13 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri

1.AYAK: 

Günün en iyi atlarının en iyi atlarının yarışacağı en zorlu koşuda gününde oldukları zaman çok ciddi yarışlar yapabilmiş safkanları izleyeceğiz

Birbirine denk isimlerin mücadelesinde ayrım yapmadan koşan tüm safkanlara şans vermeliyiz.

2.AYAK:

İlk ayağın aksine bu koşuda günün en vasat isimlerini izleyeceğiz. Start aldıkları son koşuları itibariyle rakiplerinin bir adım önüne çıkan DANEGLOW, MARMOT AY, ROBYN ve VOLCANIC DUST dörtlüsü ekonomik kuponlar için yeterlidir. Sürpriz aramak isteyenler diğer atları da ilave ederek bu ayağı da kapatabilirler.

3.AYAK:

3 yaşlı tayların kısa mesafeli handikap mücadelesinde, start aldığı üç koşuda da ciddi performans gösterememiş olmasına rağmen ilk kez böylesine vasat bir grupta mücadelede edecek olan KEEP TO THE BEAT’in uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK:

3 yaşlı tayların Class 5 Handikap mücadelesinde önde tempo kurabileceği bir grupta start alacak olan BONJOUR STEVE stiline en uygun Wolverhampton pistinde ilk kez koşacak ve çıktığı gibi bitirebilir.

Koştuğu her yarış sonrası aşama kaydeden LADY KNIGHT da bu pistte ilk kez start alacak ve onun içinde şartlar hayli uygun.

Rakibine çok fazla avans vermez ise viraj üzerinde yapacağı ataklarla koşuya ağırlığını koyabilir. İstikrarlı yarışlar yapmasına rağmen son koşusunda bir parça geriye gittiğini düşündüğüm OUR GABRIAL uygun grupta şanslı olabilir.

5.AYAK: 

3 yaşlı tayların maiden mücadelesinde son koşusunu çok beğendiğim grubun tecrübeli ismi HABDAB ilk kez start alacağı Wolverhampton pistinde çok daha iyi koşacağını düşündüğümden ilk atım.

Son ikinciliğini daha ciddi rakipler yanında elde eden CAPTAIN MORLEY ve start aldığı tek koşusunda ikincilik elde eden L' AVENUE öncelikli rakipleri olup ilk startına çıkacak olan WILDES ve ilk iki startında bekleneni verememiş olmasına rağmen bugün farklı bir yarış çıkartabilecek kapasitedeki NOTEBOOK koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: 

4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait günün en uzun mesafeli koşusunda son koşuları itibariyle grubun en formda atı görünümündeki GIOIA DI VITA son koşusunu tekrarlaması halinde bu yarışı büyük ihtimalle kazanır.

Bence tek rakibi geçen sezon İrlanda'da start aldığı koşularında bekleneni veremediği için Aga Khan tarafından elden çıkartılan ve bu sezonki ilk yarışına kum pistte çıkacak olan, pist ve mesafeye uyumlu olabileceğini düşündüğüm HEJAZ olacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk