ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 23 EYLÜL 2014


1.AYAK: Koşuda süratli safkanların olması sebebiyle sonlarda güçlü gelebilecek Virgin Pearl favorim.

Üç kez kazandığı pistine dönen Dream Of My Love, kısalan mesafe lehine gözüken Just Bleu öncelikli rakiplerken, son koşusunu tekrarlaması halinde Silent Force ile dinçlikle etkili olabilecek Hayatım sürpriz şansına sahipler.

2. AYAK: İyi bir jokey bulan iki eküri destekli Anılkaya, inişli çıkışlı performans gösteren Ağa Osman, Adana’daki ilk startı bile gayet tatminkar Hasoğlu, bir buçuk ay kadar geri alınsa da idmanlarını sürdüren Maveraün Nehr, son koşusunda beklenentileri karşılayamayan Lokomotif ile bir koşusu bir koşusunu tutmayan Perefesyonel arasında ayrım yapmamak gerekir.

3. AYAK: Son koşusunda binicisi San Vicente’yi sprinte kaldırana kadar rakipleri yarışı bitirmişti.

Bu kez daha uygun rakipler yanında safkanı bir kez daha tek olarak öneriyorum.

4. AYAK: Uzun mesafeli yarışlarda adından söz ettiren Torun Callas Ankara’da son koşusunu kazanırken hayli etkileyici idi. Pisti yadırgamazsa bir kez daha potoyu önde geçer.

5. AYAK: Kaba kum pistte pedigrisi itibariyle çok koşmasını beklediğim Toro Toro maidendan çıkabilir.

İstanbul’da sert gruplarda beklentileri karşılayamayan Karayiğit, her geçen gün formu yükselen Tobe Strong ile kapalı gözlük takısı alınan Balsu rakipler…

6. AYAK: Çim pistteki son koşusu dikkate alınmayacak Irmak Sultan, üç ay ara verse de grubun nitelikli isimlerinden Mert Memet, tekrar ideal mesafesine çıkacak Dilşar Beyi ve süratli stiliyle bitirmeye çalışacak Özkuruş ilk planda değerlendirilmeli.

Yarış koşarak form tutmaya çalışan Asalpolat ile her an bir patlama yapmasını beklediğim Yandımayşe sürprizde kuponlara işaretlenebilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk