İzmir altılı yorumları 16 ocak 2014


1.Ayak:

Altılı Ganyanın ilk ayağında birbirlerine denk güçteki safkanların aralarında yapacakları birincilik mücadelesine tanık olacağız.

PHOSPHOROS idman pistindeki formda görünümü ile benim ilk şans verdiğim isim.

Tatminkar yarışları ile SON OF SEA ve başarısız son yarışlarını asla gücüne ölçü almadığım BALIKESİRLİ bu safkanın en yakın rakipleri olacaklar. SAND BLLESRT, YES TÜTÜN ve MOODY GIRL sürprizde şans tanıdığım safkanlar.

2.Ayak:

Üst üste koştuğu başarılı yarışlarla KAÇIN GELİYOR rakiplerine oranla biraz daha ön plana çıkan bir isim ancak son yarışlarında yavaş yavaş istenen duruma gelmeye başladığını gösteren PRENSİM etkili binicisi ile bu safkana çok sert rakip olabilir.

UÇAN MARTI, KOBRA SEL ve ŞAHŞAMİL bu iki safkanın beklenen yarışlarını yapamamaları durumunda devreye girebilecek isimlerdir.

3.Ayak:

3 Yaşlı Dişi tayaların 1600 metrede mücadelesinde ben koşunun 3 tay arasında geçmesini bekliyorum. SEVİMLİGÜZEL, SEVDALİNKA ve TROPICAL THUNDER kuponlarda ayırım yapılmaksızın birlikte değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

4.Ayak:

Gününde olduğu zaman bu tip mesafelerde çok daha güçlü rakipleri bile geride bırakabilen ARASBEYİ, usta binicisi ile tempoyu çok iyi ayarlayıp bana göre rakiplerinin önünde birinciliğe uzanacak.

Ben günün en sağlam bankosunun bu safkan olacağını düşünüyorum.

5.Ayak:

İlk dört yarışında ortaya koyduğu performans bu grupta favori olması için yeterli görünen PATİSKA, sabah çalışmalarında da gayet istekli ve sağlıklı görünüyor.

Ekonomik kuponlar için günün ikinci bankosu olarak önerebileceğim bu tayın en yakın rakibi, grubun pişkin ve tecrübeli isimlerinden biri olan ve yarış hazırlıklarında formunda kıpırdanmalar gözlenen FIRST KHAN olacaktır.

6.Ayak:

Altılı Ganyanın kapanış ayağında bana göre hala gerçek gücünü yarışlarına yansıtamayan TULPAR başta olmak üzere bu aralar müsait yarış kollamaya başladığını gözlemlediğim GOLD HAMMER, İstanbul’dan geldikten sonra koştuğu ilk yarışında üzerine çok fazla gidilmeyen İRLANDA KARTALI, GOLD ACCOUNT, ROYAL WINNER ve VICTORY GOLD bana göre kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken isimler. Yarışın bu safkanlar arasında geçmesini bekliyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk