Kısrak Koşusu 2013-CELERİTAS

celeritas selim kaya
9 Haziran 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulan ve senenin en önemli koşularından biri olan Kısrak Koşusunu "Celeritas" isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

Gülerce ekürisinin yeni guru olan Celeritas koşuyu sonlarda iç kulvardan yaptığı etkili ataklarla kazanırken Gazi koşusunun da favorilerinden biri olacağını bizlere gösterdi.

2100 metre çim pistteki koşuuyu Blue Beads ikinci,Pancar üçüncü,Cool Girl ise dördüncü olarak bitirdiler.

Dişi tay deneme koşusunu da kazanan Celeritas kısraklar arasında farklı olduğunu gösterirken Selim Kaya ile de çok iyi uyum yakaladığını görmek çok da zor değil.

Kısrak Koşusu 2013 CELERİTAS
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk