Son Eklenenler

Vehpi Koç Koşusunu Invıncıble Kazandı

Vehpi Koç Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli simalardan biridir.Kurduğu şirketler ile birçok insana ekmek kapısı açmıştır.

At yarışçılığına da önemli yatırımlar yapan Vehpi Koç yardımseverliği ve yatırımcılığı ile unutulmayacak bir isimdir.

At yarışı camiasının unutumadığı ver her sene Vehpi Koç adına koşu düzenlenir.Bu sene 3 Haziran perşembe günü koşulan Vehpi Koç koşusunu Invıncıble isimli safkan kazandı.

Koşu Veliefendi hipodromunda 1600 metrelik bir mesafede koşuldu.Vehpi Koç kupalı koşusunun ikramiyesi 83. bin tl idi. Koşuyu Transacoustic ikinci,Deha üçüncü, Aydın Abi'de dördüncü bitirdi.

Koşunun galibi Invıncıble isimli safkanın sahibi ve jokeyine ödülleri Vehpi koç ailesi tarafından verildi. Vehpi Koç'a allah'tan rahmet diliyoruz.

Yusuf Dikman Koşusunu El Kaşgar Kazandı

Türk yarışcılığındabüyük emeği olan Yusuf Dikman adına düzenlenen kupalı koşuyu Narin ekürisinin sahibi olduğu El Kaşgar isimli safkan ingiliz tayı kazandı.

Koşuya katılan diğer atlara göre daha güçlü bir tay olan El Kaşgar jokeyi Sadettin Boyraz ile rahat bir koşu çıkardı.

Startla birlikte koşunun liderliğini alan ve liderliği bırakmayan tay rahat bir koşu kazanarak kalitesini ortaya koydu.

El Kaşgar'ın jokeyi Sadettin Boyraz koşu boyunca kamçı kullanmadı. Yarışı izlemeyenler için sanırım koşunun ne denli rahat geçtiğini söylememize gerek yok.

Çok kaliteli bir safkan olan El Kaşgar ilerleyen senelerde adından çok söz ettireceğini söylemek gerekiyor.
...
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk