Spy X Bursa altılı ganyan tahminleri 8 kasım

1.ayak: Aynı pist ve mesafedeki son koşusunu kazanan PERFORM(8) uyumlu jokeyiyle koşunun en şanslı ismidir. SİVEREK BEYİ(2) ve AÇIK BEY(1) ihmal edilmemelidir. WATANABE(10) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusunda ikinci olan RÜYAGİBİ(10) gelişen formuyla kazanabilir. ÇILDIROĞLU(6) ve ATİKKIZ(2) en yakın rakipleridir. AZADBEY(1-13) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşusunda kum pistte dördüncü olan DESTAN YAZAN(1) iyi form durumu ile favorimizdir. DÖRTNALINOĞLU(2) en güçlü rakibidir. GENÇ ESKİŞEHİR BEYİ(4) ve GİZEM HANIM(7) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda çim pistte ikinci olan SILVER PLANE(3) artan formuyla favorimizdir. TİNNO(1) ihmal edilmemelidir. İKRAN(2) ve REASONS FOR LOVE(7) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşusunu kazanan BÜYÜK AMED(10) devam eden formuyla kazanmaya yakındır. ACTION LAW(4) ve SECRET STORY(3) ihmal edilmemelidir. MOUNTAIN WARRIOR(8) sürpriz şansına sahiptir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistte kazandığı yarışının ardından çim pistte start aldığı son koşusunda etkili olamayan TEXASLI BEGÜM(1) artan formuyla favorimizdir. BİREKO(6) en güçlü rakibidir. CHACHKOVA(2) ve RAIL BIRD(8) sonraki ihtimallerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk