İstanbul altılı yorumları 15 ocak 2014


1.AYAK: 

Güç ve performans olarak birbirlerine yakın isimlerin bir araya geldiği günün oldukça zorlu ilk ayağında fazla safkana şans verilmesi taraftarıyım.

Kısa bir süre dinlendirilen ve sonrasında hız verdiği idmanlarında göz dolduran Zembelek’in yarış yaşamını devam ettirebilmesi için son iki koşusunun kaldığını altını çizerek belirtmek istiyor ve bu gün için tüm kozlarını sahaya sürebileceğini düşünüyorum.

Kısa mesafeli son iki kum koşusunu ölçü almadığım ve bir önce katıldığı 2000 metre mesafeli kum koşusunda Akkurt’un gerisinde gayet başarılı bir 2.liği bulunan Korkut Şıvga, uyum içerisindeki aprantisiyle üst sıralardaki yerini alacaktır.

Yarış yaşamı boyunca 40 kez start alan ve sadece 2.kez fotoyu önde geçme başarısı gösteren Babaali, her ne kadar zor kazanan bir safkan olsa da dengi bu rakipler arasında göz ardı edilmemeli.

Üzerindeki durgunluğu atmaya başlayan ve formunda az da olsa gelişmeler kaydeden Bababora, müsait kilosunun da verdiği avantajla çok farklı bir sonuç sergileyebilir.

Kısa aranın ardından Bursa’da sıkıştırılmadan 2 yarış gösterilerek açıklarını gideren Efendikaya, gelişen kondisyonu ve hiçte yabancısı olmadığı İstanbul pistinde günün ilk ayakta günün bombasını patlatabilir.

Kocaeli pistinde umduğunu bulamayan ve tekrar sevdiği İstanbul’a dönen Kalaycı, her ne kadar sık koşsa da formda ekürisi Hırçınkaya ile birlikte değerlendirilmeli.

Gücü oranında ters koşular çıkarabilen Korkutefe, toparlanma çabası içerisindeki Sarımayben ve aprantisi tarafından iyi idare edildiği takdirde Ezra en küçük bir hatayı affetmezler.

2.AYAK: 

Yarış yaşamlarına bu koşuları ile merhaba diyecek tüm safkanların ayaklarının düz basmasını diliyorum. Grubun en hazır ve pişkin taylarından biri olan Nevzat Bey, pistte aşırı sinir ve stres yaptığından dolayı şimdiye kadar sabırla beklenen isimlerden biri...

Şayet bu problemi giderildiği takdirde çok daha iyi gruplarla bile baş edebilecek yetenekte olduğu unutulmamalı.

Bu sınavı için gerçekleştirdiği hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle göz kamaştıran Doctor Preti, en iç start çekme avantajıyla bir solukta bitirme uğraşı verebilir.

Çok uzun galopları bulunan ve ekürinin gözde safkanlarından biri olan Invincible Warrior, güçlü kan hattıyla birinciliğe ortak olabilecek yetenekte.

Ekürisi Gagarin ile birlikte muntazam bir hazırlık dönemi geçiren Emerald Queen, ekürisinin de yardımı ile rakiplerini bir hayli zorlayacaktır.

Bu günkü pilotu idaresinde muhteşem bir hazırlık devresi geçiren North African, sürekli aşama kaydeden Tuğcuye ve son haftalardaki çalışmaları olumlu Mystical Lady hatalardan yararlanmaya çalışacaklar.

3.AYAK: 

Yarış içerisinde yerini almakta geciktiği son 1400 metrelik çim koşusunda son virajdan 250’ye kadar bir türlü düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamayarak bir hayli zaman kaybetmesinden dolayı en kötü 2. bitirebileceği startından 3.lükle ayrılan Dutyfree, dereceli galoplarla oldukça sıkı hazırlandığı bu koşusunda bir adım öne çıkmakta.

Daha önce bu pist ve mesafede 3 kez koşan ve bunlardan 2’sinde zaferle ayrılırken diğerinde ekürisi Deluxe’ye az farkla geçilen Dutyfree’nin başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inandığımdan dolayı sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum.

4.AYAK:

Bir süre aradan sonra katıldığı son koşusunda kendinden istenilen performansı gerçekleştiremeyerek az farkla tabela dibinde tamamlayan Burukkızı, gelişen kondisyonu ve kendisini tercihleyen formda pilotuyla adından bahsettirebilir.

Uzun mesafeye rağmen bu gün için önde temposunu bozacak rakiplerinin olmamasıyla şansı oldukça artan Buzdenizi, koşunun ilk metrelerinde temposunu kabul ettirebilirse rakiplerine bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

Uzunca bir süre koşmamasına rağmen yeterli bir hazırlığı bulunan Sevdacan, oldukça elverişli bu rakipler yanında dinçlikle kalitesine yakışır bir sonuç elde edebilir.

Bu günkü pilotu idaresinde 4 kez mücadele veren ve bunlardan 2’sini kazanırken sadece bir kez tabela dışında kalan Altınyıldız, ilgilileri tarafından aynı ciddiyetle hazırlandığı bu sınavında da hata kollayacaktır.

Problemleri giderilen Lavanta ve her geçen gün formunu yükselten Merza daha sonraki ihtimallerdir.

5.AYAK: 

İştirak ettiği son 2000 metre mesafeli kum koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren ve son viraja 15.durumda çıkmasına rağmen bu metrelerden sonra en dış kulvara açılarak yaptığı güçlü ataklarıyla Maximus Dream ve Mister Baron ikilisinin hemen gerisinde 2.03.29 gibi bu grup için iyi sayılabilecek bir derece sergilemesi yanı sıra bir o kadar etkili ismi de geride bıraktığı gözlerden kaçmayan Miyuki, devam ettirdiği güzel durumu ve son koşularına nazaran ağırlaşan kilosuna rağmen başta şans tanıdığım safkanların başında geliyor.

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda yarışın tüm yükünü çeken ve son 400’e kadar kıran kırana bir mücadeleye girişerek tatminkar bir 3.lük sergileyen Adrikan, uygunlaşan kilosu ve bu kez kendisini çok daha iyi tanıyacak son haftaların başarılı aprantisiyle üst sıraları zorlayacaktır.

Oldukça parlak bir İstanbul yaz sezonu geçiren ve bir süre dinlendirilmesine rağmen kendisine uygun grubu bulan Hernando Beyi, kendisini ikinci kez tercihleyen jokeyi idaresinde sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip tanımayacaktır.

6.AYAK: 

Uzun süreden beridir eksiksiz bir idman programı ile hazırlanan ve çalışmalarında ortaya koyduğu derecelerle tüm meraklı gözleri üzerine çekmeyi başaran Time Attack, güçlü orijini ve düzgün eşkaliyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır. Bu safkanı sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk