlak dönemini yaşıyor.Etkili sprinti ile uygun rakiplerini foto önünde avlayacağını düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Birbirine denk 7 atın mücadelesinde koşuya katılan safkanların hepsinin şansı olduğunu düşünüyorum ve bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağı kanaatindeyim.

beşinci ayak;

Yılın flaş taylarından biri olan 1 numaralı Hernando Beyi bana göre son koşusunu jokeyi ahmet çelik yüzünden dördüncü bitirdi.

Yetkililerde öyle düşünüyor ki bu sefer safkan son günlerin formda jokeyi Halis Karataş ile start alacak.

Yarış stilini çok beğendiğim Hernando Beyi'nin uygun rakiplerini sonlardaki öldürücü sprinti ile geri bırakacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

5 numaralı Digor,6 numaralı Kubilay ve 9 numaralı Akçabey isimli safkanların mücadelesi birinciyi belirleyecektir.

16 numaralı Ozican eküri avantajı ile sürpriz yapabilir at eklemek isteyenler değerlendirsinler.

6 kasım istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 4,7,6,2,3
2.ayak; 6,2,11,5,1,7,12
3.ayak; 5
4.ayak; H
5.ayak; 1
6.ayak; 5,6,9,16

kupon bedeli ; 49 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk