Ana Sayfa » , , » Şartlı Koşu Nedir-Katılma Şartları Nelerdir

Şartlı Koşu Nedir-Katılma Şartları Nelerdir

Şartlı koşular at yarışı programlarının en çok karşılaşılan koşularını oluşturan kuralalr bütünüdür.

Şartlı koşular adından da anlaşıldığı gibi bazı şartlara uyan atların katılabildiği koşulardan oluşmaktadır.Bu şartlara uyan bütün atlar kayıt yaptırarak koşuyu oluşturur.

Koşulara Katılma Şartları-Şartlı Koşular

-Şartlı 1:

İlk kez start alacak yarış atlarının katılabildiği koşulardır.

-Şartlı 2:

Yarış atları boyunca kazandıkları ikramiyelerin toplamları 43 bin TL yi geçmeyen yarış atları katılabilir.Kazançlar arasındaki farklar kilo eklenerek ya da indirilerek kapatılır.

37 bin TL den fazla kazananlara 3 kilo eklenir,33 bin TL yi geçenlere 2 kilo eklenir.20 bin TL nin altında kazancı olanlarda 2 kilo indirilir,15 bin TL den az kazancı olanlarda 3 kilo indirilir.

-Şartlı 3:

Yarış hayatları boyunca kazandıkları ikramiyeler 75 bin TL yi geçmemiş yarış atları bu koşuya kayıt yaptırabilirler.Yine kazançlar arasındaki farklar kilo eklenerek  veya çıkarılarak dengelenir.

64 bin TL yi geçen yarış atlarına 3 kilo,57 bin TL den fazla kazananlara 2 kilo,34 bin Tl den az kazananlarda 2 kilo,26 bin Tl yi geçmeyen yarış atlarından ise 3 kilo indirilir.

Grup yarış kazanmış yarış atlarına 3 kilo ekstradan eklenmektedir.

-Şartlı 4:

Yarış hayatı boyunca dereceye girdikleri koşularda kazandıkları ikramiye 118 bin TL yi geçmemiş yarış atları bu koşuya katılabilirler.101 bin TL yi geçenlere 3 kilo,89 bin Tl yi geçenlere 2 kilo eklenmektedir.

-Şartlı 5:

Bu koşuya katılma limiti 155 bin TL dir.Bu ikramiyenin kazancı bulunan atlar koşuya kayıt yaptırabilir.132 Bin TL yi geçenlere 3 kilo,117 bin TL yi geçenlere ise 2 kilo eklenmektedir.

şartlı koşular


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk