Ankara at yarışı yorumları 5 kasım 2013

05.11.2013 ankara yarış programı
5 kasım 2013 salı Ankara programında toplam 49 at start alıyor.Bu nedenle de tahmini zor gözükmese de kıyasıya mücadelelere sahne olacak kanaatindeyim.

7 koşudan oluşan programda altılı ganyan saat 13:30 da başlayacak.

Ankara at yarışı yorumları 5 kasım salı

birinci ayak;

7 safkanın katılacağı mücadelede 2 tane farklı eküri var.Bu nedenle de ilk ayakta yatmamak için bu ayağı kapatıp rahat bir yarış izlemenizi öneriyorum.

Sıralamamda ise 6 numaralı Kalaycı ve 3 numaralı Yaşar Amca isimli safkanları öncelikli şans verdiğim isimler.

ikinci ayak;

Kazanmayı alışkanlık haline getiren ve son dört koşusundan üç birincilik çıkaran 4 numaralı SonKalelim ve son koşusunu az bir farkla ikinci bitiren 5 numaralı PatronKaya eşit şans verdiği isimler.

7 numaralı Naifbey devam eden formu ile bu safkanların en ciddi rakibi olacaktır.

İdmanlarında toparlanma emareleri gösteren ve eküri avantajı ile koşuya katılacak olan 8 numaralı Salihbey koşunun sürpriz ismi olabilir.

üçüncü ayak;

Bursa Osmangazi hipodromunda start aldığı son üç koşuyu 1800 metre kum pistte kazanan ve Ankara'ya gelen 4 numaralı Sly Belle azalan kilosuyla(-9) koşunun en şanslı ismi

eküri avantajı ile 5 numaralı Kartacalı ve 2 numaralı Sabıroğlu devreye girmek için hata kollayacaklar.

7 numaralı Wish koşunun bomba ismi olur kuponlara ekleyin.

dördüncü ayak;

birbirine yakın güç ve kalitedeki 5 safkanın katılacağı bu ayağında kapatılması taraftarıyım.

beşinci ayak;

Kazandığı koşusdan sonra daha sert grupta koştuğu dünya Gıda Günü koşusundan dokuzunculuk ile ayrılan 5 numaralı Royal Tozan uygun grupta birinciliğin en güçlü adayı.

Günün bankosu olarak öneriyorum ; yanı at yazmak isteyenler için sıralamam 3 numaralı Spice Cat,1 numaralı Magic Rain ve 4 numaralı One of Kind

altıncı ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede Torun Callas gibi kaliteli bir ismi arkasında ikinci olan 10 numaralı Sekvens bu koşuda yüksek şansa sahip.

Yarış tecrübesi yüksek olan 1 numaralı Dorukcan ve yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadan altıncı olan 4 numaralı Aly Girl bu safkanın en ciddi rakipleri olacaklardır.

6 numaralı Garden of Heaven ve 11 numaralı Swords of Thunder daha sonraki ihtimaller.

5 kasım ankara altılı kuponum;

1.ayak; H
2.ayak; 4,5,7,8
3.ayak; 4,5,2,7
4.ayak; H
5.ayak; 5
6.ayak; 10,1,4,6,11

kupon bedeli ; 100 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk