İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ 21 EYLÜL 2014


1. AYAK: 1000/1.08.5 – 400/27.8 R galobunu gezinti yaparcasına çok kolay tamamlayan Pamuk Nine, bu havasını performansına yansıtması halinde kazanabilir.

Formundaki artışın devam ettiğini gördüğüm Zengin Kız, uyum içerisindeki jokeyiyle yarışa ağırlığını koyabilecek bir diğer şanslı kısraktır.

Sorunlarından kurtulan Alarap, bu haftaki idman görünümü ışıltılı Korkut Şıvga, ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Sevdacan ve tırnağının ucuna getirilen Gönülveren değerlendirmeye alınması gereken diğer safkanlar.

2. AYAK: Orijin olarak çime çok daha yatkın olduğunu gördüğüm Necatihan, geçtiğimiz hafta yaptığı 1200/1.23.5 – 1000/1.08.3 – 400/27 HR galobunda günün işlerinden birini gerçekleştiren Turbojet, ayağına çok çabuk olan Issız Adam ve ilgililerinin büyük beklentiler içerisinde olduğu Dorukefe ayrım yapılmaksızın kuponlardaki yerini almalı.

Hazırlıklarının büyük bir bölümünü Bursa’da tamamlayan Tufanlı ve yine Ankara’dan gelen Küçükprens hatalardan kendilerine pay çıkarabilirler.

3. AYAK: İstanbul pistindeki ilk sınavından galip ayrılan Lion Wind, başarılarına bir yenisini ekleme uğraşı verecektir.

Şimdiye kadar katıldığı 4 startında da geçilmeyen Darin Sultan, ekürilerin ciddi rakiplerinden biridir. Yeni yeni kendini bulan She Is Mine ve kabiliyetli bir tay olan Türütcan sağlam kuponlara eklenerek bu koşu kapatılabilir.

4. AYAK: 61 kiloyla katıldığı son 1900 metrelik çim koşusunda, faullere maruz kalmasından dolayı az farkla 2.likle yetinen Başseklavi, eski gücüne ulaşmış durumda.

Sağlıklı idman görünümü ve muhteşem hazırlıkları ile kazanacağına inanıyorum.

5. AYAK: Son kez yaptığı 800/48 – 400/23.6 R galobunda gezinti yaparcasına çok kolay bir şekilde tamamlayan Sky Hero, Ankara’daki başarısız son koşusunu bizlere unutturabilir.

Eksik koşması halinde karışacak olan ayakta ise; formunu sürekli yükselten Kejo Baba, Bursa’dan formda gelen Güngör Baba, son 3.lüğüyle yeşil ışık yakan Branzini ve üstün bir süratte sahip olan Flying Black devreye girebilirler.

6. AYAK: Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan Decolte ve iç pisteki hazırlıklarında bir hayli beğenimi toplayan Peakpoint arasındaki mücadele bence koşunun kazananını belirleyecektir
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk