Son Eklenenler

BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 29 EYLÜL 2014


Bursa Birinci Altılı Ganyan Yorumları;

1. AYAK: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayakları düz basın. Bu günkü jokeyi idaresinde çok ciddi bir hazırlıktan geçen Gölcüklü, pist ayırt etmeyen Kudretağa’nın anne kardeşidir.

Yeterli gördüğüm kondisyonuyla kuponlara öncelikli yazılmalı. Ekürinin gözde taylarından biri olduğu söylenen Külünk Zade ve 1000/1.03.8 – 400/24.2 Ç galobuyla beğenilen Dolce Vita birinciliğe ortak olabilirler.

Sürekli iyiye gittiği görülen Jack Sparrom, rakiplerinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2. AYAK: Ufak tefek sorunlarından kurtulan ve tekrar hız verdiği çalışmalarında yeşil ışık yakan Game Changer, her ne kadar kumdaki ilk sınavına çıkacak olmasına rağmen elverişli rakipler arasında mücadele veriyor. Bu kısrağı sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum.

3. AYAK: Yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasında önemli bir kilo farkı bulunan Hırçıntay, bunu en iyi şekilde lehine çevirecektir.

Yarışların çimden kuma alınması şansını iki kat daha artıran Rana Ateşi, göz doldurucu hazırlıkları ile birinciliği ortak olabilir.

Tabela diplerindeki yarışları tatminkar Akçabey, pist ayırt etmeyen Yiğit Horse ve formunda önemli derecede gelişmeler olan Deli Rüzgar daha sonra düşünülmeli.

4. AYAK: Yarış hazırlıklarında kusursuz dereceler sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rain Of Tears, rakiplerine oranla çok daha ön plana çıkmakta. Ekibinin de güvendiği tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

5. AYAK: 57 kiloyla katıldığı son 1200 metrelik kum koşusunu 1.23.79 gibi gayet başarılı bir dereceyle kolay kazanan Sancak Yıldızı, uygunlaşan sıkletiyle yine rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

Pist ayırt etmeyen Vardarlı, değişen binicisiyle bu kez şeytanın bacağını kırmaya çalışacak. Sürekli artan bir forma sahip bulunan Rana Sultan, en küçük bir hatayı affetmez.

İstanbul’dan çok iyi durumda gönderilen Kanlıtay, ilk kez DİLBAĞI takan Kösenim ve hazırlıkları göz doldurucu Deltan Gül zorlu koşuda ihmale gelmezler.

6. AYAK: İstanbul’daki son koşusunu çok beğendiğim ve pistin kuma alınmasıyla şansı hayli artan Legend Ring, süratli yapısı ve inatçı karakteriyle adından bahsettirebilir.

Aradan sonraki ilk yarışı parlak Into Storm, güçlü rakiplerine rağmen göz ardı edilmemeli. Lehine pist ve mesafede koşan Postacı, rakiplerinden önde istediği avansı alması halinde bir solukta bitirebilir.

Bursa İkinci Altılı Ganyan Yorumları;

1.Ayak: İlk defa start alacak olan tayların mücadelesinde mümkün olduğu kadar fazla at yazmakta fayda görüyor ve bu ayağın kapatılmasını öneriyorum.

2.Ayak: Son üç koşusundan da üçüncülükle ayrılan ve pist ayırımı yapmayan Vardarlı ekürisinin de yardımı ile fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

Son ikinciliği ile formunu yeniden yükselmeye başladığının sinyallerini veren Kanlıtay, kazandığı koşunun ardından muntazam idmanlarını sürdürerek formunu muhafaza eden Rana Sultan ve formda kısrak Sancak Yıldızı favorinin en küçük bir hatasını affetmeyeceklerdir.

3.Ayak: Birbirinden istikrarlı yarışlar koşan ve daha önce bu pistte iki defa fotoyu önde geçmeyi başaran kalite safkan Yaramaz Çocuk benim favorim.

İzmir’den oldukça formda gelen Teo The Leo ve az farkla tabela dışı kaldığı son koşusu tatminkar olan Serkanbey favoriye sert rakip olacaklardır.

Yetenekli kısrak Çarçıra ile formunda gözle görünür bir yükselme olan Into Storm daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

 4.Ayak: Çok daha sert rakipler ile mücadele ettiği son koşusunda ikincilik elde etmeyi başaran Atasoy eküri avantajı ile birinciliğin en güçlü adayı olarak ön plana çıkıyor.

Bu safkanın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, istikrarlı yarışlar koşan Şahin Tepesi, grubun iyi performanslı isimlerinden olan Faustino, bu defa daha etkili koşmasını beklediğim Firikya ve adeta tırnaklarının ucunda olan Gökkale sırası ile devreye girebilirler.

5.Ayak: Beklenilenin altında performans sergilediği son yarışlarının kötü izlerini silmek isteyecek Dark Magic dişine göre rakipleri yanında start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

6.Ayak: Kum pistte start aldığı koşularda bu grup için tatminkar neticeler elde eden ve idmanlarını da aksatmadan sürdürerek formunu daha da geliştiren Cerrah altılı ganyan kuponlarına günün bir diğer bankosu olarak yazılabilir.

İZMİR ALTILI TAHMİNİ 29-09-2014


1. AYAK: Pist ve mesafe ayırt etmeksizin arka arkaya kazandığı yarışlarla formunun zirvesinde olan Yenilmezkız, bir kez daha potaya oldukça yakın.

Şayet bu safkan beklenen yarışını yapamaması durumunda bu koşusuyla beraber eski parlak günlerine geri dönmesini beklediğim Alhaber, devreye girebilecek tek isimdir.

2. AYAK: Son koşusunu kazanarak Maiden’e veda eden Saul, benim favorimdir.

Rakiplerine oranla oldukça önemli bir kilo avantajına sahip olan Krizantem ve Şetoğlu, ikilisi bu sakanın öncelikli rakipleri olur.

Başarısız son koşusu gücüne ölçü olmayan King Striker, bu aralar eli kulağında olduğunu düşündüğüm Benim Zamanım, yeniden toparlanmaya başlayan Rain Goddess ve önde fazla rahatsız edilmediği takdirde bir solukta bitirmeye çalışacak olan Kasabalı Temel’de mutlak suretle kuponlara yazılması gereken isimlerdir.

3. AYAK: Artık yavaş yavaş geliyorum sinyalleri vermeye başladığını düşündüğüm Demirok ve eksik olduğu çim pistteki yarışında bile tabelada kendine yer bulmaya başaran Laşin eşit şanslı safkanlar.

Grubun istikrarlı safkanlarından biri olan Tosunum ve bir iyi bir kötü koşan Hayal Gibi, daha sonra düşündüğüm isimler olur. Koşunun sürprizlerini Atomkızı ve Cordoba’dan bekliyorum.

4. AYAK: Kalite ve performans olarak bu grubun çok üzerinde bir isim olduğunu düşündüğüm Double Steel’in hem müsait sıkleti hem de sevdiği mesafede bu rakiplerini geride bırakması bekliyor ve sizlere günün en sağlam bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

5. AYAK: Bu kez starta oyalanmadığı takdirde oldukça farklı bir performans ortaya koymasını beklediğim Yaksıgüzel, idman pistindeki mükemmel durumunu yarışına taşıması halinde İlgegül, kazandığı koşudaki aynı formunu muhafaza eden Gastin, süratli gidecek olan bu yarışın sonlarında yapacağı etkili sprinti ile sonuca gitmeye çalışacak olan Arzukız ve tabela içerisindeki son iki yarışıyla dikkatimi çeken Hatunsuyu benim sizlere sırasıyla önereceğim safkanlar olacaklardır.

6. AYAK: Son yarışında bizleri yanıltmayarak kazanma başarısı gösteren Maktoub, bir kez daha ilk şans verdiğim isimdir. Güçlü rakipler arasındaki başarısız yarışları gücüne ölçü olmayan Lidertınaz, bu safkanın en ufak bir hatasını affetmez.

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 28-09-2014


1.AYAK:Aprantisiyle 4 kez kazanan Severim başta olmak üzere, Ankara’da beraber koştukları son startlarında yakın ara potoya giren Asmin Kızı ve Yıldızgüzeli ile Elazığ’dan geldikten sonra ilk çim deneyiminde geçer not alan Kımız kuponlara mutlaka işaretlenmeli.

İzmir’den gelen Delalkız pisti yadırgamazsa bu safkanlardan sonra devreye girebilir.

2. AYAK: Belen’in son koşuları hiç inandırıcı gelmiyor… Mesafesini bulan Mıstıkhan, daha müsait gruba inen Dilanım öncelikli rakiplerken, son koşusu ölçü olmayacak Hazarhan da ihmale gelmez.

Yarış gören Zelenika, son koşusu haricinde istikrarlı sayılacak Mia Sweet ve ağır sıkletiyle işi kolay gözükmeyen Star Hunter sağlam kuponlarda dikkate alınabilir.

3. AYAK: Ankara’da son dönemde hız verdiği çalışmalarında dereceli işler çıkartan Ayşın Sultan rakiplerinden daha hazır görüntüsüyle günün ilk teki olarak yazılır.

4. AYAK:Henüz maiden bir safkan olsa da son başarılı tabelalarıyla Alibegi, galoplarında ilerlemeler kaydeden Ateşe Koşan, starttan çok geç çıkmadığı takdirde iddialı olacak Cebenur, dişine göre rakipler bulan Sumavisi ile zaman zaman etkili koşan Küçük Yıldız ayrım yapılmadan kuponlara işaretlenmeli.

5. AYAK:Sınıf safkanlar yanında son kez tabela sonunda yer bulan Best Of Elif uyum sağladığı binicisiyle günün ikinci teki olarak değerlendirilmeli.

6. AYAK:Günün son ayağında Ankara’dan kazanarak gelen Seymenağa, kısaları farklı koşabilen Sedefkar, bomboş sıkletiyle Şanskaya, pek kazanmayı sevmese de grubun uygunluğuyla Fakı Bey ve üst gruplardaki etkisiz son koşularını unutturabilecek Gobak Oğluyam arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir. Mavi Melek, Göknaz Kızı ve Ihlara Beyi sürpriz isimler olarak eklenebilir.

İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ 28 EYLÜL 2014


1.Ayak: Son iki koşusundan birincilikle ayrılırken ne denli formda olduğunu gözler önüne sermeyi başaran Ersanağa’ya ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın istenilen yarışını yapamaması durumunda; tatminkar son yarışı ile Biçer, grubun iyi performanslı isimlerinden olan Abuş, sert gruptan etkilendiğini düşündüğüm yarışı ölçü olmayan İmparator, ilk kez sentetik pistte start alacak olan istikrarlı isim Küçük Sedat, uzun aranın ardından idmanlarına hız kazandıran Tornacı ve adeta tırnaklarının ucunda olan Alburak Kızı sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: Start aldığı iki koşuda da oldukça başarılı performans sergileyen ve formunu daha da yukarılara taşımayı başaran Cana Kır dişine göre rakipleri yanında günün ilk bankosu olarak kuponlara yazılabilir.

3.Ayak: Bu sezon mükemmel yarışlar koşan formda isim Village Wind uyum sağladığı binicisi ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Beklenilenin oldukça altında performans sergilediği yarışının kötü izlerini silmek isteyecek olan Kalimdor favoriye sert rakip olacaktır.

Oldukça istikrarlı koşan Tolikopa, kazandığı koşu ile moral bulan Cihanım, inişli çıkışlı grafik çizen Sanzatu, Ankara’dan formda gelecek olan Kalimdor ve mükemmel bir form tutan Perfect Warrior sırası ile koşuya ağırlığını koymaya çalışacak safkanlardır.

4.Ayak: Birbirlerine denk güçteki safkanların mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, son koşusundan birincilikle ayrılan formda isim Çöreklibeyi, devamlı aşama kaydeden Fosfor, grubun etkili formunu koruyan Kapıkaya, gücü oranında koşan Serkanağa ve eküri avantajlı Dilekkaya şeklinde.

5.Ayak: Uluslar arası Topkapı koşusunda elde ettiği dördüncülüğü bu grup için bir hayli tatminkar olan ve idmanlarını da aksatmadan sürdüren kalite isim El Conquerador benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

6.Ayak: Üst üste bir hayli istikrarlı yarışlar koşan yetenekli kısrak Manoush en az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte benim favorim.

Bir müddet ara verdikten sonra start aldığı yarışı ile kondisyon açığını gideren Yorkville Queen favorinin en ciddi rakibidir.

Bu pist ve mesafede açık koşu kazanmayı başarmış bir isim olan Benelux, son koşusunu ölçü almadığım Hasty Orphan ve gücü oranında koşan Borgahan koşuda söz sahibi olabilecek diğer safkanlardır.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk