ADANA ALTILI GANYAN TAHMİNİ 21-09-2014


Adana 1.Altılı Ganyan Yorumları;

1. AYAK: Hayatının ilk startında sonlarda yapmış olduğu etkili ataklarıyla tabelada kendine yer bulmayı başaran Cangünhan ilk şans verdiğim safkan.

Grubun istikrarlı ve tecrübeli taylarından biri olan Dizdarcan bu safkanın öncelikli rakibidir. İzmir umduğunu bulamayıp Adana pistine getirilen Kırnıçhaber, oldukça müsait sıkletiyle Kırnıçhanım, bu kez Dilbağı takacak olan Erginşah ve ilk kez koşacağı bu pistte Çörekli Güzeli de ihmale gelmezler.

2. AYAK: Yine önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirmeye çalışacak olan Olimpic Record ve son iki çim pist yarışından da galibiyetle ayrılmayı başaran Rağda arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, rakiplerine oranla biraz dağa ağır bir kiloyla mücadele edecek olan All Star’ın da katılmasını bekliyorum.

3. AYAK: Arka arkaya kazanarak ne denli formda olduğunu gözler önüne seren Roket ve büyük bir sürprize imza attığı son yarışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Uçanbir eşit şans verdiğim isimler. Devamlı olarak tabelada kendisine yer bulabilmesine rağmen bir türlü kazanmayı beceremeyen Şambayatlı ise bu safkanların en ufak bir hatasını affetmez.

4. AYAK: Bir türlü kendine yakışır yarışlarını ortaya koyamasa da bu kez hem pist hem de mesafe oldukça lehine olan Browser, kısa bir aranın ardından sonra görmüş olduğu yarış sonrası kondisyon açığını büyük ölçüde kapatan Jaw Breaker, yarış hazırlıklarında oldukça beğenimi kazanan You And Me, süratli safkan Borason, başarısız son yarışını ölçü almadığım Sarıkayalı, geliyorum sinyalleri vermeye başlayan Lion Rock ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan Rescator benim sizlere bu koşuda sırasıyla önereceğim safkanlar.

5. AYAK: Başarılı sayılabilecek ilk çim pistteki ilk yarışının ardından idmanlarında bir hayli farklılaşan Birbeyin Oğlu bu kez Maiden’a veda edebilir.

Bir müddet dinlendirildikten sonraki başarılı üçüncülüğü ile beğenimi kazanan Bozkırnıç bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Koşunun sürprizini yarış hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Nepal’den bekliyorum.

6. AYAK: İkincilikler serisine son verip bu koşuyu lehine çevirmesini beklediğim Abakay’ı sizlere günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Adana altılı Ganyan 2.altılı ganyan yorumları

1.AYAK:En ufak hatayı affetmeyecek kısa mesafede, sınırlı güce sahip safkanların bir araya geldiği koşuda, ağır kilodan etkilendiği son startını dikkate almamak gereken Browser, bu aralar fena koşular yapmayan Sarıkayalı, epeydir Adana’da hazırlanan Patroness, her geçen gün iyiye giden Icy Kiss, güçlü sprintini zaman zaman sahaya yansıtan Rescator ile mükemmel son işiyle My Son Arda öncelikle kuponlara işaretlenmeli.

Pek kazanma yetileri olmasa da You And Me, Lion Rock ve Jaw Breaker sağlam kuponlara eklenebilir.

2. AYAK: Verdiği iki aylık ara sonrası üst grupta tatminkar bir üçüncülük yapan Bozkırnıç favori. Ankara’dan hayli dereceli galoplar sergileyerek gelen İzollu ile bir yarış görüp tecrübe kazanan Suskun Su rakip olmasını beklediğim taylar.

 3.AYAK: Üç koşudur geçilecek bir rakip bulan Abakay başta olmak üzere, makinede oyalanmadığında kalitesini konuşturan Özfidan, binicisinin son startında enseye basarak bıraktığı koşusu kesinlikle ölçü olmayacak Canözümlü ayrımsız değerlendirilmeli.

Mesafenin uzaması aleyhine gözüken Demre ile Cuma sabahı kısa işinde ilgi çeken Başkentlim’i rahat bir koşu izlemek isteyenler ekleyebilir.

4. AYAK:Geçtiğimiz koşusunu hayli gösterişli kazanan Kamkam formda aprantisiyle çok müsait rakipler yanında kazanmasını beklediğim safkan…

Son dönemde hayli istikrar yakalayan Kalanta özlediği birinciliğe ekürisi yardımıyla ulaşabilecek olup tek rakiptir.

5. AYAK:Ankara’da kapalı gözlük ile start aldığı ikinci startında hayli göz dolduran Galenos ile kum pistte daha etkin olan Altın Pusula eşit şansta gördüğüm taylar.

Üç ay sonra yarış gören Munzurbeyi daha farklı koşabilecekken, ikidir tabelada yer bulan Can Kübra ile önemli kilo avantajına sahip Zemzemkızı hata kollarlar.

 6. AYAK:Günün son ayağında İstanbul’da ağır pistteki son koşusunda binicisinin devamlı dış kulvarları tercihlemesinden dolayı rakiplerinden daha fazla koşan ve tabela dışında kalan Neotric kazanmasını beklediğim safkan olacak.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk