İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ 28 EYLÜL 2014


1.Ayak: Son iki koşusundan birincilikle ayrılırken ne denli formda olduğunu gözler önüne sermeyi başaran Ersanağa’ya ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın istenilen yarışını yapamaması durumunda; tatminkar son yarışı ile Biçer, grubun iyi performanslı isimlerinden olan Abuş, sert gruptan etkilendiğini düşündüğüm yarışı ölçü olmayan İmparator, ilk kez sentetik pistte start alacak olan istikrarlı isim Küçük Sedat, uzun aranın ardından idmanlarına hız kazandıran Tornacı ve adeta tırnaklarının ucunda olan Alburak Kızı sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: Start aldığı iki koşuda da oldukça başarılı performans sergileyen ve formunu daha da yukarılara taşımayı başaran Cana Kır dişine göre rakipleri yanında günün ilk bankosu olarak kuponlara yazılabilir.

3.Ayak: Bu sezon mükemmel yarışlar koşan formda isim Village Wind uyum sağladığı binicisi ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Beklenilenin oldukça altında performans sergilediği yarışının kötü izlerini silmek isteyecek olan Kalimdor favoriye sert rakip olacaktır.

Oldukça istikrarlı koşan Tolikopa, kazandığı koşu ile moral bulan Cihanım, inişli çıkışlı grafik çizen Sanzatu, Ankara’dan formda gelecek olan Kalimdor ve mükemmel bir form tutan Perfect Warrior sırası ile koşuya ağırlığını koymaya çalışacak safkanlardır.

4.Ayak: Birbirlerine denk güçteki safkanların mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, son koşusundan birincilikle ayrılan formda isim Çöreklibeyi, devamlı aşama kaydeden Fosfor, grubun etkili formunu koruyan Kapıkaya, gücü oranında koşan Serkanağa ve eküri avantajlı Dilekkaya şeklinde.

5.Ayak: Uluslar arası Topkapı koşusunda elde ettiği dördüncülüğü bu grup için bir hayli tatminkar olan ve idmanlarını da aksatmadan sürdüren kalite isim El Conquerador benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

6.Ayak: Üst üste bir hayli istikrarlı yarışlar koşan yetenekli kısrak Manoush en az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte benim favorim.

Bir müddet ara verdikten sonra start aldığı yarışı ile kondisyon açığını gideren Yorkville Queen favorinin en ciddi rakibidir.

Bu pist ve mesafede açık koşu kazanmayı başarmış bir isim olan Benelux, son koşusunu ölçü almadığım Hasty Orphan ve gücü oranında koşan Borgahan koşuda söz sahibi olabilecek diğer safkanlardır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk