Son Eklenenler

İzmir at yarışı tahminleri 19 Ocak 2014


19 ocak 2014 tarihinden pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 14:30 da başlayacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Bostanlı koşusunda GümbürGümbür isimli safkanı öneriyorum.

Son 9 koşusunda 8 birincilik elde eden bu safkanın uygun rakipleri yanında günün en güvenilir safkanı olacağını bütün yarış otoriteleri de önerecektir.

günün kuponu;

1.ayak; 4,6
2.ayak; 6,8,1,2
3.ayak; 1,2,5
4.ayak; 1
5.ayak; 1,2,3,4
6.ayak; 1,2,3,6,11,16

kupon bedeli ; 28,80

Adana at yarışı tahminleri 19 ocak 2014


19 ocak 2014 tarihine Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da başlayacak, altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında Seyhan Belediye Başkanlığı koşusunda mücadele edecek olan Derhadır isimli safkanı öneriyorum.

Birçok önemli koşuda çok sert rakiplerle mücadele eden bu safkanın uygun rakipleri yanında birincilik serisine devam edeceğini düşünüyorum.

Günün kuponu;

1.ayak; 2,3,4
2.ayak; 7,13,1,14,2
3.ayak; 2,3,7
4.ayak; 2
5.ayak; 1,6,3,10
6.ayak; 3,6,8,16

kupon bedeli ; 36 TL

Adana altılı ganyan bomba tahminleri 18 ocak

1.Ayak: 

İlk ayak çoğu zaman olduğu gibi yine çok tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir yarışla başlıyor. Ben risk almak isteyenlere bu yarışta öncelikle üç safkan öneriyorum.

Bu isimler; EFEKAN, ŞİMŞEK ZAFERİ ve KAYA PINARLI.

İlk ayağı az atla geçmek isteyenler bu üç safkanı yazarak güne başlangıç yapabilirler. Ama işin aslına bakarsanız yapılması gereken en doğru hareket bu ayağı “Hepsi” yazarak geçmek, karar sizin…

2.Ayak:

İstanbul’da Ekim ayında start aldığı ilk yarışında başarılı bir üçüncülük elde ederken yetenekli bir isim olduğunu gözler önüne seren KAKILA, Adana’da bu yarış öncesi yapmış olduğu hazırlıklarda da kusursuz bir görüntü sergiledi.

Ben bu tayın usta jokeyi ile % 90 kazanacağını düşünüyorum.

Startla birlikte öne düşeceğini tahmin ettiğim ATAKAN ALEVİ, düzlüğe rakibinden ciddi bir avans alıp dönebilirse % 10’luk bir ihtimalle koşuyu lehine çevirebilir. Ekonomik kuponlar bu ayağa 6 tek, geniş kuponlar ise 6.2 yazsınlar…

3.Ayak: 

Yakaladığı güzel form sayesinde son derece parlak yarışlar çıkartan TAYCAN, son koşusundaki performansını tekrarlayabilirse büyük şansa sahip olacaktır.

İdaresi çok zor bir isim olmasına rağmen gününde olduğu zaman her ata kafa tutabilecek bir gücü olduğuna inandığım SEDATBEY’i bu safkana en yakın rakip olarak görüyorum.

Grubun iyi performanslı ismi SEZAR, son yarışını kazandıktan sonra iyi durumunu korumayı başaran AĞINLI ve binicisi ile iyi uyum sağlayamadığı son yarışını kesinlikle gücüne almadığım TUNAHANBEY, koşuda iddialı olmalarını beklediğim diğer isimler.

4.Ayak:

Favori olarak girdiği son yarışında geçilmiş olmasına rağmen sabah çalışmalarındaki istekli ve sağlıklı görüntüsü ile LYRIC rakiplerine oranla küçük bir adım da olsa önde gördüğüm isim.

2 Yaşlı olarak geçen sene Ankara’da önemli başarılara imza atan KIRDEMİRKIR, bilinen güç ve kalitesiyle bu safkanın en yakın rakibi olacaktır.

Aşırı titizlik yapan bir tay olmasına rağmen ne denli yetenekli bir safkan olduğunu son birinciliği ile bir kere daha ispatlayan LASER GIRL yine etkili bir yarış çıkartabilir.

 JUNIOR PIANİST beğendiğim hazırlıkları ile bu üçlünün hatasını kollayacaktır.

5.Ayak:

İstikrarlı yarışlarının yanı sıra idman pistindeki görüntüsü ile de beğenimi kazanan CAZİP bana göre kuponlara ilk olarak yazılması gereken isim.

Bu safkanın hemen ardından ROYAL SIGNATURE ve PRESENT PERFECT’in düşünülmesi lazım. MURATHAN, MÜŞFİK HOCA ve GÜM GÜM geniş kuponlarda değerlendirmeye alınması gereken isimler.

 6.Ayak:

Günün son ayağı tıpkı ilk ayak gibi oldukça tehlikeli… LIGHT FOOT’u pek çok arkadaşım gibi bende başta tutuyorum ama ne kadar güvenilir bir safkan olup olmadığı bence bu yarışta belli olacak.

DELİ SERVET son haftalarda idman pistinde en çok beğendiğim safkanlardan.

SILVER SHOES tatminkar performansı ile ihmale gelmez. GANJ artık her an fotoyu önde geçebilecek duruma geldi. Sürekli iyi koşan ama bir türlü kazanamayan TRUTHFUL GIRL fazlaca göz ardı edilmemeli.

Kısa işinde ahırdaşı Lyric’e kafa tutan DESNA’ya da bence bir çarpı atmakta fayda var, gelirse altılıyı bir anda zıplatır.

Adana at yarışı tahminleri 18 ocak 2014


18 ocak 2014 cumartesi günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında Halis Karataş ile yarışa katılacak olan kalite isim Sedatbey'i öneriyorum.

Bu safkanın uygun rakiplerini rahat bir şekilde geride bırakacağını düşünüyorum.

Günün kuponu;

1.ayak; 1,4,5,7
2.ayak; 1,6,9
3.ayak; 5
4.ayak; H
5.ayak; 10,12,13,3,4
6.ayak; 12,13,14,8

kupon bedeli ; 48 TL 

18 ocak 2014 adana altılı tahminleri SPY X


birinci ayak;

Altılı ganyan satış koşusu ile başlıyor.her ne kadar karışık bir koşu gibi gözükse de ben eküri avantajı ile 1 numaralı Şahenşah,son ikinciliği çok iyi olan 3 numaralı Efekan ve 4 numaralı Şişmek Zaferi arasında geçecektir.

ikinci ayak;

Bölünen maiden'ın ilk ayağında çim pistte katıldığı ilk koşuyu üçüncü bitiren ve kum piste de uygun orjini ile 6 numaralı Kalila Halis Karataş faktörü ile favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri ilk koşusunda dördüncülük çıkaran 1 numaralı Adrenalin ve yarış tecrübesi yüksek 2 numaralı Atakan Alevi olacaktır.

Yarışın bu üç safkan arasında geçeceğini düşünüyorum.

üçüncü ayak;

Bilinen güç ve kalitesi ile 5 numaralı Sedatbey ve son koşusunu fark yaratarak kazanan 1 numaralı Ağınlı eşit şans verdiğim isimler.

Bu safkanların mücadelesine Gökhan Kocakaya ile yarışa katılacak olan 8 numaralı Taycan da katılabilir.

dördüncü ayak;

2013 sezonunu çok büyük bir başarı ile kapatan ancak son koşularında çim pistten olumsuz etkilenen 2 numaralı Kırdemirkır'ın sevdiği pist ve mesafede koşuyu kazanacağını düşünüyorum.

Kum pistte farklı koşan bu safkanı kendisini tanıyan jokeyi ile günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün en karışık ve tahmini zor koşusunda sıralamam;
  • Son ikinciliği ile tekrar yükselişe geçtiğini düşündüğüm 4 numaralı Lion Rock
  • Son kum pist ikinciliği ile tatminkar olan 6 numaralı Cazip
  • Arka arkaya iki yarış kazanma başarısı gösteren 13 numaralı Borason
  • Yarış kazanmayı kolay kolay başaramayan 12 numaralı Royal Signature
  • Patlamaya hazır bomba olan 10 numaralı Gümgüm
altıncı ayak;

Her ne kadar yarış kazanamasa da çok iyi işler çıkaran 12 numaralı Silver Shoes favorim.

Bu safkanın en ciddi rakibi 14 numaralı Truthfull Girl olacaktır.

Yarış hayatının ilk koşusunda altıncı olan 13 numaralı Triple West koşusunun sürpriz ismi olabilir.

günün kuponu;

1.ayak; 1,3,4
2.ayak; 6,1,2
3.ayak; 5,1,8
4.ayak; 2
5.ayak; 4,6,13,12,10
6.ayak; 12,14,13

kupon bedeli ; 20,02

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 18 ocak 2014


18 ocak 2014 cumartesi günü İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 12:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 13:30 da start alacak.

Programın ilk bankosu olarak altılı ganyanın son ayağında start alacak olan Massai Mara isimli safkanı öneriyorum.

Safkan son koşusunu 60 kilo ile kazanırken çok dikkat çekti azalan 11 kilosu ile birlikte uygun rakiplerini geride bırakabileceğini düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olara altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak 1 numaralı Demirdöven isimli safkanı öneriyorum.

Uygun rakiplerinin yanında kalitesiyle birinciliğe ulaşacağını öngörüyorum.

günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 7,8,9,2
3.ayak; 1,2,3,6
4.ayak; 1
5.ayak; 4,5,6,1
6.ayak; 6

kupon bedeli ; 19,20 TL

İzmir 6'lı ganyan tahminleri 17 ocak 2014


1.Ayak: İlk ayak öyle bir ayak ki kanımca hepsi yazmayan kaybeder. Ben bu ayaktan korkulu rüya görmek istemeyenlerin hepsi yazarak rahat bir yarış seyretmelerini öneriyorum.

2.Ayak: Son kez yüzde yüz kazanabileceği yarışı burun farkı ile kaybeden HAKUNA MATATA’nın bu defa fotoyu önde geçeceğine in anıyorum.

SNOW STORM ve DESTAN AĞA bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda devreye girebilecek ilk isimlerdir. SUN STROKE ve AKIŞLI geniş kuponlarda sürprizde düşünülmelidir.

3.Ayak: Son yarışlarını kazanan RAZYANA ve DOĞU PINARI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden, bana göre jokeyi en az hata yapan galip ayrılacaktır. Ben bu iki tayın altılı ganyan kuponları için yeterli olacağını düşünüyorum.

4.Ayak: 1900 ve 2000 metre kum pistte üst üste kazandığı yarışlarla ne denli formda olduğunu gözler önüne seren MADIBA, korumayı başardığı mükemmel formuyla bence bugünde kazanan isim olacak.

Günün bankosu olarak bu safkanı tek yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak: İlk ayakta olduğu gibi hemen hemen tüm safkanların birincilik şansının bulunduğu bu koşuda LADY ÖZGE ve LADY TIFFANY diğer safkanlara oranla biraz daha ön planda şans verdiğim safkanlar.

RED FIRE, TEO THE LEO, GOLDEN VALLEY, AKYAZILI MUTLU ve SNOWANGO geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar.

6.Ayak: İzmir’de koştuğu her yarış sonrası formunu biraz daha geliştiren TUĞKAN’ı birinciliğe en yakın isim olarak görüyorum. GÖKSU RÜZGARI ve KASTAMONU BEYİ tatminkar performanslarıyla bu safkanın en ufak bir hatasını affetmezler.

İzmir altılı yorumları 17 ocak 2014


1.Ayak: İlk ayak bana göre Altılı Ganyanın en zor yarışı… Ben bu koşuda start alacak olan safkanların aralarında herhangi bir ayırım yapmaksızın kuponlarda bulundurulmasını öneriyorum.

2.Ayak: İzmir’de start aldığı yarışlarda bu grup için hatırı sayılır dereceler gerçekleştiren DESTAN AĞA, idman pistinde sağlıklı ve keyifli görünümü ile kazanmaya en yakın isim olarak görünüyor.

Apranti altındaki son yarışında üçüncü olurken bu yarış için yeşil ışık yakan SNOW STORM’un, bu defa usta binicisi ile koşuya ağırlığını koymasını bekliyorum.

Son kez kazanabileceği yarışı kaybeden HAKUNA MATATA’nın da kuponlarda bulundurulmasında fayda var.

3.Ayak: 1200 Metre kum pistte kazandıkları son yarışlarında birbirlerine çok yakın dereceler gerçekleştiren DOĞU PINARI ve RAZYANA arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

4.Ayak: 1200, 1500, 1900 ve 2000 metre gibi değişik mesafelerde yarış kazanmayı başaran MADIBA, mükemmel ahır bakımı sayesinde bu yarış öncesinde de formunu korumayı sürdürüyor.

Ben bu safkana tek rakip olarak son yarışlarında gayet istikrarlı bir grafik çizen GOLD TO GOLD’u tutuyorum.

5.Ayak: Son üç yarışını İzmir, Kocaeli ve Bursa gibi üç değişik hipodromda koşan LADY TIFFANY’nin, ideal pist ve mesafesinde rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyor, günün bankosu olarak bu safkanı tek yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak: Yarış hayatlarının ilk birinciliği için mücadele edecek olan 4 Yaşlı Arapların son ayaktaki mücadelesinde sizlere öncelikle üç safkan önermek istiyorum.

Bu isimler; GÖKSU RÜZGARI, TUĞKAN ve KASTAMONU BEYİ

bursa at yarışı yorumları 17 ocak 2014

1.Ayak: 

İkinci tamamladığı yarışının ardından daha da iyi duruma gelen RANA ATEŞİ ve beklenilenin altında performans sergilediği son yarışını ölçü almadığım BEYAZATLI eşit şanslı isimler.

Hızla toparlanmaya başlayan ALLALEM, ARİFHAN ve NESRETTİN DAYI koşuda iddialı olabilecek diğer safkanlardır.

2.Ayak: 

Bu tip uzun mesafeli yarışlarda etkili sonuçlar alabilen formda isim BÜYÜK AMED bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan LANDROS, son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan LEGEND RING, istikrarlı yarışlar koşan DISTANT GREEN, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusunda dikkat çeken IGLOO ve bu aralar eli kulağında olan DOĞUNUN REİSİ sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki kısrakların bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

4.Ayak:

Bu aralar formunda gelişmeler gözlemlediğim ve bu koşu ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim KIZGINLAV favorim.

İstikrarlı yarışlar koşarak beğenimi kazanan DELİ RÜZGAR ve son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğini kanıtlayan DELİJET favorinin en ciddi rakipleridir.

Beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen İLKAYHAN ve müsait kilolu ŞERO ŞERO daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

5.Ayak: 

Start aldığı koşularda bu grup için son derece tatminkâr sonuçlar elde eden WATANABE korumayı başardığı etkili formu ile benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Üçüncü tamamladığı koşusunun ardından idmanlarına hız kazandırarak çok daha iyi duruma gelmeyi başaran yetenekli kısrak MISS COOPER altılı ganyan kuponlarına günün bir diğer bankosu olarak yazılabilir.

Bursa altılı yorumlar 17 ocak 2014


1.ayak;

Son koşusunda Güne Bakış'ın boyun farkı ile gerisinde kalıp çok başarılı bir ikincilik elde eden 4 numaralı Rana Ateşi görüntüsü ile favorim.

Riske girenlere bu safkanı tek atmayı deneyebilirler.

İlk ayaktan yatmak istemeyenler bir düşüş yaşasa da yeniden toparlanacağını düşündüğüm 2 numaralı Beyazatlı ve bomboş kilosu ile 5 numaralı Aden'i değerlendirsinler.

koşunun sürpriz ismi idmanlarını yarışa yansıtırsa 8 numaralı Sönmez Fırtına yapabilir DİKKAT...

ikinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağında dört safkanı birbirinden ayırmak oldukça zor.

Bu nedenle de 2 numaralı Landros,3 numaralı Legend Ring,4 numaralı Büyük Amed ve 7 numaralı Distant Green isimli safkanları ayrım yapmadan kuponlara işaretleyin.

üçüncü ayak;

5 numaralı Kırımkız ve 6 numaralı Gizemli Sultan arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkan eksik koşarsa yarışa katılan diğer safkanların tamamının şansı olduğunu düşünüyorum büyük sürpriz de patlayabilir.

dördüncü ayak;

Birbirine denk 5 safkanın katılacağı bu ayağı kapatmak mantıklı olacaktır tahminim HEPSİ yönünde.

beşinci ayak;

Her ne kadar koştuğu 12 yarışın sadece birini kazansa da bu yarışların 11'in de tabela yapan 1 numaralı Watanabe'nin uygun rakiplerini geride bırakarak kariyerinin ikinci birinciliğini alacağını düşünüyorum.

Günün bankosu olarak bu safkanı sizlere öneriyorum.

altıncı ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz safkanlarının katıldığı maiden mücadelede son iki yarışı ile göz kamaştıran 9 numaralı Presnses Naz ve geriye alındıktan sonra gördüğü koşularda iyi işler yapan 11 numaralı Starın Kızı eşit şans tanıdığım isimler.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 1 numaralı Black Sheet ve 7 numaralı Leyla Su olacaktır.

İlk koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı Kardelen Çiçeği bombayı patlatabilir aman dikkat.

günün kuponu;

1.ayak; 4,2,5,8
2.ayak; 2,3,4,7
3.ayak; 5,6
4.ayak; H
5.ayak; 1
6.ayak; 9,11,1,7,4

kupon bedeli ; 40 TL

Selim Kaya artık yok


Jokeyler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin 1 Aralık 2013 yılında yapılan kongresini bildiğiniz gibi Ertul Cankılıç kazanmıştı.

Eski jokey Ertül Cankılıç'ın listesinde bulunan Selim Kaya Başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.

Selim Kaya, henüz üzerinden 45 gün geçmesine rağmen Yönetim Kurulu üyeliğinden avukatı aracılığı ile istifa etti.

Selim Kaya'nın basın açıklaması;

"Sayın Ertul Cankılıç, Derneğinizin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiş olan SELİM KAYA’nın, bugün itibariyle bu görevinden istifa ettiğini, bugüne kadar Yönetim Kurulu toplantılarında alınmış olan tüm kararlara ve yapılan ödemelere ve bozucu ve kurucu tüm işlemlere ve bunlar ile sınırlı olmaksızın Derneği yükümlülük altına sokan tüm karar ve işlemlere muhalif olduğunu, bu karar ve işlemlerden dolayı sorumluluk kabul etmediğini bildiririz"

Bursa altılı tahminleri 17 ocak 2014 cuma


17 ocak 2014 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:00 da start alırken ,altılı ganyan ise saat 13:30 da başlayacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında yarışacak olan 2 numaralı Landros'u öneriyorum.

Bu safkan uzak farkla kazandığı son koşusundaki performansını gösterebilirse yine kolay bir birincilik elde edecektir diye düşünüyorum.

günün kuponu ;

1.ayak; 2,4,6,8
2.ayak; 2
3.ayak; 5,6,1
4.ayak; 1,3,5
5.ayak; 1,2,3,4
6.ayak; 1,2,8,9,11

Kupon bedeli ; 36 TL

İzmir altılı tahminleri 17 ocak 2014 cuma


17 ocak 2014 cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:00 da başlayacak ; altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Körfez koşusunda Halis Karataş ile koşacak olan 1 numaralı Gold to Gold isimli safkanı öneriyorum.

Günün bombası olarak da altılı ganyanın son ayağında idmanlarında canlanmalar gösteren 2 numaralı Emirdevir isimli safkanı ihmal etmeden kuponlara eklemeyi unutmayın.

günün kuponu;

1.ayak; 1,2,8
2.ayak; 1,3,4,6
3.ayak; 4,5,6
4.ayak; 1
5.ayak; 2,3,4,5,6
6.ayak; 3,5,6,7,2

kupon bedeli ; 45 TL

İzmir altılı yorumları 16 ocak 2014


1.Ayak:

Altılı Ganyanın ilk ayağında birbirlerine denk güçteki safkanların aralarında yapacakları birincilik mücadelesine tanık olacağız.

PHOSPHOROS idman pistindeki formda görünümü ile benim ilk şans verdiğim isim.

Tatminkar yarışları ile SON OF SEA ve başarısız son yarışlarını asla gücüne ölçü almadığım BALIKESİRLİ bu safkanın en yakın rakipleri olacaklar. SAND BLLESRT, YES TÜTÜN ve MOODY GIRL sürprizde şans tanıdığım safkanlar.

2.Ayak:

Üst üste koştuğu başarılı yarışlarla KAÇIN GELİYOR rakiplerine oranla biraz daha ön plana çıkan bir isim ancak son yarışlarında yavaş yavaş istenen duruma gelmeye başladığını gösteren PRENSİM etkili binicisi ile bu safkana çok sert rakip olabilir.

UÇAN MARTI, KOBRA SEL ve ŞAHŞAMİL bu iki safkanın beklenen yarışlarını yapamamaları durumunda devreye girebilecek isimlerdir.

3.Ayak:

3 Yaşlı Dişi tayaların 1600 metrede mücadelesinde ben koşunun 3 tay arasında geçmesini bekliyorum. SEVİMLİGÜZEL, SEVDALİNKA ve TROPICAL THUNDER kuponlarda ayırım yapılmaksızın birlikte değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

4.Ayak:

Gününde olduğu zaman bu tip mesafelerde çok daha güçlü rakipleri bile geride bırakabilen ARASBEYİ, usta binicisi ile tempoyu çok iyi ayarlayıp bana göre rakiplerinin önünde birinciliğe uzanacak.

Ben günün en sağlam bankosunun bu safkan olacağını düşünüyorum.

5.Ayak:

İlk dört yarışında ortaya koyduğu performans bu grupta favori olması için yeterli görünen PATİSKA, sabah çalışmalarında da gayet istekli ve sağlıklı görünüyor.

Ekonomik kuponlar için günün ikinci bankosu olarak önerebileceğim bu tayın en yakın rakibi, grubun pişkin ve tecrübeli isimlerinden biri olan ve yarış hazırlıklarında formunda kıpırdanmalar gözlenen FIRST KHAN olacaktır.

6.Ayak:

Altılı Ganyanın kapanış ayağında bana göre hala gerçek gücünü yarışlarına yansıtamayan TULPAR başta olmak üzere bu aralar müsait yarış kollamaya başladığını gözlemlediğim GOLD HAMMER, İstanbul’dan geldikten sonra koştuğu ilk yarışında üzerine çok fazla gidilmeyen İRLANDA KARTALI, GOLD ACCOUNT, ROYAL WINNER ve VICTORY GOLD bana göre kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken isimler. Yarışın bu safkanlar arasında geçmesini bekliyorum.

16 ocak 2014 izmir at yarışı tahminleri


16 ocak 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 17:30 da start alacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında 6 numaralı Kobra Sel isimli safkan olarak öneriyorum.

Bu safkanın bu rakiplerini bir aksilik olmazsa çok rahat bir birincilik elde edeceğini düşünüyorum.

günün kuponu ;

1.ayak; 1,2,3,4
2.ayak; 3,8,1,9
3.ayak; 6
4.ayak; 1,3,4,5
5.ayak; 1,3,7
6.ayak; 2,6,7,9

kupon bedeli ; 38,40 TL

16 ocak perşembe şanlıurfa at yarışı tahminleri


16 ocak 2014 perşembe günü Şanlıurfa hipodromunda koşulacak yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarış programında koşular 12:15 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 13:15 de start alacak.

Günün bankosu altılı ganyanın ilk ayağında 5 numaralı Elemgül olarak gözükürken yarış gününün tahmini zor koşulardan olduğunu da söylemek lazım.

günün kuponu;

1.ayak; 5
2.ayak; 3,4,7,9
3.ayak; 5,6,9
4.ayak; 1,4,5,6
5.ayak; 1,2,4,8
6.ayak; 2,6,8,11,12

kupon bedeli ; 28,80 TL

İstanbul altılı yorumları 15 ocak 2014


1.AYAK: 

Güç ve performans olarak birbirlerine yakın isimlerin bir araya geldiği günün oldukça zorlu ilk ayağında fazla safkana şans verilmesi taraftarıyım.

Kısa bir süre dinlendirilen ve sonrasında hız verdiği idmanlarında göz dolduran Zembelek’in yarış yaşamını devam ettirebilmesi için son iki koşusunun kaldığını altını çizerek belirtmek istiyor ve bu gün için tüm kozlarını sahaya sürebileceğini düşünüyorum.

Kısa mesafeli son iki kum koşusunu ölçü almadığım ve bir önce katıldığı 2000 metre mesafeli kum koşusunda Akkurt’un gerisinde gayet başarılı bir 2.liği bulunan Korkut Şıvga, uyum içerisindeki aprantisiyle üst sıralardaki yerini alacaktır.

Yarış yaşamı boyunca 40 kez start alan ve sadece 2.kez fotoyu önde geçme başarısı gösteren Babaali, her ne kadar zor kazanan bir safkan olsa da dengi bu rakipler arasında göz ardı edilmemeli.

Üzerindeki durgunluğu atmaya başlayan ve formunda az da olsa gelişmeler kaydeden Bababora, müsait kilosunun da verdiği avantajla çok farklı bir sonuç sergileyebilir.

Kısa aranın ardından Bursa’da sıkıştırılmadan 2 yarış gösterilerek açıklarını gideren Efendikaya, gelişen kondisyonu ve hiçte yabancısı olmadığı İstanbul pistinde günün ilk ayakta günün bombasını patlatabilir.

Kocaeli pistinde umduğunu bulamayan ve tekrar sevdiği İstanbul’a dönen Kalaycı, her ne kadar sık koşsa da formda ekürisi Hırçınkaya ile birlikte değerlendirilmeli.

Gücü oranında ters koşular çıkarabilen Korkutefe, toparlanma çabası içerisindeki Sarımayben ve aprantisi tarafından iyi idare edildiği takdirde Ezra en küçük bir hatayı affetmezler.

2.AYAK: 

Yarış yaşamlarına bu koşuları ile merhaba diyecek tüm safkanların ayaklarının düz basmasını diliyorum. Grubun en hazır ve pişkin taylarından biri olan Nevzat Bey, pistte aşırı sinir ve stres yaptığından dolayı şimdiye kadar sabırla beklenen isimlerden biri...

Şayet bu problemi giderildiği takdirde çok daha iyi gruplarla bile baş edebilecek yetenekte olduğu unutulmamalı.

Bu sınavı için gerçekleştirdiği hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle göz kamaştıran Doctor Preti, en iç start çekme avantajıyla bir solukta bitirme uğraşı verebilir.

Çok uzun galopları bulunan ve ekürinin gözde safkanlarından biri olan Invincible Warrior, güçlü kan hattıyla birinciliğe ortak olabilecek yetenekte.

Ekürisi Gagarin ile birlikte muntazam bir hazırlık dönemi geçiren Emerald Queen, ekürisinin de yardımı ile rakiplerini bir hayli zorlayacaktır.

Bu günkü pilotu idaresinde muhteşem bir hazırlık devresi geçiren North African, sürekli aşama kaydeden Tuğcuye ve son haftalardaki çalışmaları olumlu Mystical Lady hatalardan yararlanmaya çalışacaklar.

3.AYAK: 

Yarış içerisinde yerini almakta geciktiği son 1400 metrelik çim koşusunda son virajdan 250’ye kadar bir türlü düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamayarak bir hayli zaman kaybetmesinden dolayı en kötü 2. bitirebileceği startından 3.lükle ayrılan Dutyfree, dereceli galoplarla oldukça sıkı hazırlandığı bu koşusunda bir adım öne çıkmakta.

Daha önce bu pist ve mesafede 3 kez koşan ve bunlardan 2’sinde zaferle ayrılırken diğerinde ekürisi Deluxe’ye az farkla geçilen Dutyfree’nin başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inandığımdan dolayı sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum.

4.AYAK:

Bir süre aradan sonra katıldığı son koşusunda kendinden istenilen performansı gerçekleştiremeyerek az farkla tabela dibinde tamamlayan Burukkızı, gelişen kondisyonu ve kendisini tercihleyen formda pilotuyla adından bahsettirebilir.

Uzun mesafeye rağmen bu gün için önde temposunu bozacak rakiplerinin olmamasıyla şansı oldukça artan Buzdenizi, koşunun ilk metrelerinde temposunu kabul ettirebilirse rakiplerine bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

Uzunca bir süre koşmamasına rağmen yeterli bir hazırlığı bulunan Sevdacan, oldukça elverişli bu rakipler yanında dinçlikle kalitesine yakışır bir sonuç elde edebilir.

Bu günkü pilotu idaresinde 4 kez mücadele veren ve bunlardan 2’sini kazanırken sadece bir kez tabela dışında kalan Altınyıldız, ilgilileri tarafından aynı ciddiyetle hazırlandığı bu sınavında da hata kollayacaktır.

Problemleri giderilen Lavanta ve her geçen gün formunu yükselten Merza daha sonraki ihtimallerdir.

5.AYAK: 

İştirak ettiği son 2000 metre mesafeli kum koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren ve son viraja 15.durumda çıkmasına rağmen bu metrelerden sonra en dış kulvara açılarak yaptığı güçlü ataklarıyla Maximus Dream ve Mister Baron ikilisinin hemen gerisinde 2.03.29 gibi bu grup için iyi sayılabilecek bir derece sergilemesi yanı sıra bir o kadar etkili ismi de geride bıraktığı gözlerden kaçmayan Miyuki, devam ettirdiği güzel durumu ve son koşularına nazaran ağırlaşan kilosuna rağmen başta şans tanıdığım safkanların başında geliyor.

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda yarışın tüm yükünü çeken ve son 400’e kadar kıran kırana bir mücadeleye girişerek tatminkar bir 3.lük sergileyen Adrikan, uygunlaşan kilosu ve bu kez kendisini çok daha iyi tanıyacak son haftaların başarılı aprantisiyle üst sıraları zorlayacaktır.

Oldukça parlak bir İstanbul yaz sezonu geçiren ve bir süre dinlendirilmesine rağmen kendisine uygun grubu bulan Hernando Beyi, kendisini ikinci kez tercihleyen jokeyi idaresinde sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip tanımayacaktır.

6.AYAK: 

Uzun süreden beridir eksiksiz bir idman programı ile hazırlanan ve çalışmalarında ortaya koyduğu derecelerle tüm meraklı gözleri üzerine çekmeyi başaran Time Attack, güçlü orijini ve düzgün eşkaliyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır. Bu safkanı sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.

Bursa altılı tahmini 15 ocak 2014 Çarşamba

1.Ayak: 

Son iki koşusunda ortaya koyduğu performansı ile NURCA fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, ağır kilosuna rağmen yükselen form grafiği ile KARADENİZ GÜZELİ, hızla toparlanmaya başlayan BUSELİ ve bu aralar bir sürpriz beklediğim ALARAP devreye girebilirler.

2.Ayak:

Günün sürprize müsait görünen bu koşusunda benim sıralamam, DERYACANKIZI, ATALANTE, TEXASLI BEGÜM, REAL SWING, SANGRIA, THE PACIFIC, ULTRA VIOLET ve VUSLATIM şeklinde.

3.Ayak: 

Start aldığı koşularda bu grup için oldukça tatminkar sonuçlar elde etmeyi başaran ve etkili formunu sürdürdüğü muntazam idmanları ile koruyan ÇELİKPENÇE benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

4.Ayak: 

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan ve idmanlarını aksatmadan sürdüren kalite isim ARBOND ile kazandığı koşu ile moral bulan eküri avantajlı SPLENDIDO arasındaki mücadele koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin bir adım önünde olduklarını düşündüğüm taylar BULUTHAN ve METİNBABA eşit şansa sahipler. Gördüğü koşu sonrası form ve kondisyonunu geliştirmeyi başaran ÇİFTÇİ AĞA’dan sürpriz bir sonuç gelebilir.

6.Ayak: 

Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım KORYÜREK’e ilk şansı veriyorum. İstikrarlı yarışlar koşan RÜYAGİBİ favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

Kısa bir aranın ardından idmanlarına hız veren atımız ASİLANECAN, bu aralar eli kulağında olan YAŞARNUR, HÖYÜKLÜ ve KURTHINÇ daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

Bursa at yarışı tahminleri 15 ocak 2014


15 ocak 2013 çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 13:00 da başlayacak, altılı ganyan ise saat 13:30 da start alacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın ilk ayağında son koşusunu ölçü almadığım 2 numaralı Nurca isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkanın uygun rakiplerinin yanında fotoyu önde geçmesi normal sonuç olacaktır.

günün kuponu;

1.ayak; 2
2.ayak; 2,3
3.ayak; 3,4,5,2,1
4.ayak; 1,5
5.ayak; 1,2,8,9,7
6.ayak; 1,6,3,4,11

kupon bedeli ; 25 TL

İstanbul altılı tahmini 15 ocak 2014 çarşamba


15 ocak 2014 çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:00 da başlayacak ; altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak olan MY VOLGA BOATMAN koşusunda koşacak olan 2 numaralı Dutyfree isimli safkanı öneriyorum.

Ebru Gündeş'in sahibi olduğu Dutyfree'nin uygun rakiplerini kalitesiyle geri bırakıp sahibine moral kazandıracağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak da altılı ganyanın beşinci ayağında Halis Karataş ile güzel bir uyum yakalayan kaliteli safkan 3 numaralı Hernando Beyi'ni öneriyorum.

günün kuponu;

1.ayak; 2,5,6,10
2.ayak; 1,2,4,9,11
3.ayak; 2
4.ayak; H
5.ayak; 3
6.ayak; 3,4,6,13,15

kupon bedeli ; 30 TL

Adana altılı yorumları 14 ocak 2014 salı

1.Ayak:

Altılı Ganyanın ilk ayağında 2 tayı diğerlerine oranla biraz daha ön planda tutuyorum. Bu taylar; SHARK ATTACK ve KUZEY…

Her ikisinin de hem yarışları hem de idman pistindeki hazırlıkları son derece tatminkar. Yarış bu iki atın dışına çıkarsa böyle bir durumda bence en şanslı isim Adana’daki başarılı yarışları ile BELENGEZ olacaktır.

KANDUR BEY, CLARK KENT ve DIVINE STAR’ı ilk ayağı sağlama almak isteyen yarışseverler için sürprizde öneriyorum.

2.Ayak:

Günün tehlikeli yarışlarından biri olan bu koşuda sizlere öncelikle dört safkan önermek istiyorum. Bu safkanlar sırasıyla; AKREBİNGÖZÜ, AHUSENKIZ, HİLVANLI ZEYNO ve PÜSKÜLLÜ…

 Bu dörtlüden sonra sağlam kuponlarda mutlaka bulundurulması gerektiğini düşündüğüm diğer iki isim ise İLKAYIM ve ÖZÜM ÜLKÜ…

Kuponlarınıza bu atları mümkün mertebe yazıp, daha sonra kendi tuttuğunuz atları da ilave etmeye çalışın…

3.Ayak:

Ciddi bir sürprizin yaşanabileceğini düşündüğüm bu koşuda başarısız son yarışlarının aksine sabah çalışmalarında mükemmel durumda görünen GENCERHAN favorim.

Yine son iki yarışında bekleneni veremeyen ama üç yarış önce Adana kumunda yarış kazanmayı başaran SARI TİMUR en az GENCERHAN kadar iyi koşmasını beklediğim bir diğer isim.

Totosu sıfırlarla dolu olan ancak bu yarış için uzun zamandır hazırlanan ve her an büyük bir sürprize imza atabilecek duruma gelen KEITA’ya dikkat…! RUKİYE SULTAN, TEKİNEFE, SALİHBEY ve KATI KAZAN daha sonraki şanslılar…

4.Ayak: 

Kum pist performansı tartışılmayacak bir isim olan KING DROK, usta pilotu ile bana göre bir kere daha fotoyu önde geçecek. Ben günün en sağlam bankosu olarak bu safkanı tek yazmanızı öneriyorum.

Bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere önereceğim tek isim, yarış hazırlıklarında farklılaşmış olarak gördüğüm DISTANT RISING…

5.Ayak:

ORÇUN’un gazete ve mecmualarda büyük favori olarak çıktığı bu koşuda ben sizlere dört safkan önereceğim.

Bilinen güç ve kalitesiyle ORÇUN elbette koşunun en şanslı ismi ancak bu aralar idman pistinde mükemmel bir görüntü sergileyen TUMBUL ANZELHA en az ORÇUN kadar iyi koşmasını beklediğim ilk safkan.

Yine işlerinde çok formda görünen HANIM ABLA ve CİHANEFE’yi de sağlam kuponlarda bulundurmakta büyük fayda var.

6.Ayak:

3 Numara ile kayıtlı MEHMETCAN’ın start almayabileceği söylenen günün son ayağında, siz yine de bu safkanın koşup koşmadığını son ana kadar kontrol etmeyi unutmayın.

Benim sizlere bu koşuda başta önermekle kalmayıp ekonomik kuponlarınıza tek olarak yazmanızı önereceğim safkan EXECUTE…

Şayet bu safkan benim beklediğim yarışı yaparsa bu grubu çok kolay geride bırakabilir. Aksi halde; EYMENİM, SABIR OĞLUM, WARHEAD, ROBUSTO ve NOISY BOY’dan biri devreye girecektir.

Kocaeli At Yarışı altılı ganyan tahminleri 14 Ocak


İLK AYAK: 

İlk defa numara götürdüğü İzmit’teki son yarışında kolay bir galibiyet elde ederken, yavaş yavaş piste de uyum sağlamaya başladığını gösteren CHECKPOINTCHARLIE, kantarmasını sevdiği binicisi ile bence bu grupta da ilk şansa sahiptir.

Ekürinin İstanbul’daki antrenörü Duygu Fatura’nın İzmit’e yerleşmesiyle birlikte başarı grafiğinin her geçen hafta biraz daha yukarıya gideceğini düşündüğüm Taşbek Ekürisinin bu yarıştaki en büyük rakibi, yarışın en ağır sıkleti taşıyacak ismi olmasına rağmen Bursa’da start aldığı yarışlarda bu grup için fazlasıyla tatminkar dereceler ortaya koyan DONNE BRASCO olacaktır.

Bursa’da 1200 metrede birinciliği bulunan ve 1300 metrede start aldığı son yarışında da ikinci olan GOOD SUPRISE bu ikiliden hemen sonra düşünülmeli. İstanbul tayı olan ve son yarışında beşincilikle ayrılan OĞLUMALİHAN’dan koşunun sürprizini bekliyorum.

İKİNCİ AYAK: 

Bu ayak bana göre son ayak ile birlikte Altılı Ganyanın en zor ayağı… O nedenle bu ayağa at yazarken çok dikkat etmenizi ve mümkün olduğu kadar çok at yazmanızı tavsiye ediyorum.

PRINCESS ÇELTİK, İstanbul’da özellikle sondan bir önceki yarışında beşinci olurken benim bir hayli dikkatimi çeken bir safkandı.

Ben safkanın o yarışını görünce bir sonraki yarışında Sadettin Boyraz’ın altında çok daha iyi koşmasını beklemiştim ama o gün önlere biraz erken gelince, düzlükte temposunu koruyamadı ve tabelaya giremeyeceği belli olunca da Sado tayı fazla üzmeden son 200’de ensesine bastı. Bu nedenle ben uygun rakipler yanında bu tayın bugün çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

İzmir’de koştuğu yarışların ardından İzmit’e gelen ve burada koştuğu ilk yarışında pisti tanımadığı için beşincilikle yetinmek zorunda kalan ANUŞKABAY’dan bugün çok daha iyi bir performans bekliyorum.

İlk kez start alacak olan ancak İstanbul’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği söylenen LUCINE ve İzmit’teki ilk yarışında dördüncü olan MISS TULIP koşuda üst sıraları zorlamasını beklediğim diğer isimler. FLAIR STAR, RENGİ SUDEM, LILY PAD ve ÖZDUMAN’ı geniş kuponlar için öneriyorum.

ÜÇÜNCÜ AYAK:

Bursa’daki son iki yarışını kazanırken kalitesini gözler önüne seren FATMA SULTAN, üstelik bu yarışları apranti altında kazanmayı başarmıştı.

Bugün üzerinde Mehmet Kaya ile mücadele edecek olan safkanın formda rakiplere rağmen fotoyu önde geçmesini bekliyorum. Günün bankosu olarak bu safkan bana göre kuponlara tek yazılabilir.

DÖRDÜNCÜ AYAK: 

Günün mücadele seyri en zevkli koşusu olacağına inandığım 5 safkanın start alacağı bu koşuda, GREEN BARON ve HAŞMET’i diğer üç safkana oranla bir adım önde görüyorum.

Ancak her iki safkanın da geriden gelecek olması ve yarışın temposunun da nasıl gideceğini kestiremediğim için temkinli davranıp SOKOLLU, WHITE MIST ve LAST DRAGON’u da yazarak bu ayağı kapatmak bence en doğru hareket olacak.

BEŞİNCİ AYAK: 

İzmir ve Bursa’da koştuğu yarışlarda belli seviyede bir performansı ortaya koymayı başaran ONURSOY’un, son haftaların formda aprantisi Mustafa Çiçek ile kazanması bana göre normal sonuç olur. Ben ekonomik kuponlar için günün ikinci bankosu olarak bu safkanın tek yazılabileceğini düşünüyorum.

 Bu safkanın yanına at yazmak isteyenler, başta Adana’dan 900 küsur kilometre kat ederek bu yarışta gelen MUSON RÜZGARI olmak üzere, Onursoy gibi Taniyit ailesine ait olan ancak nedense eküri olarak koşturulmayan ARZUKIZ ve bu aralar sürpriz hazırlığı içerisinde olan ÇELİKSOY’u değerlendirebilirler.

ALTINCI AYAK: 

Son ayak günün bir başka zor koşusu.

KASABA BEYİ ve GRAND PRIX, başarılı son yarışları ve uygun kiloları ile kuponlara öncelikle yazılması gereken safkanlar.

TRENDSETTER, PAYBACK, LABRUNA ve BONKOS da mutlak surette değerlendirmeye alınması gereken isimler. Yeriniz kalırsa UĞURLU, YANLIŞ ANLAMA ve EFE PAŞA’ya da bir çarpı atmaya çalışın

Kocaeli İzmit Altılı ganyan tahmini 14 ocak 2014

1.Ayak:

Birbirlerine oldukça denk güçteki safkanların mücadele edeceği bu yarışta oldukça müsait bir kilo ile start alacak olan OĞLUM ALİHAN favorim.

Bu safkanın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan CHECKPOINT CHARLIE, ağır kilosuna rağmen istikrarlı isim DONNIE BRASCO, son yarışını beğendiğim GOOD SURPRISE, ANDORRA, PLOUTOS ve PAŞA GÖNLÜM devreye girebilirler.

2.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren ANUŞKABAY dişine göre rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak:

Üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne sermeyi başaran FATMA SULTAN bir kez daha birinciliğe oldukça yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı safkanı MORIŞIK, bir müddet aradan sonra start aldığı koşusu ışıklı olan KARTOPU ve eküri avantajlı AYGÖK favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm isimler GREEN BARON ve HAŞMET arasında geçmesini beklediğim zevkli ve çekişmeli birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

5.Ayak:

Rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza eden ONURSOY fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor.

İstikrarlı koşuları ile göz dolduran ARZUKIZ favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

6.Ayak:

Sürprize oldukça müsait görünün günün bu son koşusunda benim sıralamam, KASABA BEYİ, GRAND PRIX, BONKOS, DUDRIO, LABRUNA ve UĞURLU şeklinde.

Adana at yarışı tahminleri 14 ocak 2014

14 0cak 2014 adana yarış programı
14 ocak 2014 salı günü Adana'nın Yeşiloba hipodromunda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

programdaki yarışlar saat 17:30 da başlayacak ; altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankoları olarak altılı ganyanın 4.ayağında King Drok ve beşinci ayakta da 4 numaralı Orçun gibi gözküyor.

Aslını söylemek gerekirse yarın altılı değil dörtlü ganyan olacak gibi gözüküyor diyebiliriz.Bu iki safkan uygun rakiplerini rahat bir şekilde geride bırakacaklardır.

Ancak geride kalan dört ayakta da işler karışık gibi gözüküyor.King Drok ve Orçun gelmezse altılı ganyanı çok az kişi bilecektir diye düşünüyorum.

günün kuponu;

1.ayak; 1,2,3,6,7
2.ayak; 5,8,9,10
3.ayak; 1,2,3,4,8
4.ayak; 2
5.ayak; 4
6.ayak; 16,17,3,4,5,13,10,1,7

kupon bedeli ; 45 TL

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 14 ocak 2014

14 ocak kocaeli yarış programı
14 ocak 2014 tarihinde salı günü İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromundaki koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Bu koşular saat 13:00 da başlarken ; altılı ganyan ise saat 13:30 da start alacak.

Programın en güvenilir safkanı olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında eküri olarak yarışa katılacak olan 1 numaralı Aygök ve 5 numaralı Şafak Hanım olarak gözüküyor.

İkisi de çok formda olan bu safkanlardan birinin bu yarışı kazanacağını düşündüğümden günün bankosu olarak öneriyorum.

Günün bombası olarak altılı ganyan son ayağın idmanlarında düzelmelere gösteren 4 numaralı Here to Win isimli safkanı öneriyorum.

Bunun yanında altılı ganyanın ilk ayağında da süpriz olabileceğini düşünüyorum.Yarışa katılan safkanları ayrım yapmadan kuponlara yazmakta fayda var.

günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 9,11,1,3,7
3.ayak; 1
4.ayak; 1,2
5.ayak; 1,3,4
6.ayak; 1,2,4,12

kupon bedeli ; 42 TL

13 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri

1.AYAK: 

Günün en iyi atlarının en iyi atlarının yarışacağı en zorlu koşuda gününde oldukları zaman çok ciddi yarışlar yapabilmiş safkanları izleyeceğiz

Birbirine denk isimlerin mücadelesinde ayrım yapmadan koşan tüm safkanlara şans vermeliyiz.

2.AYAK:

İlk ayağın aksine bu koşuda günün en vasat isimlerini izleyeceğiz. Start aldıkları son koşuları itibariyle rakiplerinin bir adım önüne çıkan DANEGLOW, MARMOT AY, ROBYN ve VOLCANIC DUST dörtlüsü ekonomik kuponlar için yeterlidir. Sürpriz aramak isteyenler diğer atları da ilave ederek bu ayağı da kapatabilirler.

3.AYAK:

3 yaşlı tayların kısa mesafeli handikap mücadelesinde, start aldığı üç koşuda da ciddi performans gösterememiş olmasına rağmen ilk kez böylesine vasat bir grupta mücadelede edecek olan KEEP TO THE BEAT’in uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK:

3 yaşlı tayların Class 5 Handikap mücadelesinde önde tempo kurabileceği bir grupta start alacak olan BONJOUR STEVE stiline en uygun Wolverhampton pistinde ilk kez koşacak ve çıktığı gibi bitirebilir.

Koştuğu her yarış sonrası aşama kaydeden LADY KNIGHT da bu pistte ilk kez start alacak ve onun içinde şartlar hayli uygun.

Rakibine çok fazla avans vermez ise viraj üzerinde yapacağı ataklarla koşuya ağırlığını koyabilir. İstikrarlı yarışlar yapmasına rağmen son koşusunda bir parça geriye gittiğini düşündüğüm OUR GABRIAL uygun grupta şanslı olabilir.

5.AYAK: 

3 yaşlı tayların maiden mücadelesinde son koşusunu çok beğendiğim grubun tecrübeli ismi HABDAB ilk kez start alacağı Wolverhampton pistinde çok daha iyi koşacağını düşündüğümden ilk atım.

Son ikinciliğini daha ciddi rakipler yanında elde eden CAPTAIN MORLEY ve start aldığı tek koşusunda ikincilik elde eden L' AVENUE öncelikli rakipleri olup ilk startına çıkacak olan WILDES ve ilk iki startında bekleneni verememiş olmasına rağmen bugün farklı bir yarış çıkartabilecek kapasitedeki NOTEBOOK koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: 

4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait günün en uzun mesafeli koşusunda son koşuları itibariyle grubun en formda atı görünümündeki GIOIA DI VITA son koşusunu tekrarlaması halinde bu yarışı büyük ihtimalle kazanır.

Bence tek rakibi geçen sezon İrlanda'da start aldığı koşularında bekleneni veremediği için Aga Khan tarafından elden çıkartılan ve bu sezonki ilk yarışına kum pistte çıkacak olan, pist ve mesafeye uyumlu olabileceğini düşündüğüm HEJAZ olacaktır.

2014 yılı uzun vade kayıtları


2014 yılı yarış sezonunda büyük mücadelelere sahne olacak Uzun Vadeli Koşuların ilk kayıtları 31 Ocak 2014 tarihinde sonra erecek.

Bu yarışlara katılmak isteyen at sahiplerinin 2014 yılının Ocak ayı sonuna kadar taksit tutarlarını Türkiye Jokey Kulübüne yatırmaları gerekmektedir.

2014 yılı uzun vade kayıtları
Koşu;
Grup
Koşu tarih
İkramiye
Taksit 
ÇALDIRAN
2 Yaşlı İng.
12.10.2014
500.000
125
ERKEK TAY DENE.
3 Yaşlı İng.
18.10.2014
400.000
100
DİŞİ TAY DENEME
3 Yaşlı İng.
18.10.2014
400.000
100
KISRAK
3 Yaşlı İng.
08.06.2014
550.000
125
GAZİ
3 Yaşlı İng.
29.06.2014
1.350.000
250
ANKARA
3 Yaşlı İng.
20.09.2014
350.000
100
HATAY
3 Yaşlı Arap.
20.09.2014
500.000
125

Ayhan Kurşun asker oluyor

ayhan kurşun
Yeni nesil jokeyler arasında en başarılı jokeylerden biri olarak gösterilen Ayhan Kurşun vatani görevini yapmak üzere yarın (14 ocak 2014) de birliğine teslim olacak.

Ayhan Kurşun biniciliğe başladığı 2006 yılından itibaren katıldığı 4770 yarışta,577 birincilik,518 ikincilik,546 üçüncülük ,551 dördüncülük elde etti.

%12 lik birincilik oranı ile %46 lık tabela oranı ile oldukça başarılı bir profil çizen Ayhan Kurşun İzmir Foça'da askerlik görevine başlayacak.

Ayhan Kurşun'a vatani görevinde hayırlı teskereler diliyoruz.

ayhan kurşun asker olurken

Temelhan'ın dizinde kırık var


Geçtiğimiz günlerde İsmail Argüden Koşusunda start alan ve yarışın büyük favorisi olmasına rağmen kötü bir performans gösteren Temelhan'ın sakatlandığı öğrenildi.

Yarışın 1.60’lık ganyanı ile favorisi olan Temelhan 9 rakibini sadece ikisini geçince ilgilileri tarafından yarıştan sonra kontrole girdi.

2013 yılını çok başarılı geçiren ismi TEMELHAN’ın (Kaneko – Lost Control) yapılan kontrollerin dizinde kırık tespit edildi.

Safkanın oldukça uzun bir süre sonra pistlere geri dönmesi beklenirken,eski günlerine dönmesinin de zor olduğu belirtildi.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk