9 kasım 2013 at yarışı tahminleri istanbul


birinci ayak;

Uzun süredir kalitesinin altında koşan 3 numaralı Kırmanşah Selim Kaya faktörü ile favorim.

Yalnız önde kaçmayı seven Kırmanşah kaliteli bir safkan olduğu için temposu taktik gereği olsa da çok bozuluyor son yarışlarda.e

Yani Kırmanşah'ın önde rahat kalacağını düşünmüyorum belki farklı bir yarış stratejisi benimseyip grubu biraz arkada beklerse koşuyu kazanabilir.

Kırmanşah'a bu koşuda güvensem de ilk ayaktan yatmakta istemediğimden yine bir Kaya ekürisinin safkanı olan 4 numaralı Mertkal ve 5 numaralı kalite safkan Şahdemir'i de kuponlara ekleme taraftarıyım.

koşunun sürprizini bostancı koşusunu sert grupta dördüncü bitiren ve form sıçraması yapan 8 numaralı Nurca yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadele yine alışkın olduğumuz gibi tahmini zor bir mücadele gibi gözüküyor.

İlk iki ayağın tahmini zor koşulardan oluşması artık yarışseveri isyan noktasına getirdi yeter da.

Neyse tahmine dönersek her ne kadar yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olsa da güçlü orjini ve idmanlarındaki başarılı işleri ile 6 numaralı Magrip bu koşuda favorim.

Son koşusunu Medoc isimli safkanla atbaşı ikinci bitiren 2 numaralı İsonic Halis Karataş faktörü ile iyi koşacaktır.m

7 numaralı Might ve 12 numaralı Sweet Prew gelecek vaadeden safkanlar olarak gözüküyorlar bu koşuda da ihmale gelmezler.

9 numaralı Seawind kendisi gibi iyi durumda olan "eküri"si 4 numaralı Kirby Drive ile kendilerine şans yaratabilirler.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Feshane koşusunda Son üç koşusunda iki birincilik bir de ikincilik elde eden,ikinci olduğu koşuyu da baş farkıyla kaybeden 7 numaralı Lavanta Gökhan Kocakaya ile zor programda tek olabilecek safkanlardan.

yüzde yüz bir banko olarak gözükmese de altılı ganyan sablonu kurmak için riske girip tek atma taraftarıyım.

Riske giremeyeceklere son koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Başkentlim ve Halis Karataş'ın tercih ettiği 1 numaralı Hanım Abla isimli safkanları önereceğim.

dördüncü ayak;

Suzi Gold ve İpek Su gibi iki tane gelecek vaadeden gösterişli safkanların arkasında üçüncülüğü olan 2 numaralı Ascella uygun grupta söz sahibi olacaktır.

Her ne kadar daha yarış kazanma başarısı göstermese de rakiplerinden çok daha iyi durumda gözüken bu safkanın tek atılabileceğini düşünüyorum.

beşinci ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında 5 numaralı Grumpy,7 numaralı Nogay Tuğ,6 numaralı Karapekmez,2 numaralı Borgahan ve 11 numaralı Stone Green ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

altıncı ayak;

altılı ganyanın son ayağında büyük başarılar beklenen ancak beklenen başarıları elde edemeyen amiyane tabilirler pimi çekilmiş bombalar aynı koşudalar.

Sırasıyla 5 numaralı Massai Mara,8 numaralı El Ganador,6 numaralı Radikal Star,10 numaralı Gazze,12 numaralı Luxstar,4 numaralı Royal Winner kuponlarda olmalı.

9 kasım istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 3,4,5,8
2.ayak; 6,2,7,12,4
3.ayak; 7
4.ayak; 2
5.ayak; 5,7,6,2,11
6.ayak; 5,8,6,10,12,4

kupon bedeli ; 30 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk