Ana Sayfa » , » Bursa altılı yorumlar 17 ocak 2014

Bursa altılı yorumlar 17 ocak 2014


1.ayak;

Son koşusunda Güne Bakış'ın boyun farkı ile gerisinde kalıp çok başarılı bir ikincilik elde eden 4 numaralı Rana Ateşi görüntüsü ile favorim.

Riske girenlere bu safkanı tek atmayı deneyebilirler.

İlk ayaktan yatmak istemeyenler bir düşüş yaşasa da yeniden toparlanacağını düşündüğüm 2 numaralı Beyazatlı ve bomboş kilosu ile 5 numaralı Aden'i değerlendirsinler.

koşunun sürpriz ismi idmanlarını yarışa yansıtırsa 8 numaralı Sönmez Fırtına yapabilir DİKKAT...

ikinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağında dört safkanı birbirinden ayırmak oldukça zor.

Bu nedenle de 2 numaralı Landros,3 numaralı Legend Ring,4 numaralı Büyük Amed ve 7 numaralı Distant Green isimli safkanları ayrım yapmadan kuponlara işaretleyin.

üçüncü ayak;

5 numaralı Kırımkız ve 6 numaralı Gizemli Sultan arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkan eksik koşarsa yarışa katılan diğer safkanların tamamının şansı olduğunu düşünüyorum büyük sürpriz de patlayabilir.

dördüncü ayak;

Birbirine denk 5 safkanın katılacağı bu ayağı kapatmak mantıklı olacaktır tahminim HEPSİ yönünde.

beşinci ayak;

Her ne kadar koştuğu 12 yarışın sadece birini kazansa da bu yarışların 11'in de tabela yapan 1 numaralı Watanabe'nin uygun rakiplerini geride bırakarak kariyerinin ikinci birinciliğini alacağını düşünüyorum.

Günün bankosu olarak bu safkanı sizlere öneriyorum.

altıncı ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz safkanlarının katıldığı maiden mücadelede son iki yarışı ile göz kamaştıran 9 numaralı Presnses Naz ve geriye alındıktan sonra gördüğü koşularda iyi işler yapan 11 numaralı Starın Kızı eşit şans tanıdığım isimler.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 1 numaralı Black Sheet ve 7 numaralı Leyla Su olacaktır.

İlk koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı Kardelen Çiçeği bombayı patlatabilir aman dikkat.

günün kuponu;

1.ayak; 4,2,5,8
2.ayak; 2,3,4,7
3.ayak; 5,6
4.ayak; H
5.ayak; 1
6.ayak; 9,11,1,7,4

kupon bedeli ; 40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk