Adana at yarışı tahminleri 5 kasım 2013

5 kasım 2013 salı Adana yarışları
birinci ayak;

8 numaralı Roket idmanlarında yaptığı işlerle göze çarpıyor beklenen performansı bu koşu ile gösterebilir.

Bilinen kalitesi ile 4 numaralı Pastacı ve son koşusunu ankara'da rahat kazanan 9 numaralı Yürübe bu tarz gruplarda her zaman kuponlara işaretlenmelidir.

Son koşusunda yarış içinde sıkıntılar yaşayan ve yarışı neredeyse yürüyerek tamamlayan 7 numaralı Çeliksoy ters bir yarış gösterebilir aman DİKKAT.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede 1 numaralı Açılım ve 10 numaralı Total Score eşit şans verdiğim isimler.

Yarış hayatının ilk koşusunu Ankara'da az farkla ikinci bitiren 2 numaralı Aslanstar artan yarış tecrübesi ile iddialı olacaktır.

İlk koşusunu ağır çim pistten etkilenerek dördüncü bitiren 7 numaralı Rebellion ve Gökhan Kocakaya faktörü ile 6 numaralı Pearl of the South daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

Birbirine denk safkanların mücadelesinde 3 numaralı Fakı Bey,arka araya üç ikincilik elde eden 8 numaralı Osmanbaba ve son koşusunu rahat kazanan 9 numaralı Uçanbir eşit şansa sahipler.

7 numaralı Asilanecan ve 4 numaralı Ateş Kartalı bu safkanların eksik koşması halinde sürpriz yapabilirler.

dördüncü ayak;

Son beş koşusunu tabelada bitiren ve son koşusunda robinho'nun arkasındaki ikinciliği dikkat çeken 2 numaralı Victory uygun rakiplerinin yanında fotoyu önde geçecektir günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yarış hayatında birincilik elde edememesine rağmen çok başarılı sonuçlar alan 2 numaralı Coffee Bean bu kez birinciliğe çok yakın gözüküyor.

Ancak safkanın birincilik elde etmedeki problemleri nedeniyle 4 numaralı Gold Dancer ve 11 numaralı Molniya isimli safkanları yazmakta fayda var.

İdmanları ile dikkat çeken 12 numaralı BEST QUESTION yarış hayatının ilk koşusunda bombayı patlatabilir ayık olmak lazım.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ömer Caf koşusunda son koşusunda bir hayli sert gruptan etkilenen 6 numaralı Mansoor kendisini tanıyan jokeyi ile fotoyu önde geçecektir diye tahmin ediyorum.

Ancak bildiğiniz gibi Mansoor yarış stili olarak son yıllardaki en ilginç safkanlardan biri.Hiç zorlanmadan liderliği alıp yarışı çok rahat kazanacak derken bir anda yarışı verebiliyor.

Bu nedenle de geçmiş yıllarda büyük işler yapan 1 numaralı Demironur ve 2 numaralı Hızlıtay isimli safkanları eklemekte fayda olacağı düşüncesindeyim.

5 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 8,4,9,7
2.ayak; 1,10,7,2,6
3.ayak; 3,8,9,7,4
4.ayak; 2
5.ayak; 2,4,11,12
6.ayak; 6,1,2

kupon bedeli ; 60 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk