Ana Sayfa » , » Adana altılı ganyan bomba tahminleri 18 ocak

Adana altılı ganyan bomba tahminleri 18 ocak

1.Ayak: 

İlk ayak çoğu zaman olduğu gibi yine çok tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir yarışla başlıyor. Ben risk almak isteyenlere bu yarışta öncelikle üç safkan öneriyorum.

Bu isimler; EFEKAN, ŞİMŞEK ZAFERİ ve KAYA PINARLI.

İlk ayağı az atla geçmek isteyenler bu üç safkanı yazarak güne başlangıç yapabilirler. Ama işin aslına bakarsanız yapılması gereken en doğru hareket bu ayağı “Hepsi” yazarak geçmek, karar sizin…

2.Ayak:

İstanbul’da Ekim ayında start aldığı ilk yarışında başarılı bir üçüncülük elde ederken yetenekli bir isim olduğunu gözler önüne seren KAKILA, Adana’da bu yarış öncesi yapmış olduğu hazırlıklarda da kusursuz bir görüntü sergiledi.

Ben bu tayın usta jokeyi ile % 90 kazanacağını düşünüyorum.

Startla birlikte öne düşeceğini tahmin ettiğim ATAKAN ALEVİ, düzlüğe rakibinden ciddi bir avans alıp dönebilirse % 10’luk bir ihtimalle koşuyu lehine çevirebilir. Ekonomik kuponlar bu ayağa 6 tek, geniş kuponlar ise 6.2 yazsınlar…

3.Ayak: 

Yakaladığı güzel form sayesinde son derece parlak yarışlar çıkartan TAYCAN, son koşusundaki performansını tekrarlayabilirse büyük şansa sahip olacaktır.

İdaresi çok zor bir isim olmasına rağmen gününde olduğu zaman her ata kafa tutabilecek bir gücü olduğuna inandığım SEDATBEY’i bu safkana en yakın rakip olarak görüyorum.

Grubun iyi performanslı ismi SEZAR, son yarışını kazandıktan sonra iyi durumunu korumayı başaran AĞINLI ve binicisi ile iyi uyum sağlayamadığı son yarışını kesinlikle gücüne almadığım TUNAHANBEY, koşuda iddialı olmalarını beklediğim diğer isimler.

4.Ayak:

Favori olarak girdiği son yarışında geçilmiş olmasına rağmen sabah çalışmalarındaki istekli ve sağlıklı görüntüsü ile LYRIC rakiplerine oranla küçük bir adım da olsa önde gördüğüm isim.

2 Yaşlı olarak geçen sene Ankara’da önemli başarılara imza atan KIRDEMİRKIR, bilinen güç ve kalitesiyle bu safkanın en yakın rakibi olacaktır.

Aşırı titizlik yapan bir tay olmasına rağmen ne denli yetenekli bir safkan olduğunu son birinciliği ile bir kere daha ispatlayan LASER GIRL yine etkili bir yarış çıkartabilir.

 JUNIOR PIANİST beğendiğim hazırlıkları ile bu üçlünün hatasını kollayacaktır.

5.Ayak:

İstikrarlı yarışlarının yanı sıra idman pistindeki görüntüsü ile de beğenimi kazanan CAZİP bana göre kuponlara ilk olarak yazılması gereken isim.

Bu safkanın hemen ardından ROYAL SIGNATURE ve PRESENT PERFECT’in düşünülmesi lazım. MURATHAN, MÜŞFİK HOCA ve GÜM GÜM geniş kuponlarda değerlendirmeye alınması gereken isimler.

 6.Ayak:

Günün son ayağı tıpkı ilk ayak gibi oldukça tehlikeli… LIGHT FOOT’u pek çok arkadaşım gibi bende başta tutuyorum ama ne kadar güvenilir bir safkan olup olmadığı bence bu yarışta belli olacak.

DELİ SERVET son haftalarda idman pistinde en çok beğendiğim safkanlardan.

SILVER SHOES tatminkar performansı ile ihmale gelmez. GANJ artık her an fotoyu önde geçebilecek duruma geldi. Sürekli iyi koşan ama bir türlü kazanamayan TRUTHFUL GIRL fazlaca göz ardı edilmemeli.

Kısa işinde ahırdaşı Lyric’e kafa tutan DESNA’ya da bence bir çarpı atmakta fayda var, gelirse altılıyı bir anda zıplatır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk