Kocaeli İzmit Altılı ganyan tahmini 14 ocak 2014

1.Ayak:

Birbirlerine oldukça denk güçteki safkanların mücadele edeceği bu yarışta oldukça müsait bir kilo ile start alacak olan OĞLUM ALİHAN favorim.

Bu safkanın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan CHECKPOINT CHARLIE, ağır kilosuna rağmen istikrarlı isim DONNIE BRASCO, son yarışını beğendiğim GOOD SURPRISE, ANDORRA, PLOUTOS ve PAŞA GÖNLÜM devreye girebilirler.

2.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren ANUŞKABAY dişine göre rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak:

Üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne sermeyi başaran FATMA SULTAN bir kez daha birinciliğe oldukça yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı safkanı MORIŞIK, bir müddet aradan sonra start aldığı koşusu ışıklı olan KARTOPU ve eküri avantajlı AYGÖK favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm isimler GREEN BARON ve HAŞMET arasında geçmesini beklediğim zevkli ve çekişmeli birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

5.Ayak:

Rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza eden ONURSOY fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor.

İstikrarlı koşuları ile göz dolduran ARZUKIZ favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

6.Ayak:

Sürprize oldukça müsait görünün günün bu son koşusunda benim sıralamam, KASABA BEYİ, GRAND PRIX, BONKOS, DUDRIO, LABRUNA ve UĞURLU şeklinde.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk