2013 GAZİ KOŞUSU İZLE

Sok Dakika Gazinin Galibi Divine Heart oldu.Çakal Carlos ile muhteşem bir mücadeleye giren safkan ingiliz atı koşuyu kazanarak büyük bir sürprize de imza attı koşuyu izle Birçok güzel yarışı geride bıraktığımız bugünlerde gözler yılın en önemli koşusuna çevrildi.2013 gazi koşusu 30 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak.

Bu seneki gazi koşusu benim beklentilerime göre çok ama çok zevkli geçmeye aday.Özellikle gazzi provaları olarak değerlendirilen Kısrak,Tay Denemeler,Sait Akson vb koşulardaki mücadele bizleri çok heyecanlandırdı.

Gazi koşusuna katılacak atlar içerisinde en öne çıkan isimlerden biri Celeritas ve Taliphan olarak gözüküyor.

Selim Kaya'nın tercihi kimden yana olursa Gazi koşusunun galibi olmaya daha yakın olacaktır.

Bunun yanında Çakal Carlos,Fly by Me,Tearra, gibi isimlerde bir anda ortaya çıkıp yarışı kazanabilirler.

Gazi koşusuna katılacak atlar az çok belli olsa da kayıtlar belli kesinleşmedi.Şimdiden 2013 Gazi koşusu koşacak atların ayağının düz basması dileğiyle.

"2013 Gazi Koşusu izle" mek bizim gibi at yarışı severlerin için senenin en güzel anlarından biri olmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk