24 EYLÜL 2014 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ


24 eylül 2014 tarihinde çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da start alacak.

İstanbul Veliefendi hipodromundaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün Önemli Koşuları;
  • 4.koşu; Ekrem Kurt Koşusu
  • 5.koşu; Zühtü Erişen Koşusu
  • 6.koşuı; İstanbul Üniversitesi Koşusu
Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Karabekmez isimli safkanı öneriyorum.

Safkan uzun zaman sonra dişine göre bir grupta start alacak,safkanın bu durumu avantaja çevirip uzun süredir devam eden birincilik hasretine son vermesini bekliyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 2 numaralı Adakarası isimli safkanı önereceğim.

Safkan son iki koşusundaki performansı yinelemesi durumunda kendisini çok iyi tanıyan jokeyi Akın Sözen ile arka arkaya üçüncü birinciliğine ulaşacaktır.

Günün İstanbul Tahmini;

1.ayak; 1,3,7,8
2.ayak; 4,7,8,1
3.ayak; 1
4.ayak; 2
5.ayak; 1,3,5,11
6.ayak; 9,12,13,1,6,7

Alternatif yorum;

1.Ayak: Start aldığı koşularda tatminkar bir performans sergileyen Perfectus maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Son koşusunda yüksek bir tempoda gittiği için az farkla tabela dışı kalan Betiferi yükselen form grafiği ile favorinin sert rakibidir.

Her geçen gün daha iyi duruma gelmeye başlayan Bugaboo, kısa aranın ardından idmanlarına hız kazandıran Esposito, tatminkar ilk koşusu ile dikkat çeken Kasap Fariz ve form grafiğini yükselten Oleloem daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak:

Bir müddet aranın ardında koştuğu yarışını dördüncü tamamlamayı başaran I Am That Chick gelişen form ve kondisyonu ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu aralar eli kulağında olan Real Power, istikrarlı yarışlar koşan Sabret, son koşusunu ölçü almadığım Parlera ve Hamza Bin Davut favorinin eksik koşması halinde devreye girebilirler.

3.Ayak:

Kazandığı koşu ile şanssızlığını kırmayı başaran Gece Rüzgarı korumayı başardığı etkili formu ile favorim. Üst üste istikrarlı yarışlar koşan Yeni Kartal ve grubun iyi performanslı isimi Prince Of Krakow favoriye zor anlar yaşatacaklardır.

4.Ayak:

Üst üste elde ettiği birincilikler ile kalitesini bir kez daha gözler önüne sermeyi başaran formda kısrak Adakarası birçoğunu daha önce geride bıraktığı rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

5.Ayak:

Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen bilinen güç ve performansı ile Gümbür Gümbür birinciliğin en güçlü adayıdır.

Sentetik pistte ilk defa start alacak olan istikrarlı isim Usagara favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecektir.

6.Ayak:

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda benim sıralamam, bu defa çok farklı koşmasını beklediğim Neo Kaplan, dikkat çekici son yarışı ile İlgilge, bir müddet dinlendirilen Erbabam, her geçen gün daha iyi duruma gelmeye başlayan Ebabil, dişine göre rakipler ile mücadele edecek olan Tibet, kazandığı koşu ile moral bulan Merih ve istikrarlı Metecik şeklinde...
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk