bursa at yarışı yorumları 17 ocak 2014

1.Ayak: 

İkinci tamamladığı yarışının ardından daha da iyi duruma gelen RANA ATEŞİ ve beklenilenin altında performans sergilediği son yarışını ölçü almadığım BEYAZATLI eşit şanslı isimler.

Hızla toparlanmaya başlayan ALLALEM, ARİFHAN ve NESRETTİN DAYI koşuda iddialı olabilecek diğer safkanlardır.

2.Ayak: 

Bu tip uzun mesafeli yarışlarda etkili sonuçlar alabilen formda isim BÜYÜK AMED bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan LANDROS, son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan LEGEND RING, istikrarlı yarışlar koşan DISTANT GREEN, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusunda dikkat çeken IGLOO ve bu aralar eli kulağında olan DOĞUNUN REİSİ sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki kısrakların bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

4.Ayak:

Bu aralar formunda gelişmeler gözlemlediğim ve bu koşu ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim KIZGINLAV favorim.

İstikrarlı yarışlar koşarak beğenimi kazanan DELİ RÜZGAR ve son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğini kanıtlayan DELİJET favorinin en ciddi rakipleridir.

Beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen İLKAYHAN ve müsait kilolu ŞERO ŞERO daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

5.Ayak: 

Start aldığı koşularda bu grup için son derece tatminkâr sonuçlar elde eden WATANABE korumayı başardığı etkili formu ile benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Üçüncü tamamladığı koşusunun ardından idmanlarına hız kazandırarak çok daha iyi duruma gelmeyi başaran yetenekli kısrak MISS COOPER altılı ganyan kuponlarına günün bir diğer bankosu olarak yazılabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk