İzmir at yarışı yorumları 10 kasım 2013

10.11.2013 pazar izmir yarış programo
birinci ayak;

İzmir Şirinyer hipodromunda 1300 çim pistte iki yarış gören ve yarışları çok rahat kazanan 3 numaralı True Legend yarış kum piste olmasına rağmen favorim.

Ancak bu yarışa ekürili katılacağından(sahipleri güvenmiyor olabilir) ve orjini itibariyle kum pistte nasıl koşacağını kestiremediğimden yanına at yazmak mantıklı olacaktır.

Yarış hayatının ilk koşusunda starttan 3 boy geç çıkmasına rağmen kazanmayı başaran 11 numaralı Lionel ve kendisini iyi tanıyan jokeyi ile 9 numaralı Sun Kingdom etkili bir performans beklediğim isimler.

Son koşusunda çok iyi gözüken ve Cypriana'yı geride bırakan 8 numaralı Miss Favela ters bir koşu çıkarabilir aman dikkat.

ikinci ayak;

2 numaralı Yiğitaslan sert jokeyi ile sevdiği mesafede favorim.

Arka arkaya iyi koşular çıkaran 5 numaralı Su Güzeli,6 numaralı Yünlüce Kızı ve 8 numaralı Kaanhan bu safkanın hata yapması halinde devreye girerler.

Sorunlarının giderildiği söylenen 11 numaralı TÜLİNABLA koşunun bombasını patlatabilir.

üçüncü ayak;

Ağır kilosuna rağmen bu dönem çok formda olan 1 numaralı AIRTOUCH'dan çok etkili bir yarış bekliyorum.

Ancak yarışta çok amiyane tabirle çok ters safkanlar var diye düşünüyorum.

Bu nedenle de son koşusunu kazanan 5 numaralı Grand Star,9 numaralı Torchy,12 numaralı Step Sister ve 3 numaralı Demirtütün yazılmadan yatırılan kuponlar hayalkırıklığı yaşayabilir.

Öyle bir koşu ki bu safkanlar bile yeterli olmayabilir.

dördüncü ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede 9 numaralı Senasultan ve 1 numaralı Bolkaray eşit şans tanıdığım isimler.

4 numaralı Tuğkan ve 5 numaralı Altütün daha sonraki ihtimaller.

beşinci ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kayaköy koşusunda 2 numaralı Terex son koşusundaki harika görüntüsü ve Erhan Yavuz faktörü ile günün bankosu olarak önereceğim safkan.

altıncı ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Altınkılıç ve 10 numaralı Parista arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

10 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 3,11,9,8
2.ayak; 5,6,8,11
3.ayak; 1,5,9,12,3
4.ayak; 9,1,4,5
5.ayak; 2
6.ayak; 1,10

kupon bedeli ; 32 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk