İZMİR ALTILI TAHMİNİ 29-09-2014


1. AYAK: Pist ve mesafe ayırt etmeksizin arka arkaya kazandığı yarışlarla formunun zirvesinde olan Yenilmezkız, bir kez daha potaya oldukça yakın.

Şayet bu safkan beklenen yarışını yapamaması durumunda bu koşusuyla beraber eski parlak günlerine geri dönmesini beklediğim Alhaber, devreye girebilecek tek isimdir.

2. AYAK: Son koşusunu kazanarak Maiden’e veda eden Saul, benim favorimdir.

Rakiplerine oranla oldukça önemli bir kilo avantajına sahip olan Krizantem ve Şetoğlu, ikilisi bu sakanın öncelikli rakipleri olur.

Başarısız son koşusu gücüne ölçü olmayan King Striker, bu aralar eli kulağında olduğunu düşündüğüm Benim Zamanım, yeniden toparlanmaya başlayan Rain Goddess ve önde fazla rahatsız edilmediği takdirde bir solukta bitirmeye çalışacak olan Kasabalı Temel’de mutlak suretle kuponlara yazılması gereken isimlerdir.

3. AYAK: Artık yavaş yavaş geliyorum sinyalleri vermeye başladığını düşündüğüm Demirok ve eksik olduğu çim pistteki yarışında bile tabelada kendine yer bulmaya başaran Laşin eşit şanslı safkanlar.

Grubun istikrarlı safkanlarından biri olan Tosunum ve bir iyi bir kötü koşan Hayal Gibi, daha sonra düşündüğüm isimler olur. Koşunun sürprizlerini Atomkızı ve Cordoba’dan bekliyorum.

4. AYAK: Kalite ve performans olarak bu grubun çok üzerinde bir isim olduğunu düşündüğüm Double Steel’in hem müsait sıkleti hem de sevdiği mesafede bu rakiplerini geride bırakması bekliyor ve sizlere günün en sağlam bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

5. AYAK: Bu kez starta oyalanmadığı takdirde oldukça farklı bir performans ortaya koymasını beklediğim Yaksıgüzel, idman pistindeki mükemmel durumunu yarışına taşıması halinde İlgegül, kazandığı koşudaki aynı formunu muhafaza eden Gastin, süratli gidecek olan bu yarışın sonlarında yapacağı etkili sprinti ile sonuca gitmeye çalışacak olan Arzukız ve tabela içerisindeki son iki yarışıyla dikkatimi çeken Hatunsuyu benim sizlere sırasıyla önereceğim safkanlar olacaklardır.

6. AYAK: Son yarışında bizleri yanıltmayarak kazanma başarısı gösteren Maktoub, bir kez daha ilk şans verdiğim isimdir. Güçlü rakipler arasındaki başarısız yarışları gücüne ölçü olmayan Lidertınaz, bu safkanın en ufak bir hatasını affetmez.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk